Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:

bruchlee

Full members
 • Content Count

  728
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

Posts posted by bruchlee


 1. 27 minuten geleden zei Duken:

  Ik heb mijn muggenbeet een paar dagen geleden stuk gekrabd.... Is hij nu helemaal ontstoken. Lekkere actie... 🙄

  In de toekomst het huismerk van het Kruitvat/Trekpleister  kopen, werkt bij ons jaren goed en een redelijke prijs voor dit product

  spacer.png

  • Thanks 1

 2. 13 minuten geleden zei Monkie:

  Bedankt. Route inmiddels toegevoegd aan Komoot door het gpx-bestand te importeren.  Ook nog een klein stukje met de veerpont. Altijd leuk. 😀

  nog wat info vanaf het internet bij route.nl

  Omschrijving

  Rond de Rottemeren, een stelsel van verbredingen van rivier de Rotte, is een recreatiegebied van ruim 900 hectare aangelegd. De Rottemeren ontstonden na de drooglegging van omliggende polders en de rivier en haar uitlopers liggen een stuk hoger dan de polders door vervening en inklinking. De Eendrachtspolder is aangelegd op een plek die van oudsher altijd landbouwgrond is geweest. Een deel is aangelegd om wateroverlast te voorkomen, maar ook voor recreatie en (top)sport. Na slechts 3 km vanaf de parkeerplaats bij TOP Rottemeren kom je langs molen Tweemanspolder nr. 3, een achtkante grondzeiler maar deze is gebouwd in 1792 Zijn voorganger brandde af in 1792 en in hetzelfde jaar werd de bouw van de nieuwe molen afgerond. In 2009 werd de Tweemanspolder nr. 3 volledig gerestaureerd en maalvaardig gemaakt. Dichtbij zie je ook Tweemanspolder nr. 4 aan. Deze prachtige achtkante grondzeiler is gebouwd in 1722 en is dus zeventig jaar jonger dan nummer 3. Ook deze molen is 2009 volledig hersteld en de molen weer maalvaardig. Hij bemaalt de Tweemanspolder samen met drie andere molens. Je fietst ruim 22 kilometer naar de Eendrachtsmolen. Deze grondzeiler dateert uit 1727. De poldermolen was de bovenmolen van een molengang, maar die bestaat niet meer. Anno 2014 wordt de molen nog wel gebruikt om de Eendrachtspolder mee te bemalen; hij ververst het water voor de Rotte.
   
  vlak voor Tweemanspolder nr. 4  is mijn vrouw  een paar jaar geleden  gevallen ( met als gevolg een paar weken thuiszorg)
  spacer.png

 3. 6 minuten geleden zei Zorro:

   

  Ziet er goed uit (zonder alle wielrenners) lol

   

  Daar ben ik het mee eens, ben zelf niet zo piep en maak gebruik van een Flyer e-bike, lekker rustig rijden ( heb geen huilende kinderen thuis)

  moet zelf nog wel eerst plusminus 7 km er naar toe rijden en weer terug 7 km , dus kom gauw aan 45 km zo'n dag


 4. 19 uur geleden zei ERAYNDRA:

  videobellen

  Goed gedaan , ik liet de eer nu aan een ander over

  kom terug met een heel moeilijk woord, dan blijven we scherp

  spacer.png


 5. Beste mensen ik gebruik binnen en buiten ( maar niet thuis) een mondkapje en latex handschoenen. Ik hoop dat het verlicht gaat worden , ik zie buiten het oude normaal terug keren.

  Gezien mij leeftijd pas ik erg op. Het virus neemt geen vakantie

×
×
 • Create New...