Spring naar bijdragen

guilpje

Full members
 • Aantal bijdragen

  377
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  1

guilpje won de laatste keer op Augustus 24 2013

guilpje had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

3 Support punten

Over guilpje

 • Rang
  Duken Hero
 • Verjaardag 03-12-96

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Aan de linkerkant van mijn rechterbuur.
 1. Vreemd Internet verbruik controleren op netwerk

  Bedankt, we zullen dit eens uitproberen.
 2. Vreemd Internet verbruik controleren op netwerk

  We hebben een router van Telenet die we niet gebruiken als WI-FI punt, die heb ik nu uitgeschakeld. Daarnaast hebben we nog een SWEEX router en nog een router die ik niet weet staan. Heb wel toegang van de Telenet router.
 3. Sinds een korte periode ondervinden we dat er zeer veel internet wordt verbruikt. Aangezien we maar 200GB elke maand hebben en er na 2 dagen al bijna 40GB van is verbruikt zouden we graag eens willen weten waar dit vandaan komt. We denken dat er iemand op ons WI-FI netwerk zit maar we vinden nergens hoe we ons wachtwoord moeten veranderen. IP adres in adresbalk typen werkt niet. Zou er een programma bestaan waarmee je het internet verbruik kan meten vanaf het moment dat je je PC opstart en welke programma's data hebben verbruikt?
 4. Nintendo 3DS XL jailbreaken via soundhax

  En hoe moet ik dan 3DS games spelen? Via dezelfde manier zoals hij uitlegt hoe je GameBoy games speelt?
 5. Nintendo 3DS XL jailbreaken via soundhax

  Top man, bedankt! Zal het direct eens proberen
 6. Aangezien ik niet zo veel meer op mijn 3DS speel maar nog steeds fan ben van Pokémon had ik graag mijn 3DS willen jailbreaken (softwarematig) om deze spellen gratis te kunnen downloaden en spelen. Nu is mijn vraag: wat is volgens jullie de beste manier om te jailbreaken? Heb via een vriend gehoord dat Homebrew Channel goed was en via Soundhax. De versie van mijn software is nu: Ver. 11.2.0-35E Alvast bedankt
 7. Verwijderde foto's herstellen Android

  Nee heb dat niet op die telefoon, of misschien met een goeie app dat dit zou lukken?
 8. Verwijderde foto's herstellen Android

  Dit werkt niet voor mij. Iemand iets anders?
 9. Verwijderde foto's herstellen Android

  Kent er iemand een programma waarbij ik verwijderde foto's van mijn Android telefoon terug kan krijgen? Heb al enkele apps/programma's gebruikt maar geen enkele werkt goed. Het liefst zou ik een programma wil hebben voor op mijn computer waar ik dan geselecteerde foto's en video's kan herstellen met mijn USB kabel. Alvast bedankt
 10. Digicorder Telenet (België)

  Ja die zijn allemaal gekoppeld aan een Telenet modem, ik kan alle opnames zien op mijn digicorder maar ze niet bekijken. En op de andere digicorder vind ik de opnames terug van mijn digicorder.
 11. Digicorder Telenet (België)

  Ik heb een Digicorder gekregen van de ouders van mijn vriendin, een DC AD2000, en wil daarmee graag de opnames van onze andere 2 Digicorders. Ik kan enkele seconden kijken of soms helemaal niet, ik krijg dan een melding dat er een netwerkfout is. Maar zou het niet kunnen liggen aan het feit dat de andere Digicorders een nieuwere versie zijn namelijk DC AD2100?
 12. Digicorder Telenet (België)

  Iemand dat wat verstand heeft van Digicorders? Heb namelijk een vraag over het delen van opnames tussen verschillende Digicorders.
 13. Lyrics op clip zetten

  Iemand die een professioneel programma kent om lyrics op een video te zetten? Ik maak sinds kort mijn eigen nightcore muziek en zet het op YouTube, en zou graag eens een clip willen maken met lyrics, ik heb Windows movie maker eens gebruikt maar was niet tevreden over het resultaat. Als iemand een goed programma weet, gelieve het hier achter te laten.
 14. Ik heb een tijd geleden mijn Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195 geroot met Android versie 4.2.2. Enkele dagen geleden heb ik mijn gsm geünroot en geüpgrade naar 4.4.2 en zou deze weer willen rooten. Ik heb een site gevonden waar bij je gsm een buildnummer moet hebben met deze code: KOT49H.i9195XXUCNH5 maar ik heb KOT49H.I9195XXUCNK4, zou dit ook werken of niet?
 15. PS3 speelt geen spellen meer

  Enkele maanden geleden speelde ik COD Advanced Warfare en freezede opeens mijn spel en sindsdien kan ik geen games meer afspelen, ook geen die ik heb gekocht via de Play Store. Ik heb mijn FAT PS3 eens open gedaan om te zien of er misschien een draadje kapot was en ik zag niets. Ik heb dan eens naar mijn Blu Ray lens gekeken en schoongemaakt en nu neemt mijn PS3 de spellen niet meer aan. Ik denk dat ik het wel kan oplossen zodat hij ze terug aanneemt maar niet dat hij zelf geen spellen van de Play Store leest, kan iemand me helpen?
×