Spring naar bijdragen

dampie

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door dampie

  1. Hoi...

    Heb me pas een HTC mini gekocht...op mijn vorige HTC Touch2 had ik igo 8 geinstaleerd.

    Nu heb ik deze op mijn mini gezet maar ik kan niet de juiste resolutie vinden voor in mijn sys bestand te zetten...volgens mij moet dit 480x320 zijn maar dit gaat niet lukken want dan krijg ik een fout melding andere resoluties die ik aanpas passen weer niet op het scherm of zijn te klein.. wie kan mij helpen.. :-[

  2. Hoi...

    Volgende maand krijgen m'n beide zoontjes een dsi-XL voor de verjaardag.. Nu heb ik getwijfeld om een gewone dsi te kopen of een XL.. Al mijn vrienden hebben een dsi met R4 maar hoe zit dat nu met een XL en hoe werkt het precies..heb begrepen dat dit niet gaat lukken met een gewoon R4 kaartje ( kan ik bijvoorbeeld gewoon spellen van FTD downen of zijn hier weer andere sites voor, hoe gaat dat met flashen, wat moet ik nog meer doen voordat ze aan de gang kunnen met bv. 35 games op een kaartje enz. enz. :-[..)

    Grtzzz Dampie

  3. Hoi....

    Ik ben Marc 36 jr. en ben op zoek naar een goede uitleg over het downloaden en flashen voor de Nintendo DSi-Xl waarvan ik er 2 ga kopen voor mijn zoontje's zijn verjaardag.. :zwaai:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...