Spring naar bijdragen

haring

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Support punten

Over haring

 • Rang
  Download Newbie

Informatie

 • Geslacht
  Male
 1. Windows Vanaf Externe Hd

  dit gaat goed als je een echte image hebt, ik heb er zo eentje die net echt is...........
 2. Windows Vanaf Externe Hd

  dan ga ik het via mounten proberen. als ik het goed begrijp, mount downloaden van de site, image er in en dan installeerd de eepc opnieuw?
 3. Windows Vanaf Externe Hd

  dank, ik heb dus al het image bestand uit elkaar gehaald, het zijn nu allemaal mapjes etc. helaas geen usb stick maar een externe hd. alles hier op gezet. hoe kom ik in het boormenu, f2? op een of andere manier lukt dit niet.
 4. Windows Vanaf Externe Hd

  beste allemaal, ik heb hier een eepc van mijn zoontje, nu wil ik er een nieuwe windows op zetten vanaf een externe hd. ik heb de windows van een welbekende site... het is een kant en klare iso. kom er niet uit. bedankt alvast
 5. het apparaat is up to date, bij tweakers heb ik er niets tussen gezien, jammergenoeg. dus ik dacht probeer het hier, misschien heeft iemand er ervaring mee. :-\
 6. Hallo allemaal, ik heb een wd hdtv versie 1, aangesloten via hdmi naar mijn samsung tv en met een optische kabel naar mijn receiver. nu speelt alles lekker af, geluid van hd rips perfect, tenminste als het dts is, alleen wanneer het gewoon dd5.1 is wordt het in stereo ten gehore gebracht, ligt niet aan mijn receiver want bij gewone dvd's via de dvd speler geen enkel probleem. iemand een oplossing hier voor? :peace:
×