guilpje

Full members
 • Aantal bijdragen

  369
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  1

guilpje won de laatste keer op Augustus 24 2013

guilpje had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

3 Support punten

Over guilpje

 • Rang
  Duken Hero
 • Verjaardag 03-12-96

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Aan de linkerkant van mijn rechterbuur.
 1. Kent er iemand een programma waarbij ik verwijderde foto's van mijn Android telefoon terug kan krijgen? Heb al enkele apps/programma's gebruikt maar geen enkele werkt goed. Het liefst zou ik een programma wil hebben voor op mijn computer waar ik dan geselecteerde foto's en video's kan herstellen met mijn USB kabel. Alvast bedankt
 2. Ja die zijn allemaal gekoppeld aan een Telenet modem, ik kan alle opnames zien op mijn digicorder maar ze niet bekijken. En op de andere digicorder vind ik de opnames terug van mijn digicorder.
 3. Ik heb een Digicorder gekregen van de ouders van mijn vriendin, een DC AD2000, en wil daarmee graag de opnames van onze andere 2 Digicorders. Ik kan enkele seconden kijken of soms helemaal niet, ik krijg dan een melding dat er een netwerkfout is. Maar zou het niet kunnen liggen aan het feit dat de andere Digicorders een nieuwere versie zijn namelijk DC AD2100?
 4. Iemand dat wat verstand heeft van Digicorders? Heb namelijk een vraag over het delen van opnames tussen verschillende Digicorders.
 5. Iemand die een professioneel programma kent om lyrics op een video te zetten? Ik maak sinds kort mijn eigen nightcore muziek en zet het op YouTube, en zou graag eens een clip willen maken met lyrics, ik heb Windows movie maker eens gebruikt maar was niet tevreden over het resultaat. Als iemand een goed programma weet, gelieve het hier achter te laten.
 6. Ik heb een tijd geleden mijn Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195 geroot met Android versie 4.2.2. Enkele dagen geleden heb ik mijn gsm geünroot en geüpgrade naar 4.4.2 en zou deze weer willen rooten. Ik heb een site gevonden waar bij je gsm een buildnummer moet hebben met deze code: KOT49H.i9195XXUCNH5 maar ik heb KOT49H.I9195XXUCNK4, zou dit ook werken of niet?
 7. Enkele maanden geleden speelde ik COD Advanced Warfare en freezede opeens mijn spel en sindsdien kan ik geen games meer afspelen, ook geen die ik heb gekocht via de Play Store. Ik heb mijn FAT PS3 eens open gedaan om te zien of er misschien een draadje kapot was en ik zag niets. Ik heb dan eens naar mijn Blu Ray lens gekeken en schoongemaakt en nu neemt mijn PS3 de spellen niet meer aan. Ik denk dat ik het wel kan oplossen zodat hij ze terug aanneemt maar niet dat hij zelf geen spellen van de Play Store leest, kan iemand me helpen?
 8. Ik heb een Samsung Galaxy S4 mini met android versie 4.2.2 en zou deze graag rooten. Kan er iemand mij een handleiding geven hoe ik dit moet doen en wat ik er dan eigenlijk mee kan doen, ik ben hier een echte noob in. Alvast bedankt.
 9. Dankje. Ik zal het straks eens proberen.
 10. Ik had daar ook al aan gedacht maar ik vind nergens hoe je dat moet doen. Ik gebruik trouwens Firefox
 11. Ik heb nu al een paar maanden adblocker en die werkte uitstekend. Maar sinds een paar dagen krijg ik weer advertenties op mijn scherm en ook pop-ups. Bijvoorbeeld op YouTube komen er 3 advertenties onder elkaar en hier op Duken zelfs 4! Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
 12. Dat was hoe je vroeger een server aanmaakte maar dat is heel anders nu. Ken je geen recentere manier of misschien toch via teamviewer?
 13. Ik bedoelde eigenlijk een tutorial tonen via Youtube, sorry voor het misverstand..
 14. http://i00.i.aliimg....plitter-Hub.jpg Dit is nog een voorbeeld maar in plaats van 2 female connectoren (linkse 2) en 1 male connector (rechtse) zoek ik 1 met 1 female connector en 2 male connectoren. Hopelijk snap je het nu.