Spring naar bijdragen

TamSz

Full members
  • Aantal bijdragen

    263
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door TamSz

  1. Hoi allemaal,

    Ik vindt het wel leuk om het forum ook op mijn telefoon makkelijk te kunnen bekijken. Nu heb ik tapatalk, en een tijdje terug wist ik nog hoe ik in moest loggen op duken daarop, maar een paar updates verder nu dus niet meer.

    Dus mijn vraag is, hoe log ik in op duken via tapatalk?

    Groetjes, Tamara

  2. Stichting Brein mag gegevens van gebruikers die via torrent-sites films en series delen gaan verwerken. Dat heeft de Autoriteit Persoonsgegevens maandag bepaald. Dat betekent dat Brein, dat opkomt voor auteursrechten, met die gegevens grootschalige uploaders kan gaan aanpakken.

    De stichting waarschuwt de mensen die geregeld illegaal films of tv-series in huis halen via internet. Die riskeren een boete van duizenden euro's.

    http://www.ad.nl/ad/nl/5595/Digitaal/article/detail/4262847/2016/03/14/Stichting-Brein-mag-gegevens-uploaders-torrent-sites-verzamelen.dhtml

    • Leuk 1
  3. Hoi Allemaal,

    Ik was bezig met het softmodden van mijn Wii U vanaf de site downloadtutorial.nl. Ik heb het homebrew channel er al op staan, maar de GX loader zag mijn schijf niet. Ook al een usb stick geprobeerd, maar dat mocht niet baten. Vandaar dat ik dat stukje overnieuw wilde doen. Toen ik bij het gedeelte van de mod manager kwam, checkte ik mijn firmware versie, en bleek dat ik versie 5.5.1 heb. Deze staat daar niet bij en Ik durf niet te gokken omdat ik bang ben dat ik mijn wii sloop. Hij loopt namelijk al regelmatig vast in het homebrew channel.

    Weet iemand een handleiding te vinden die ook voor versie 5.5.1 geschikt is?

     

    Groetjes, Tamara

  4. Ik denk dat hij bedoeld dat hij de film Glee heeft maar ook graag ondertiteling bij het zingen wilt hebben. Sommige ondertitels hebben dit wel en andere niet. Zelf vind ik het erg vervelend als mensen dit ook ondertitelen, maar zoek er gewoon wat meer ondertitels bij misschien zit er dan wel 1 tussen die ook de muziek heeft.

    www.ondertitel.com

    • Leuk 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...