Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:neeszz

Full members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About neeszz

 • Rank
  Duken Pro

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling
 1. ik heb hem al een tijdje. Ben level 60. Sinds vandaag is er een nieuw element/update, je zou het kunnen vergelijken met vorm van prestige bovenop je actuele level Paragon. Erg leuk spel, alleen ben ik het vaak na een paar uurtjes spelen weer zat maar blijft het wel leuk bij de volgende sessie. Aanrader
 2. Hoorde hier prima verhalen over. Ook deze neem ik mee. Ben namelijk niet zo'n zombie-fan. Dus wil ik deze game graag een kans geven. Maar eerst Deus Ex eens uitspelen...
 3. Lijkt idd veel op Fallout. Ik ga hem ook maar eens downloaden. Bedankt voor de tips
 4. Hij is te downloaden bij de vrienden van de piraten baai. Vergeet niet om de update erbij te downloaden. Heb hem al gespeeld. De campaign is niet zo heel bijzonder, iig de verhaallijn is voor mij een beetje onduidelijk. Ik zie het meer als een multiplayer. waar het volgens mij ook in dit spel om draait. Grafisch niet bepaald een hoogstandje alhoewel het er in het main menu er in mijn ogen goed uitziet. (weapons, character upgraden ) Kortom, een leuke game gericht op het multiplayer element.
 5. Wow. die trailer is bijzonder mooi! Jammer dat deze niet voor de PC uitkomt :-\
 6. hoewel ik dit gerne nooit heb gespeelt, laat staan de Diablo reeks, ben ik geinteresseerd! op gamekings waren ze hierover zeer te spreken. Jammer dat we nog geen datum weten. Ik hou deze in de gaten!
 7. Probeer de voorgaande berichten te lezen. Bij het vragen van een serie nr moet je annuleren indrukken.
 8. Klein beetje een mixje van crysis en prototype zo te zien. Denk dat ik hem ook maar is ga spelen als die uitkomt. Ps: mooi topic!
 9. ik vind dit, met terugblik op de vorige reeks NFS (pro street enz.), een enorme verbetering. Misschien wel een beetje overdreven met dat driften maar ik had er absoluut geen moeite mee. Enkele time trials waren best pittig want je als je beukt dan komen er 2 sec. bij en als je een auto raakt 3 sec. bij. Dus het is dan wel nodig om goed en rustig te rijden zonder te beuken. Met een race van 4 minuten kan je beuken wat je wil want dat haal je toch wel in
 10. Nu antwoord op je vraag: De enige manieren om wapens te krijgen is via drops, quests uitspelen en kopen. Verder kan je wel een Mod, dus niet een mod wat je download maar een mod die je ook kan verkrijgen d.m.v. de bovengenoemde feiten. Met zo'n mod beinvloed je je zelf en de kracht van de wapens wat aangegeven staat. Dus bijv. + 27% smg damage. Met die mod kun je het beste een smg pakken omdat die dan meer schade aanricht. Beetje snel getyped en alles maar hoop dat je het begrijpt.
 11. Beide verhalen uitgespeeld. Leuk spel! Zit veel actie in! O0 De missies zijn niet bijzonder moeilijk. De politie zelf zijn vond ik persoonlijk moeilijker dan achtervolgd te worden. Een spel om zeker aan te raden. Alhoewel je geen politieauto's kan nemen in de Vrije modus. Volgens mij bedoelde jij dat DukeN?
×
×
 • Create New...