Jump to content

Willemw

Full members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Support punten

About Willemw

 • Rank
  Full Member

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling
 • Download met
  Van alles
 • Browser
  IE
 • Provider
  KPN

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja hij doet het nu. De afbeelding is zichtbaar en heeft geen kruis meer. Ik wil ook zo een Mr. koffie
 2. Ja hij doet het nu. De afbeelding is zichtbaar en heeft geen kruis meer. Ik wil ook zo een Mr. koffie
 3. De onderste schermafbeelding werkt niet? Maar mijn compliment, erg duidelijk met de pijlen en de teksten. Dank jullie
 4. De onderste schermafbeelding werkt niet? Maar mijn compliment, erg duidelijk met de pijlen en de teksten. Dank jullie
 5. Mijn excuus, het gaat om seizoen 6 niet de laatste. Is dus inderdaad een foutje.... Negeer mijn post. Ik heb slaap nodig.
 6. Nu heb ik Game of Thrones S07E02 NL SUBS gevonden. Via torrent zoeken vond ik ook Game of Thrones S07E03 NL SUBS, Game of Thrones S07E04 NL SUBS, Game of Thrones S07E05 NL SUBS, Game of Thrones S07E06 NL SUBS en Game of Thrones S07E07 NL SUBS ? Dat kan toch nog niet?
 7. Wat een fijn programma! Dank jullie wel, een hele mooie aanvulling. Het werkt snel en makkelijk, daarbij kan ik mijn huidige films hier vandaan ook afspelen.
 8. Wat een fijn programma! Dank jullie wel, een hele mooie aanvulling. Het werkt snel en makkelijk, daarbij kan ik mijn huidige films hier vandaan ook afspelen.
 9. Weten jullie welke Usenet provider het minst snel bestanden verwijderd na een Notice en takedown / DMCA verzoek? Ik neem aan dat ze allemaal last hebben van rechthebbende partijen welke eisen dat hun data wordt verwijderd binnen een aantal dagen / uur. Nu zullen er vast ook Usenet providers zijn welke dit tot zo lang mogelijk volhouden. Volgens mij was bijvoorbeeld sunnyweb een nieuwsgroep provider welke heel snel na een Notice en takedown de content niet meer beschikbaar was. Zo lees je vaak in de reacties van post dat gebruiker Piet de serie wel nog kan downloaden en gebruiker Jan niet
 10. Hoi reneetje, De computer had ik de hele nacht laten aan staan. Toen ik vanochtend beneden kwam zag ik een een woonkamer een blauwe gloed met... Jawel... Dezelfde melding op mijn scherm De pc herstart met de stroom knop en daarna ging deze uit en aan. Windows starten vrijwel direct op zonde foutmelding. Zo vreemd... En de update melding is ook weg. In iedergeval bedankt voor de hulp!
 11. Heerlijk zo een Windows 10 update. Normaal gaat het altijd goed maar nu staat mijn computer al 30 minuten op de melding Windows voorbereiden, schakel de computer niet uit. Ik wil hem juist uitschakelen.... Ctrl alt del doet niks en het rondje blijft draaien. Iemand een tip? Wachten of uitzetten via de stroomkabel?
 12. Dat is een goed overzicht! Dank u wel. Ik kan mij weer even vermaken met de nl Torrents sites
 13. Ik ben weer een beetje aan het neuzen naar Nederlandse torrent websites. Geen open websites zoals the piratebay of kickass, maar sites met een Nederlandse community welke Nederlandse films en Nederlandse boek torrents delen. Vroeger had ik een overzichtje maar de meeste links werken niet meer. Heeft iemand een lijstje met bekendere Nederlandse torrent websites zoals dreamplace.biz ? Gr. en vergeet niet je VPN
 14. Ik werk nu met nieuwsgroepen, prima alternatief. Daarbij soms even streamen de bekende Torrents sites middels de popcorntime plugin.
 15. Bulknews maar eens proberen met darkfriday1000 Fijne discussie trouwens, hier kom ik meer neuzen
×
×
 • Create New...