Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:IfElse

Read-only
 • Posts

  2,642
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by IfElse

 1. Waarom het niet veilig is wil je graag weten? Daar heb ik een mooie vergelijking voor: zie het als een drugslab naast het politiebureau. Je weet dat het niet mag en dat je heel gemakkelijk gepakt kan worden De politie ziet jou komen en gaan, maar niet meer. Het is wachten tot ze door hebben wat er komt en gaat (in het voorbeeld gaat het om drugs), bijvoorbeeld door onderzoek. Echter, zo te horen ben jij niet iemand die anderen ervoor zou waarschuwen dat ze gepakt kunnen worden op het illegaal verkrijgen van content, zoals films & series. In ieder geval zo komt het naar mij over. Mijn reactie was slechts een (slechte, het kon beter) waarschuwing, niets meer. Het feit blijft dat je netwerkverkeer prima onder de loep genomen kan worden met bijbehorend een boete/rechtzaak/schadeverogeding, of wat het gevolg ervan dan ook mag zijn. Better be safe than sorry. Om nog even op je laatste punt terug te komen, ik denk niet dat de prioriteit van KPN (of überhaupt een ISP) het blokkeren van illegale content op het Usenet is, of het blokkeren van zoveel mogelijk illegale content. In dat laaste geval was het anders heel wat lastiger voor de leek om illegaal content te bekijken/downloaden.
 2. Die heb ik niet opgeslagen, maar die vind je vast wel terug met een zoekopdracht op Google / Reddit met de volgende term 'newsdemon coupon' of 'newsdemon discount'. Misschien is de code zelfs al een keer hier op DukeN langsgekomen. Ik denk dat je in mijn onderstaande reactie je antwoord kunt vinden Ik denk dat het wel common sense is dat je tegenwoordig niet open en bloot een internet piraat wilt zijn Ik ben niet bekend met Newshosting Unlimited, echter hier geen problemen met Newsdemon. Ben al jaren klant en haal probleemloos oude content binnen. Jammer dat je er nog niet uit bent, maar zou je dan ook je vraag anders/goed kunnen formuleren? Op deze manier (kan ik in ieder geval) moeilijk met je meedenken. Je vraagstelling is namelijk onduidelijk als het antwoord wat ik je heb gegeven niet je vraag heeft beantwoord.
 3. Heel herkenbaar met NordVPN. Ik gebruik op het moment SurfShark en heb deze melding echt zelden, zijn wel op 1 hand te tellen. Uit mijn hoofd is SurfShark ook van NordVPN. De Captcha meldingen zijn ook één van de redenen dat ik gestopt ben met het gebruik van NordVPN en even tijdelijk SurfShark ben uitproberen. Binnenkort stap ik weer over naar ExpressVPN. ExpressVPN vond ik tot nu toe het fijnst en snelst in gebruik en had deze Captcha meldingen op Google ook nooit.
 4. Ik denk dat je je antwoord hier kunt vinden: Serverinstellingen KPN voor Nieuwsgroepen | KPN Community Maar om zo films of gekraakte software downloaden is natuurlijk niet heel veilig en volgensmij ook niet snel. (Geen ervaring met snelheid). In dit geval zou ik een goedkoop abonnement afsluiten bij een Usenet provider. Persoonlijk gebruik ik Home - Nederlands - NewsDemon Usenet Newsgroup Access. Ik betaal uit mijn hoofd rond de +/- 15,- per jaar met een kortingscode gevonden op Reddit om onbeperkt te downloaden. Uiteraard maak ik gebruik van een VPN gedurende het downloaden.
 5. Als ik jou was zou ik mijn naam + achternaam niet zomaar online plaatsen.
