Jump to content


iOrale

Full members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About iOrale

 • Rank
  Duken V.I.P

Informatie

 • Geslacht
  Male
 1. iOrale

  Re: Top-end PC

  Ik werk bij containerbedrijf, verdient erg goed.
 2. iOrale

  Re: Top-end PC

  Foto's komen morgen, ben net van de scooter afgevaaAAAA BIEEERRR en ga zo slapen, nogal moe. Zal ik gelijk wat foto's maken van m'n hok, er ligt achter me zo'n 10.000 euro aan singels (vinyl platen)
 3. Voor het geluid heb ik al een oplossing: Sound blaster Audigy 2 geluidskaart aangesloten op 2 versterkers, op de 2 versterkers zijn 6 100watt luidssprekers en 2 1kw subwoofers aangesloten.
 4. Ze verkopen ook in Duitsland en Engeland.
 5. iOrale

  Hallo!

  Welkom op Duken! Wat over je autisme: Niemand heeft autisme, als iemand zegt dat je het hebt, neem het dan als een belediging op je eigen persoonlijkheid. Autisme bestaat niet, iedereen is uniek op z'n eigen manier, iedereen doet dingen op z'n eigen manier en leeft op z'n eigen manier, je zou je beledigd moeten voelen als iemand zou zeggen dat je autisme.
 6. Het hoeft natuurlijk niet 20.000 euro te kosten als het ook goedkoper kan, ik zit zelf te denken aan een Origin Genesis en die te upgraden elk jaar als er iets nieuws/beters uitkomt. Natuurlijk wil ik ook wat geld overhouden voor m'n rijbewijs en een mooi karretje erbij. De PC moet ook als server kunnen werken voor Minecraft met enorm veel slots, daarnaast wil ik ook nog LAN-party's doen en 3ds max surfacing, en ook als sound processing en St/RDS PC. En ook als TV, en dat wil ik allemaal tegelijk kunnen doen met meerdere schermen, omdat dit allemaal niet kan op m'n AMD Phenom x6 PC. Maar i
 7. @Tom PC expert staat meer voor het software gedeelte, waar ik nogal goed mee ben, en het is een serieuze overweging, heb hier 4 jaar lang voor gespaard. @JFK Hoeft niet precies 20.000 te zijn, zolang hij maar aan mijn eisen voldoet, maar dit moet echt een soort van game-mediacenter worden die alles kan wat mogelijk is, maar dan ook echt alles.
 8. Hi, ik heb geld gespaard, en wil dus een vreselijk snelle PC. Wat ik ervan vraag is veel, erg veel. Ik wil 3ds max erop laten lopen, maar dan met enorm veel iterations op een klein object wat dus sowieso veel vraagt van een standaard top-end PC, hierboven op wil ik tijdens het renderen van high-subdivisional surface objects ook een aantal spellen kunnen spelen, tegelijk dus met meerdere schermen. Ook wil ik alles op het hoogste detail kunnen spelen voor de komende 10 jaar. De kast moet er enorm goed uit zien. Ook fan controllers en al dat spul is een must. Ik heb 20.000 euro uit te geve
 9. Net een paar uurtjes gespeeld met 360 pc controller, echt vet
 10. Ik ben nu bezig met flax botten, verdient goed. Ik heet rrtt350 btw.
 11. Ik heb hem net binnen, kwam langs Bart Smit toen ik van school terug naar huis fietste en dacht aan Fifa 12, liep naar binnen en vroeg aan de verkoper of Fifa al te koop was, hij zei dat ze hem net te koop hebben gezet, nu aan het installeren
 12. Net ff weer gespeeld, 784 dagen niet meer gespeeld volgens dat ding. Begon het leuk te vinden, ff snel member kopen Ik ben nu member, combat 59 met lage skills en eigelijk helemaal blut omdat m'n elegant blouse + skirt eerst veel waard waren en nu niet meer :/ Iemand een goede bot voor me btw?
 13. iOrale

  Hoi

  Stiekem wel, indirect.
×
×
 • Create New...