Jump to content


Looox

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About Looox

 • Rank
  Junior Member

Informatie

 • Geslacht
  Female
 1. Hallo, Ik heb pas voor het eerst zelf een site gemaakt, met behulp van dreamweaver. Het is redelijk gelukt, alleen zijn er nog een paar dingetjes waar ik niet zo tevreden mee ben, en ik kom er niet uit hoe dit op te lossen. Zo lijkt het erop dat de container van een paar pagina's van de site verschillende marges oid hebben. Als ik van de ene naar de andere pagina ga, verschuift de site een beetje. Opzich is dit niet een heel groot probleem (op de computer), maar op een mobiel of tablet is dit vervelend. Er wordt namelijk een stuk van de site afgesneden, en als er op een afbeelding wordt geklik
 2. Hallo allemaal, Sinds een paar dagen krijgt mijn iphone geen pushmeldingen meer binnen en bij het openen ven elke app krijg ik een melding: Verbind met iTunes om pushberichtgeving te gebruiken. Ik wilde dus mijn iphone herstellen om dit op te lossen. Aangezien ik een jailbreak heb, wil ik ios 7.0.6 behouden. Ik heb gelezen dat je dan moet herstellen met behulp van een ipsw bestand. Maar als ik op herstellen klik gaat hij eerst de software uitpakken en dan krijg ik de foutmelding: de iphone kan niet hersteld worden. Er is een onbekende fout opgetreden (3194). Ik heb al geprobeerd de hosts file
 3. Hallo allemaal Sinds 2 dagen opent mijn laptop geen .exe programma's meer. Zo wilde ik bv een avi video afspelen met vlc media player, maar elke keer als ik dat open staat er; vlc media player werkt niet meer, er wordt naar een oplossing voor het plobleem gezocht. En dan moet ik het programma afsluiten. Dit is bij bijna alle programma's, ik krijg steeds de melding ....exe werkt niet meer. Weet iemand wat ik hieraan kan doen? Alvast bedankt.
 4. Hallo, Ik heb mijn rode wii gesoftmod en op de usb loader werken de spellen heel goed. Nu wilde ik CSI: Fatal Conspiracy spelen, en toen ik via usb loader de game opstartte werkte het nog goed, maar zodra ik op new game klikte sloot mijn wii af. Nou heb ik gelezen dat dit spel alleen gespeeld kon worden als ik het op dvd brandde, dus dat heb ik gedaan. Maar als ik nu neogamma open om het spel op te starten, zegt hij dat mijn wii te nieuw is om gebrande dvd's af te spelen. Is er een manier om dit spel te spelen op mijn nieuwe wii? maakt niet uit of het via usb loader is of via een gebrande disk
 5. ik heb windows 7 home premium 64 bits. AMD brazos dual core E450 1.65 GHz, en 4 GB ram geheugen. Als antivirus gebruik ik microsoft security essentials, en ik heb spyware doctor gebruikt om op spyware te controleren.
 6. hier heb ik geen een programma geopend en het proseccorgebruik is 100%
 7. dit zijn printscreens van het taakbeheer als ik geen enkel programma heb open staan. het processorgebruik licht rond de 80% en schiet soms zelf naar 100%.
 8. Hallo iedereen, Ik heb mijn laptop nu bijna een jaar, en sinds een paar maanden is het processor gebruik heel erg hoog. Als ik alleen internet explorer en/of windows verkenner open heb staan is het processor gebruik al 90% tot 100%. Mijn laptop is dan ook erg traag. Ik heb al gescand voor virussen en spyware maar er is niks gevonden. Ik heb 4gb geheugen, en als ik kijk bij taakbeheer, processen is die 4gb nog lang niet gebruikt. Weet iemand wat ik hier aan kan doen? Alvast bedankt !
 9. Ja dit lukt ook maar als de update aan het installeren is, stopt hij bij 1/3 en komt er een rode driehoek met uitroepteken. Wat kan ik daar aan doen, want zo wordt de update dus niet geinstalleerd.
 10. Hallo Ik heb een htc sensation en ik kan de updates niet installeren. Als ik de update installeer, stopt hij en krijg ik een rode driehoek met uitroepteken te zien. Hoe kan ik dit oplossen? Alvast bedankt !
 11. De handleiding is duidelijk maar er staat niks over de afstandsbediening met wii motion plus.
 12. Hallo Ik heb een rode wii versie 4.3E. Ik wil mijn wii gaan softmodden, maar mijn afstandsbedieningen hebben wii motion plus inside, en ik heb gelezen dat je tijdens het softmodden het menu niet kunt besturen met motion plus afstandsbedieningen. Is dat waar? En zo ja, wat moet ik dan doen?
 13. Hallo Ik heb een rode wii versie 4.3E. Ik wil mijn wii ook gaan softmodden, maar mijn afstandsbedieningen hebben wii motion plus inside, en ik heb gelezen dat je tijdens het softmodden het menu niet kunt besturen met motion plus afstandsbedieningen. Is dat waar? En zo ja, wat moet ik dan doen?
 14. is er dan een andere manier om alles te wissen behalve windows?
×
×
 • Create New...