Spring naar bijdragen

alet-g

Members
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door alet-g

  1. Ik zoek een goed, betrouwbaar programma om mp3'tjes naar ogg bestanden over te zetten. Ik heb laatst wat gedownload maar daar zaten allemaal virussen in. Ik wil graag z'on programma zonder virussen en graag niet heel groot, als het z'n werk maar doet.

    Alvast bedankt voor het reageren. :P

  2. Hallo iedereen!

    ik zoek een Multiplayer crack voor Call of Duty 4: Modern warfare.

    zouden jullie mij daarover een pm kunnen sturen, of precies zeggen welke ik moet hebben?

    en ook een uitleg over cracked servers en hoe je die moet toevoegen of instellen.

    dankje!

    Kijk voor de crack op gamecopyworld.com en de cracked servers google je gewoon even. Kopieer het ip van de server. Open COD4 mp en druk op ` vervolgens typ je connect 'spatie' ctrl+v druk op enter en je opent die game. Je kan ook gebruik maken van X-fire.

  3. Het is niet meer een simpele arcade race game. Een echte simulatie race spel is het ook niet, beetje er tussen in zoals Race Driver GRID wat waarschijnlijk het besturen wat lastiger zal maken. Probeer wat dingen als ABS en blokkerende remmen uit te zetten, heb je wat meer controle over je auto en zal het misschien wat makkelijker gaan. Maar speel je dit spel op een toetsenbord? Dan blijft het altijd wel lastig.

    Ja speel dit spel op een toetsenbord. Ik heb ook niet zo veel ervaring met racespellen. Maar ik vind undercover prima te doen op het toetsenbord.

    NFS had bij zijn oude soort games moet blijven als undercover. GAmes als shift hadden ze aan iemand anders over moeten laten vind ik.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...