Jump to content


zomersla

Full members
 • Content Count

  1123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by zomersla

 1. Ging het plaatje zoeken via google, en vond op blad 2 onderaan de volgende tekst , natuurlijk stond dat niet in het Nederlands @ warninG als je echt deze persoon bent, weet je waarom je bent verbannen en lieg niet, je doet elke dag mee als je een ban had, en deze man was van ..
 2. ik zou het ook niet weten, vond het plaatje leuk
 3. Zie geen films met Nederlandse ondertiteling, is dat juist?
 4. Ben ook ze online gaan kopen, zitten als pantoffels, had dit jaren eerder moeten kopen op mijn oude dag
 5. Goede middag inmiddels ben al van voor 12.00 uur alles aan het doen. Bedankt voor de tip, het werkte. Fijn dat we er zulke lieve mensen zijn op het net/fora.
 6. Wie weet een oplossing voor mijn probleem. Heb al een paar dagen contact met MS maar die hulp werkt niet of ik ben er te oud voor om te begrijpen. Zie bijlage, ik kan niet inloggen bij Onedrive op mijn telefoon om mijn programma's als ik bij een arts ben om mijn excel metingen laten zien. dit zond ik aan MS Gemaakt op: woensdag 14 april 2021 00:00 titel: {0}: kan al een paar dagen niet inloggen in onedrive. Op mijn iMac de Time Machine dagen terug gezet , echter geen resultaat. One drive verwijderd en opnie Beschrijving: kan al een paar dagen niet inloggen in onedr
 7. nu maar weer eens een trein i.p.v. een stempel
 8. heeft wel een site tw http://thtmac.epizy.com/?i=2
 9. ik mis hem ook, tevens ben ik op zoek naar THT deze had altijd voor Mac mooie spullen. Benaderde zijn vriend wel eens tw Gandalf en met hun probeerde ik soms iets uit. Op de site van THT ( http://thtmac.epizy.com/?i=2) kom ik wel in naar binnen met mijn ww verder loopt het dood.
 10. Hier ook snel internet, alleen WIFI minder, maar ben niet van plan een kabel door de kamer te leggen, slechts alleen voor Windows update 1x per maand, modem staat achter de TV.
×
×
 • Create New...