Spring naar bijdragen

zomersla

Full members
  • Aantal bijdragen

    1.559
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    42

Nieuwsbericht Reacties geplaatst door zomersla

  1. 3 uur geleden zei SirNixon:

    Wat een gedrocht is dat ding ook. Die Mediabox XL is echt een verouderd, traag, eigenlijk nooit goed geweest en blijkbaar ook een energie slurpend kut ding. Ik ben blij dat ik destijds de Next box gelijk mocht hebben zonder extra betaling (destijds geluk gehad met aflopen van contract en de Next mediabox was echt net uit). Tis alleen jammer dat ik afhankelijk ben van Ziggo en (nog) geen glasvezel heb. Zou graag overstappen... (en ik weet niet meer waar mn telefoonaansluiting zit dus KPN is ook geen optie.. Iets met een huurhuis, destijds behang geplakt en telefoonaansluiting gesloopt en overheen behangt..)

    Had toevallig vorige week een next aangevraagd en gekregen door een nieuw 1 jaar abonnement te nemen €0,50 hoger dan het vorige. Zag ook van de week Radar, dus ik was op tijd.

  2. 2 uur geleden zei Skeletor:

    Snaterke en Kwiebus65 hebben natuurlijk al jarenlang de hand in de Uploads van Computer Games en Snaterke kennelijk ook nog wat andere Content Uploads. Doordat ze zoveel jaren feitelijk ongestoord haar gang kon gaan is het idee onaantastbaar te zijn een beetje doorgeslagen zoals @Eagle al aangaf. Het is in dit geval dus wel een duidelijke waarschuwing dat BREIN achter de schermen heel veel verzamelt en ineens toeslaat.

    Ik heb een linkje naar de Dagvaarding van Maart 2021 waarin zeer uitvoerig staat omschreven wat BREIN had afgesproken en welk materiaal BREIN aanvoert, waaronder de volgende regel;

    Snaterke heeft in de periode tussen maart 2011 en december 2019 in totaal 5.589 spots geplaatst op Newzbin en de voorgangers
    www.nzbspots.org en www.nzbee.org.

    BREIN  voert in deze Dagvaarding screenshots aan van Snaterke Uploads die natuurlijk nog vrij makkelijk te vinden zijn, gezien het feit dat alleen op Newzbin de spots zijn verwijdert van de laatste 20 maanden. Als je een beetje retentie hebt, zijn er nog uploads binnen te halen die dateren uit 2011.

    verkeerde aangetikt, bedoelde bedankt voor deze info, hier is niet tegen aan te vechten Brein wint altijd.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...