Spring naar bijdragen

PCer

Full members
  • Aantal bijdragen

    52
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door PCer

  1. Ik kan met mijn Loewe Xelos tv via een USB-stick avi, mkv en mp4 etc afspelen. Alleen met de onderstelling is er een probleem.

    Srt bestand kan de tv afspelen, maar de onderstelling valt dan heel klein uit. Het aanpassen van de grootte van de ondertiteling op de tv is voor zover ik weet niet mogelijk. En een ssa. bestand waar je eventueel de eigenschappen van de ondertiteling kan wijzigen herkent de tv niet. Is het mogelijk om het ondertitelingens-bestand zelf aan te passen, zodat de tekst vergroot wordt?

    Als dat niet kan, is het altijd nog een mogelijkheid om de ondertiteling in te bakken. Maar dan ben ik wel op zoek naar een programma waar de kwaliteit van de film/serie behouden blijft en niet minder om wordt.

    Wie kan mij helpen

  2. ik ben op zoek naar  seizoen 15 van E.R ik heb hem gevonden op the piratebay (TVrip), maar de enigste ondertiteling die er is is van een DVDRIP dus dat match niet. ik heb weinig zin om elke aflevering te ondertiteling goed te zetten. Dus weten jullie toevallig waar de DVDrip te downloaden is van E.R seizoen 15.

    Alvast bedankt

  3. ik heb een panasonic dvd recorder (DIVX ondersteund). Maar elke keer als ik een gebrande DVD+RW wil afspelen formatteerd de dvd recorder, waarna ik opnieuw de DVD+RW opnieuw via mijn computer brand. Maar dan protesteert de computeert dat de dvd moet geformatteerd en zo blijf je in een cirkel ronddraaien. 

    Het is mij opgevallen dat de DVD recorder de DVD+RW formatteerd naar een DVD_video_recordable. Dus is mij vraag is het mogelijk om de DVD+RW te branden naar dat type??????? iets met booktype ofzo?

  4. ik heb op een dvd rw 3 afleveringen gebrand, toen ik hem de eerste keer in de DVD speler deed, gaf de DVD-speler aan om hem te formateren en dat heeft de DVD speler gedaan. Maar toen ik daarna opnieuw afleveringen had gebrand gaf de DVD-speler weer aan dat het geformatteerd moest worden. Dus elke keer als ik wat op de dvd staat zegt de DVD-speler dat de schijf geformatteerd moet worden

    bij een gewone gebranden DVD (geen rw) heb ik daar geen last van.

  5. Bedankt voor je reactie  O0

    nou is het mogelijk dat ik 5 aflveringen op èèn DVD kan zetten maar ik had iets gelezen over het programma  DVD Shrink kan je dan meer afleveringen op èèn DVD zetten??

    oh ja nog een vraagje

    Hoe zorg ervoor dat als de dvd gaat afspelen dat tie gelijk begint met de ondertiteling  in plaats van naar settings te gaan en je ondertiteling aan te vinken.

  6. ik heb pas prisonbreak seizoen 3 gedownload en dan via ConvertXtoDvd omgezet en er ondertiteling  onder gezet en gebrand. Maar ik heb hier een  paar vragen over.

    1. ik heb een dvd van 4,7 gb en 120 minuten, maar hoeveel afleveringen kan ik dan op 1 dvd branden moet ik naar de gigabytes kijken of naar de minuten?

    2.  Als ik meer dan 3 aflevering wil branden dus eerst moet omzetten met ConvertXtoDvd geeft hij het volgende aan omgezet resultaat is matig: maak tijdsduur van het project korter. Wat houdt dit in?

    3. Ik heb ook gemerkt dat de ondertiteling te klein is hoe maak je deze groter?

    4. Je kan ook van je omgezetten avi bestanden een iso bestand maken en dan branden. Kan je dan misschien meer afleveringen  op je dvd zetten?

    mijn dank is groot

  7. dit is eerste keer dat ik via nieuwsgroepen met ASB nzdb aan het downloaden ben maar het downloaden gaat maar met 150 kb/s. Ik heb als provider kpn internetplus bellen go download snelheid 1.5 Mb/s

    Deze gegegevens heb ik ingevoerd

    Host: News.kpnplanet.nl

    port: 119

    connections: 4

    hoe meer connections je invoert hoe hoger de download snelheid is maar is het ook nadelig veel connections ???

×
×
  • Nieuwe aanmaken...