Jump to content

Private internet access is uit de download en VPN tests de beste provider en nu verkrijgbaar voor €2.60 per maand.

Los dat de dienst en client erg snel en prettig werkt is dit ook één van de goedkoopste VPN providers. We hebben ook een uitgebreide stap voor stap handleiding :)

Lees verder...

marcov

Full members
 • Content Count

  1157
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by marcov


 1. Deze Computer > Eigenschappen > Geavanceerde systeeminstellingen > Geavanceerd > Opstart en Herstel instellingen > Systeemfouten > Zorg dat "Deze computer automatisch opnieuw opstarten" uitgevinkt staat.

  Bovenstaande zorgt ervoor dat je het BSOD scherm langer ziet dan normaal ;)


 2. misschien dat ik hem koop, spel uitprobeer en mocht het niks zijn kan ik hem binnen 30 dagen ofzo terug sturen en mijn geld terugkrijgen?

  Daarvoor moet je de voorwaarden goed doorlezen. Denk dat je aan max 14 dagen moet denken. Na 28 dagen geld nog terug lijkt me niet echt de bedoeling ;)


 3. Je hebt dus laten we zeggen er 1000 euro voor over om iets te kopen waar je mee kunt gamen? Dan zou ik een laptop kopen van 300 eur voor school en een desktop van 700 eur waar je mee kunt gamen. Maar dan kun je niet bij je vriend gamen.

  Maar ieder zijn ding natuurlijk.

  Wat is een benchmark?

  Je hoeft niet veel van hardware te weten om te weten wat een benchmark is. Je moet wel weten hoe google werkt ;)

  • Like 1

 4. Waarom wil iemand eigenlijk een laptop om op te gamen? Als je echt wilt gamen dan doe je dat toch veel liever op een desktop of een console..

  Dan zou ik eerdere een goedkopere laptop kopen voor schoolzaken en een fatsoenlijke desktop om lekker te kunnen gamen...

×
×
 • Create New...