Jump to content

sjako

Full members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Support punten

About sjako

 • Rank
  Duken V.I.P

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling
 • Download met
  utorent 3.5
 • Browser
  firefox
 • Provider
  kpn
 1. Bedankt allemaal. Ik weet nu in ieder geval dat als iemand me een apparaat aanprijst als supergoed van 2,8 MHz 2 GB ddr RAM en een 160 HDD, dit in twijfel te trekken valt.
 2. Het gaat alleen om de computer. Het budget is niet zo belangrijk als het maar "waar voor het geld is" Maar zoals ik al schreef, kunnen ze mij alles wijsmaken en zou ik denken een redelijk snelle te hebben gekocht en dan thuis, als er de nodige software op staat, met de gebakken peren zitten. Drifter, Wat zijn de technische gegevens van dat apparaat? Als er niet aan te komen is, weet ik toch in ieder geval wat in de buurt moet zitten qua Mhz en HD enz.
 3. Hoi, Ik wil een gebruikte desktop aanschaffen en deze, indien nodig wat sneller laten maken. Ik heb echter totaal geen benul van wat nu voor mij het beste geschikt is. Ik wil in ieder geval geen traag geval maar een supersnel is ook weer niet nodig. Ik ga hem gebruiken voor internetbankieren, belastingaangifte, surfen op het internet, downloaden, Films ondertitelen, Facebook. Foto's bewerken. Ik ga er Niet op gamen. De computer zal ongeveer daaglijks 12 uur aanstaan. Omdat ik al zei totaal geen verstand te hebben wat wat betekent, zoals MHZ GHZ Ram geheugen HDD enz. weet ik dus niet wat voor mij de beste keuze is. Wel heb ik graag een harde schijf waar minimaal 150 GB in opgeslagen kan worden.
 4. Ik heb bij me zelf net ook een SRT file geopend met Exel maar als ik het weer sluit blijft het gewoon een SRT. Je kunt eerst systeemherstel proberen met de tijd van toen de file nog SRT was, maar ook nadat je het hebt gedownload. Kleine kans dat systeemherstel er weer de oude SRT files van maakt. Lukt dat niet, klik dan met rechts op een van die voormalige SRT bestanden en in het venster dat dan verschijnt op "Eigenschappen". Je krijgt dan een venster waar ook op staat " openen met" . Varmoedelijk zal daar dan nu achter staan dat het met exel wordt geopend. Is dit het geval, klik dan op de knop "wijzigen" en zoek in het daaropvolgende scherm de naam waar je je eerst mee opende. Heb je geen flauw idee welk programma dat was, zul je iets op het web moeten downloaden zoals JUBLER of SUBSYNC
×
×
 • Create New...