Jump to content

sjako

Full members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Support punten

About sjako

 • Rank
  Duken V.I.P

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling
 • Download met
  utorent 3.5
 • Browser
  firefox
 • Provider
  kpn
 1. Deze is van medio 2007 en de kleur is rood. De latere zijn zwart of wit en die draaien inderdaad vanaf Vista. Maar bedankt voor de link waar ik hopelijk mee aan de slag kan.
 2. Mijn dazzle draait alleen maar op XP professional, Windows XP home en windows 2000 pro met het nieuwste servicepack. en ook het progje "subsync" werkt niet op bijvoorbeeld windows 7 maar alleen nog op XP. Een oudje dus. Daar u de specificaties van gelezen hebt draaien vanaf Vista. Ik heb met de installatie cd geprobeerd mijn PC te herstellen maar dat ondersteunt Windows niet meer. De enige keuze was dus opnieuw installeren. Daar durfde ik dus niet aan te beginnen omdat ik niet wist of dat wel mogelijk was. Dankzij u weet ik nu dat het wel kan. Wat de installatie CD betreft die ik bij de PC kreeg ( tweedehands gekocht) is dit volgens mij geen originele want er staat een HEMA merk op. er staat op de hoes "Windows XP prof. servicepack 3" Maar welke drivers heb ik dan nodig enkel en alleen voor de PC? dus zonder printer, scanner etc. maar ik moet natuurlijk wel geluid hebben. Is er ook een mogelijkheid om nu de drivers alvast op een usb te zetten? en zo ja, hoe moet ik ze dan na de instalatie er weer inzetten? Sjako
 3. Hallo allemaal, Ik heb een ondertitelingsprogramma "sub sync" en een Dazzle voor VHS videobanden om te zetten naar DVD. echter zijn beide alleen nog maar te gebruiken op Windows XP. Nu heeft de oude XP zoveel kuren dat er niet meer mee te werken is. Omdat ik nog een installatie cd van XP professional heb zou ik, of de huidige opnieuw kunnen installeren, of een bijvoorbeeld goedkope desktop met windows 7 er op kunnen kopen en daar windows XP opzetten zodat ik weer verder kan met mijn hobby. Het feit is echter dat ik niet weet of dat nog mogelijk is nu xp al lang niet meer ondersteund wordt en het tweede feit is dat ik niet weet hoe ik een PC opnieuw moet installeren. Ik heb het vroeger eens geprobeerd maar blijkbaar had ik ook drivers moeten installeren. Mijn vragen zijn dus; 1* Is het nog mogelijk om XP op een PC te installeren als ik nog een installatie cd heb? En 2* hoe moet ik dat dan doen zodat er ook de drivers bij zitten die ik nodig heb? Een nieuw programma voor te ondertilelen aanschaffen is geen optie omdat ik al jaren met dit progje werk en ook een Dazzle aanschaffen die op Windiows 10 draait ook niet want ik kan mijn Aow uitkeringkje wel beter gebruiken ook al zegt Mark Rutte dat oudere mensen rijk zijn. Vind het trouwens raar dat, waar je ook zoekt op internet, er nergens in jip en janneke taal wordt uitgelegd hoe je een PC opnieuw installeert. Goetjes en alvast hartelijk dan voor jullie spontane uitleg en hulp Sjako.
 4. Ik zou niet weten waarom een film ondertitelen niet legaal zou zijn. Als ik in Frankrijk een film koop die in Nederland niet te verkrijgen is en ik zet daar zelf ondertitels onder zou ik niet weten wat ik verkeerd doe. Iets anders wordt het volgens mij als ik de ondertitelde film upload, maar dan gaat het niet om de subs maar om de film.
 5. Bedankt allemaal. Ik weet nu in ieder geval dat als iemand me een apparaat aanprijst als supergoed van 2,8 MHz 2 GB ddr RAM en een 160 HDD, dit in twijfel te trekken valt.
 6. Het gaat alleen om de computer. Het budget is niet zo belangrijk als het maar "waar voor het geld is" Maar zoals ik al schreef, kunnen ze mij alles wijsmaken en zou ik denken een redelijk snelle te hebben gekocht en dan thuis, als er de nodige software op staat, met de gebakken peren zitten. Drifter, Wat zijn de technische gegevens van dat apparaat? Als er niet aan te komen is, weet ik toch in ieder geval wat in de buurt moet zitten qua Mhz en HD enz.
 7. Hoi, Ik wil een gebruikte desktop aanschaffen en deze, indien nodig wat sneller laten maken. Ik heb echter totaal geen benul van wat nu voor mij het beste geschikt is. Ik wil in ieder geval geen traag geval maar een supersnel is ook weer niet nodig. Ik ga hem gebruiken voor internetbankieren, belastingaangifte, surfen op het internet, downloaden, Films ondertitelen, Facebook. Foto's bewerken. Ik ga er Niet op gamen. De computer zal ongeveer daaglijks 12 uur aanstaan. Omdat ik al zei totaal geen verstand te hebben wat wat betekent, zoals MHZ GHZ Ram geheugen HDD enz. weet ik dus niet wat voor mij de beste keuze is. Wel heb ik graag een harde schijf waar minimaal 150 GB in opgeslagen kan worden.
×
×
 • Create New...