Jump to content

HenkGameVids

Full members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

0 Support punten

About HenkGameVids

 • Rank
  Duken Pro

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  bikinibroek
 1. ik had geckeck of java aan stond, en stond idd aan. maar toen heb ik mijn eigen adobe flash player af gegooi en dan nieuweste versie er op gezet, maar het help nog niks ??? :peace:
 2. Je hebt het dus uitgeschakeld of een te oude versie, 1: Zet m weer aan. (bij Firefox (wat ik denk dat je wel zult gebruiken ) kan je dat bij add-ons aan + uit zetten. 2: ff de oude verwijderen en dus gewoon ff opnieuw instaleren. Succes! marciej123 sorry maar ik snap punt niet helemaal. :peace:
 3. hey mensen, ik heb een youtube channel gemaakt om mijn gamevids up te loaden enzo... maar als ik nu inlog op youtube en op mijn eigen channel ben staat er: Je hebt JavaScript uitgeschakeld of je hebt een oude versie van Adobe Flash Player. Download de nieuwste versie van Flash Player. nou ik heb ik dus de nieuwste versie van flash player gedownload en geinstalleerd maar ik krijg nog steeds het zelfde bericht ?? wat moet ik doen ?? :peace:
 4. bedankt hij werkt perfect, als ik record dan heb ik geen laggs meer thx +rep :peace:
 5. hallo, ik wil graag mijn naam veranderen naar: HenkGameVids
 6. hey mensen, ik ben opzoek naar een goede gratis gamecam om filmpjes te maken op mijn pc. alvast bedankt :peace:
 7. ik had bij appsync reinstall gedaan, maar daarna verwijderd itunes bij synchroniseren toch weer het spell. IEMAND EEN OPLOSSING? :peace:
 8. hallo mensen, ik heb mijn ipod toch gejailbreaked en heb er een paar leuke spelletjes op gezet. maar als ik dan mijn ipod op mijn laptop aansluit en dan via itunes synchroniseer dan worden die spelletjes automatisch verwijderd? HOE KAN IK DIT PROBLEEM OPLOSSEN? alvast bedankt :peace:
 9. hey duken, ik heb mijn ipod touch gejailbreakd maar als ik op mijn laptop aansluit en synchroniseer dan verwijdert die de spellen, en moet ik die weer opnieuw installeren. hoe kan ik dit probleem oplossen???? :peace:
 10. hey duken, kun je cod5 cracked online spelen? zoja? weet iemand een goede torrent van cod5? alvast bedankt :peace:
×
×
 • Create New...