Jump to content

guilpje

Full members
 • Content Count

  388
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Support punten

1 Follower

About guilpje

 • Rank
  Duken Hero
 • Birthday 12/03/1996

Informatie

 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Aan de linkerkant van mijn rechterbuur.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Niemand die me kan helpen? Na een jaar kan ik nog steeds niet online
 2. Voor mijn werk kan het altijd zijn dat ik 's nachts wordt wakker gebeld, dus daarom moet mijn telefoon op luid staan. Dan krijg ik telkens mijn meldingen van Facebook en Messenger binnen. Mijn Wifi uitschakelen is ook geen optie want tijdens de weekdagen gebruik ik altijd mijn radio wekker app. Is er een manier om bepaalde push berichten van apps een tijd uit te schakelen? Graag iets die zich elke dag herhaalt. Alvast bedankt!
 3. Oké, bedankt voor de hulp. Ik hoop dat ik vlug toegang krijg
 4. Ik bedoel dat ik een activeringsmail heb gekregen maar nog steeds niets kan zien wat op een echt forum lijkt, telkens als ik ergens op druk staat er : guilpje, je hebt geen toegang tot deze pagina. Je word automatisch terug gestuurd naar de index pagina over 3 seconden. Klik anders op deze link om naar het forum te gaan.
 5. Ik denk niet dat ik dat ik een VPN gebruik of de rest van deze dingen die je opgenoemd heb.
 6. Bedankt voor het antwoord. Maar als ik me registreer kan ik niets vinden dat op een forum lijkt of een download.
 7. Ik heb een tijdje geleden mijn PS3 gejailbreakt en kan daarmee dus spellen downloaden en spelen, via MultiMan. Maar ik kan geen enkele goede site vinden met de Europese versie van de games. Iemand die hier wel succes mee heeft?
 8. Geen probleem, we zijn er om elkaar te helpen. Het probleem van YouTube is zo op te lossen: leeg de cache eens van de app zelf! Zo simpel is het.
 9. Deze week heb ik mijn Samsung Galaxy J5 2016 geroot. Maar sinds enkele dagen krijg ik steeds op een willekeurig moment advertenties (kan zijn dat deze ook al kwamen voor de root). Heb al enkele dingen geprobeerd zoals; een Clean Master app installeren, apps verwijderen die ik sinds kort heb geïnstalleerd, Adblock Plus geïnstalleerd, iets aangepast in ontwikkellaarsopties.. Dit waren allemaal dingen die ik vond op het internet maar niets helpt. Een ander probleem dat ik opmerk, nadat ik mijn telefoon heb geroot, is dat mijn filmpjes op YouTube niet meer willen afspelen op 720p, het maximum dat er staat is 480p terwijl vroeger zeker 720p beschikbaar was. UPDATE: ik denk dat ik de boosdoener heb gevonden wat de ads betreft, heb via een app alles kunnen verwijderen (hoop ik) van de desbetreffende app. Voorlopig nog geen ads gehad.
 10. Enkele weken geleden heb ik mijn PS3 gejailbreakt via USB. De software was versie 4.82 maar heb het kunnen downgraden naar 4.81.2 rebug. Op mijn PS3 staat wel nog steeds dat ik 4.82 DEX heb, maar dat is het probleem niet. Na enkele keren mod menu enzo te gebruiken heeft Sony mijn PlayStation een consoleban gegeven. Heb al reeds geprobeerd om mijn MAC adres te veranderen via SEN Enabler maar dan crasht mijn PS3 en als ik het probeer via CCAPI werkt de software op mijn PC niet. Iemand die me kan helpen?
 11. Aangezien ik niet zo veel meer op mijn 3DS speel maar nog steeds fan ben van Pokémon had ik graag mijn 3DS willen jailbreaken (softwarematig) om deze spellen gratis te kunnen downloaden en spelen. Nu is mijn vraag: wat is volgens jullie de beste manier om te jailbreaken? Heb via een vriend gehoord dat Homebrew Channel goed was en via Soundhax. De versie van mijn software is nu: Ver. 11.2.0-35E Alvast bedankt
×
×
 • Create New...