Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:gioor

Full members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About gioor

 • Rank
  Full Member

Informatie

 • Geslacht
  Male
 1. Illustrator probeert een project te openen, iets wat normaal gesproken gewoon moet lukken. Nu loopt hij echter helemaal vast.
 2. Intel® Core(TM i3 CPU m 380 @ 2.53GHz 4,00 gb RAM 64 bits 400gb HDD
 3. Laptop word super langzaam terwijl er genoeg ruimte in de hardeschijven is en er ook niet zoveel processen actief zijn. Hoe kan ik dit oplossen.Zie fotoBedankt!
 4. Acer Travelmate 8572G (nieuwe laptop). Ping: 25ms Down: 3,57Mbps Up: 0.40Mbps Acer Aspire 5520 (oude laptop). Ping: 35ms Down: 3.45Mbps Up: 0.40Mbps De oude download dus sneller over Utorrent.
 5. ja dat snap ik poorten zijn dus open. maar hoee dan toch dat verschil tussen download snelheid tussen 2 pc's ?
 6. van de router bedoel je dan toch neem ik aan?? die staan open ja, want op die andere laptop doet i het wel. of bedoel je wat anders ??
 7. Hoi, Ik had een vraagje, Ik heb hier thuis twee laptops. Op de ene heb ik steeds Utorrent gebruikt om te donwloaden en had daarbij meestal een download speed van 800 tot 900kb/s als het goed ging. Nu heb ik Utorrent op mijn andere laptop gezet omdat die nieuwer is en ik die eigenlijk meer wil gebruiken. Dus heb daar ook Utorrent op gezet, en tot mijn verbazing download die met dezelfde torrents max 400kb/s ! Ik heb al een beetje lopen vogelen met de instellingen maar niks blijkt te helpen. Ook merk ik dat het internet erg traag is af en toe op deze laptop. Weet iemand wat er aan de hand
 8. Bedankt Jeroen ! heb het gedownload en het is idd een goed prog om mee te werken O0
 9. hoi, Ik heb het een en ander gefilmd wat ik nu eigenlijk een beetje wil bewerken met effecten en mooi aan elkaar wil plakken zeg maar. weet iemand een goed bewerkings prog wat iets profecioneler is dan bv Windows movie maker, maar wat ook weer niet al te zwaar is? Groeten..
 10. Hoi, ik speel al een tijdje GTR evolution. Laatst kwam ik op een site waar een paar dingen op stonden die je kon downloaden. (extra auto`s, circuits, etc etc...) Nu heb ik dat gedaan en dat ging goed. Ik had de Formule1 2009 erbij gekregen en het circuit van spa-francorshamps ook. Nu ging ik laatst weer zoeken naar of er nog andere dingen die je kon downloaden. Ik kwam op een site en deed precies wat ik daarvoor ook gedaan had. Echter krijg ik nu een Error als ik het spel wil starten en ik snap niet wat het probleem is. ik krijg deze foutmelding: de code die erin staat is elk
 11. ja, dat heb ik gedaan. Maar als ik daarna het spel starte kreeg ik dit bericht; We, RELOADED members, would like You - Dear User, to know the following: 1. We do not want You to spread our releases outside of The Scene. 2. Do NOT contact technical support if You have some issues with our releases. 3. We hate Peer2peer networks (torrents, bearshare, ...), rapidshare etc. 4. We do not make our releases for yOU - Mr. P2P user, we make them for The Sceners, who contribute something - unlike yOU. 5. To all people who repack our cracks/keygens with spyware/malware: FUCK YOU
 12. hallo, Ik heb nu NFS undercover gedownload, maar toen in hem binnenhad kreeg ik allemaal ISO bestanden.. Ik heb 1 van die bestanden gemount met Daemon tools, en daarna kon ik het spel instaleren. Het spel vroeg om een Serial, die heb ik ingegeven; ****-****-****-****-**** het spel is verder geinstaleerd... maar ik heb verder geen bestand op m`n bereaublad gekregen. maar nu ben ik een beetje kwijt wat ik moet doen.. als ik klik op het bestand dat ik gemount heb dan krijg ik dus de autorun.. en dan kan ik voor spelen kiezen. dan krijg ik zo`n klein zwart schermpje en nog een schermpje waar
 13. ja dat heb ik gedaan. ik moest het spel eerst helemaal opnieuw downloaden.. toen hij erom vroeg de update geinstaleerd, maar k kan nog steeds niet online Iemand een idee ??
 14. Iemand een idee hoe ik online kan spelen ?? ik heb het spel gedownload, maar als ik online wil dan staat er dat ik de nieuwste update moet hebben anders kan ik niet online, dan vrgane ze wil je die u downloaden. dan klik ik ja... En dan ga ik naar een link die niet bestaat http://none.com ofzo :S dan ga ik naar de TDU site, probeer ik daar de latest patch te downloaden, en dan staat er "Uw versie is al geupdate" !! Vet raar.. ik heb het mega pack ookal gedownload, maar nog steeds niks veranderd. iemand een idee??
 15. Hallo, ik zoek al een tijdje een goed (gratis) prog om filmpjes mee te bewerken en in elkaar te zetten etc.. Windows movie maker gebruik ik nu nog altijd, maar dat heeft ook weer zo z`n beperkingen. ik zat aan imovie te denken, maar is dat er wel voor windows? als jullie een goed prog weten hoor ik het graag !! alvast bedankt.
×
×
 • Create New...