 6. Het punt hierbij is alleen dat ik dan, bijvoorbeeld voor DisneyPlus, de volle mep betaal. Puur om maar 1 of 2 films te kijken (ik hou niet van Disney). Vervolgens heb ik ook een Netflix abonnement om daar films/series te kijken (die soms maanden later pas beschikbaar zijn na release) en een Prime abonnement. Uiteindelijk tellen al die verschillende abonnementen flink op en betaal je toch wel een voor een groot gedeelte voor iets wat je niet gebruikt. Dit zijn vast niet de enige abonnementen die iemand heeft, Spotify, Sim Only, internet etc... Wij kunnen ons dat misschien veroorloven, ik kan dat ook, maar dat is niet altijd zo geweest en voor genoeg mensen die ik ken is het erg lastig om al die verschillende abonnementen te kunnen betalen. Dus dan is het of piraten of niet kijken. En als je dan toch wel houdt van een goede film/serie is piraten wel erg aantrekkelijk. En iemand die zich dit niet kan veroorloven zal toch een afweging moeten maken, neem ik Netflix en daarnaast nog andere abonnementen af? En het wordt allemaal maar duurder en duurder. Trouwens is dit niet om te bashen of iets, puur een gesprekonderwerp. Vat het dus aub niet verkeerd op.
 7. Allemaal abonnementjes die ik nooit ga afsluiten. Naar sport kijken doe ik nooit.
 8. Brein is helaas het probleem. Ze zouden al die moeite die ze steken in het tegen gaan van piraterij eens moeten gebruiken om ervoor te zorgen dat content overal goed beschikbaar is zonder 500 abonnementen bij verschillende bedrijven te moeten afsluiten. Helaas komt de tijd van FTD inderdaad niet meer, dat was echt top. Zolang content niet overal beschikbaar is, blijf ik downloaden. Het meeste van wat ik kijk is ook gepirate, puur doordat het niet beschikbaar is via de legale kanalen.
 9. Mooi verhaal inderdaad Ik ben veel actief geweest in het Usenet wereldje waarbij ik heb geüpload maar ook een mooie site beheerd heb. Ik mis het wel, vooral als je kijkt naar het aanbod van vandaag. Ik zou graag weer actief willen worden, helaas heb ik geen contacten meer.
 10. Ik gebruik het al heel lang en zeker een aanrader om van al die advertenties af te komen! Werkt top!
 11. Ik kon na een CPU upgrade het niet laten om mijn GPU ook te upgraden naar een 3080 Ti. Ik speel toch wel graag games maxed out en helaas kon de 1080 Ti dat niet bij elke game met 60FPS. Wat een beest! WAUW.
 12. Ook hier het probleem dat ik zonder reden verbannen ben. een reactie waarom dat zo is krijg ik helaas ook niet.
 13. Heel herkenbaar, in meerdere huizen gehad. Om het op te lossen moeten ze is bij de wijkkast gaan kijken. Niet stoppen met klagen tot ze dat daadwerkelijk gaan doen. Heeft me heel wat zeuren gekost voordat ze eindelijk toegaven dat het probleem niet bij mij en/of het modem lag. Na bezoek aan de wijkkast hebben ze het probleem daar opgelost en heb ik 0 problemen meer gehad. Zeldzaam bij Ziggo.
 14. Opnieuw registereren, ik heb ben helaas verbannen. Geen idee waarom, maar ik vermoed dat ze dachten dat ik van brein was.
 15. Misschien ook handig om wat meer details te plaatsen? Is er een vergoeding etc...
 16. Dat is precies mijn gedachte, te veel betalen hou ik ook niet van, tenzij dat ding het opeens begeeft.
 17. Op het moment zit er een ROG Strix 1080ti in, die ga ik pas bij de volgende generatie upgraden denk ik. Op het moment neem ik even genoegen met de "mindere" performance, nog steeds erg snel.
 18. Het werd weer tijd voor een mooie upgrade. AMD Ryzen 9 5950X 16 core Asus Crosshair VIII Dark Hero G.Skill Trident Z Neo F4-3600 - 2x32GB
 19. Het hele lijstje: Corsair Crystal 680X 3x Corsair LL120 Razer Basilisk v3 Samsung QVO 870 2TB Noctua NH-D15S Corsair Commander Pro Ollin Monitor Arm met laptop mount Anker PowerCore 20100mah Een upgrade naar een RTX 3080Ti wordt hem helaas niet, ik vind 2400 euro wel te overdreven. Dat gaat pijn doen als de prijzen ooit zakken.
×
×
 • Create New...