Spring naar bijdragen

iOrale

Full members
  • Aantal bijdragen

    157
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door iOrale

  1. Foto's komen morgen, ben net van de scooter afgevaaAAAA BIEEERRR en ga zo slapen, nogal moe.

    Zal ik gelijk wat foto's maken van m'n hok, er ligt achter me zo'n 10.000 euro aan singels (vinyl platen)

  2. Die monitoren en het geluidssysteem is nog steeds crap... De Logitech Z906 zou ik echt nooit aanschaffen, net als alle monitoren die er genoemd staan.

    Voor het geluid heb ik al een oplossing:

    Sound blaster Audigy 2 geluidskaart aangesloten op 2 versterkers, op de 2 versterkers zijn 6 100watt luidssprekers en 2 1kw subwoofers aangesloten.

  3. Welkom op Duken!

    Wat over je autisme:

    Niemand heeft autisme, als iemand zegt dat je het hebt, neem het dan als een belediging op je eigen persoonlijkheid.

    Autisme bestaat niet, iedereen is uniek op z'n eigen manier, iedereen doet dingen op z'n eigen manier en leeft op z'n eigen manier, je zou je beledigd moeten voelen als iemand zou zeggen dat je autisme.

  4. Het hoeft natuurlijk niet 20.000 euro te kosten als het ook goedkoper kan, ik zit zelf te denken aan een Origin Genesis en die te upgraden elk jaar als er iets nieuws/beters uitkomt.

    Natuurlijk wil ik ook wat geld overhouden voor m'n rijbewijs en een mooi karretje erbij.

    De PC moet ook als server kunnen werken voor Minecraft met enorm veel slots, daarnaast wil ik ook nog LAN-party's doen en 3ds max surfacing, en ook als sound processing en St/RDS PC.

    En ook als TV, en dat wil ik allemaal tegelijk kunnen doen met meerdere schermen, omdat dit allemaal niet kan op m'n AMD Phenom x6 PC.

    Maar ik vind het niet erg dat het niet precies 10 jaar meegaat als een top-end, maar zolang ik hem maar kan upgraden elke 2/3 jaar, dan vind ik het wel best.

  5. @Tom PC expert staat meer voor het software gedeelte, waar ik nogal goed mee ben, en het is een serieuze overweging, heb hier 4 jaar lang voor gespaard.

    @JFK Hoeft niet precies 20.000 te zijn, zolang hij maar aan mijn eisen voldoet, maar dit moet echt een soort van game-mediacenter worden die alles kan wat mogelijk is, maar dan ook echt alles.

  6. Hi, ik heb geld gespaard, en wil dus een vreselijk snelle PC.

    Wat ik ervan vraag is veel, erg veel.

    Ik wil 3ds max erop laten lopen, maar dan met enorm veel iterations op een klein object wat dus sowieso veel vraagt van een standaard top-end PC, hierboven op wil ik tijdens het renderen van high-subdivisional surface objects ook een aantal spellen kunnen spelen, tegelijk dus met meerdere schermen.

    Ook wil ik alles op het hoogste detail kunnen spelen voor de komende 10 jaar.

    De kast moet er enorm goed uit zien.

    Ook fan controllers en al dat spul is een must.

    Ik heb 20.000 euro uit te geven, dus maak er maar iets moois van.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...