Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €1,94 per maand & gratis virusscanner!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug
 • Tijdelijk gratis PIA viruscanner

En de handleiding: Private Internet Access :goed:guilpje

Full members
 • Posts

  389
 • Joined

 • Last visited

About guilpje

 • Birthday 12/03/1996

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Aan de linkerkant van mijn rechterbuur.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

guilpje's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

5

Reputation

 1. Ik heb enkele games gekocht op Steam, namelijk de reeks van Assassin's Creed. Ik zou deze willen spelen via een controller (PS4), maar wanneer ik de game wil opstarten krijg ik een waarschuwing dat dit niet gaat. Kun je enkel met een Steam controller spelen dan? En zo ja, is er een manier om Steam te laten denken dat ik toch een Steam controller gebruik terwijl ik één van PS4 gebruik? Ik speel deze games niet graag met keyboard. Iemand die me kan helpen?
 2. Niemand die me kan helpen? Na een jaar kan ik nog steeds niet online 😅
 3. Voor mijn werk kan het altijd zijn dat ik 's nachts wordt wakker gebeld, dus daarom moet mijn telefoon op luid staan. Dan krijg ik telkens mijn meldingen van Facebook en Messenger binnen. Mijn Wifi uitschakelen is ook geen optie want tijdens de weekdagen gebruik ik altijd mijn radio wekker app. Is er een manier om bepaalde push berichten van apps een tijd uit te schakelen? Graag iets die zich elke dag herhaalt. Alvast bedankt!
 4. Oké, bedankt voor de hulp. Ik hoop dat ik vlug toegang krijg
 5. Ik bedoel dat ik een activeringsmail heb gekregen maar nog steeds niets kan zien wat op een echt forum lijkt, telkens als ik ergens op druk staat er : guilpje, je hebt geen toegang tot deze pagina. Je word automatisch terug gestuurd naar de index pagina over 3 seconden. Klik anders op deze link om naar het forum te gaan.
 6. Ik denk niet dat ik dat ik een VPN gebruik of de rest van deze dingen die je opgenoemd heb.
 7. Bedankt voor het antwoord. Maar als ik me registreer kan ik niets vinden dat op een forum lijkt of een download.
 8. Ik heb een tijdje geleden mijn PS3 gejailbreakt en kan daarmee dus spellen downloaden en spelen, via MultiMan. Maar ik kan geen enkele goede site vinden met de Europese versie van de games. Iemand die hier wel succes mee heeft?
 9. Geen probleem, we zijn er om elkaar te helpen. Het probleem van YouTube is zo op te lossen: leeg de cache eens van de app zelf! Zo simpel is het.
 10. Deze week heb ik mijn Samsung Galaxy J5 2016 geroot. Maar sinds enkele dagen krijg ik steeds op een willekeurig moment advertenties (kan zijn dat deze ook al kwamen voor de root). Heb al enkele dingen geprobeerd zoals; een Clean Master app installeren, apps verwijderen die ik sinds kort heb geïnstalleerd, Adblock Plus geïnstalleerd, iets aangepast in ontwikkellaarsopties.. Dit waren allemaal dingen die ik vond op het internet maar niets helpt. Een ander probleem dat ik opmerk, nadat ik mijn telefoon heb geroot, is dat mijn filmpjes op YouTube niet meer willen afspelen op 720p, het maximum dat er staat is 480p terwijl vroeger zeker 720p beschikbaar was. UPDATE: ik denk dat ik de boosdoener heb gevonden wat de ads betreft, heb via een app alles kunnen verwijderen (hoop ik) van de desbetreffende app. Voorlopig nog geen ads gehad.
 11. Sinds enkele dagen krijg ik constant de melding op mijn scherm dat mijn licentie bijna verlopen is, weet er iemand een goede site waar je gratis codes kan verkrijgen?
 12. Enkele weken geleden heb ik mijn PS3 gejailbreakt via USB. De software was versie 4.82 maar heb het kunnen downgraden naar 4.81.2 rebug. Op mijn PS3 staat wel nog steeds dat ik 4.82 DEX heb, maar dat is het probleem niet. Na enkele keren mod menu enzo te gebruiken heeft Sony mijn PlayStation een consoleban gegeven. Heb al reeds geprobeerd om mijn MAC adres te veranderen via SEN Enabler maar dan crasht mijn PS3 en als ik het probeer via CCAPI werkt de software op mijn PC niet. Iemand die me kan helpen?
 13. We hebben een router van Telenet die we niet gebruiken als WI-FI punt, die heb ik nu uitgeschakeld. Daarnaast hebben we nog een SWEEX router en nog een router die ik niet weet staan. Heb wel toegang van de Telenet router.
 14. Sinds een korte periode ondervinden we dat er zeer veel internet wordt verbruikt. Aangezien we maar 200GB elke maand hebben en er na 2 dagen al bijna 40GB van is verbruikt zouden we graag eens willen weten waar dit vandaan komt. We denken dat er iemand op ons WI-FI netwerk zit maar we vinden nergens hoe we ons wachtwoord moeten veranderen. IP adres in adresbalk typen werkt niet. Zou er een programma bestaan waarmee je het internet verbruik kan meten vanaf het moment dat je je PC opstart en welke programma's data hebben verbruikt?
×
×
 • Create New...