Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:maey

Full members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About maey

 • Rank
  Full Member

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling
 1. Hallo, Heb vorige week fout gemaakt bij installatie van een programma (Emsisoft Emergency Kit) Bedoeling was gewone installatie op D-schijf. Heb niet goed opgelet en USB programma? geïnstalleerd waardoor D-schijf is veranderd. Kan het niet goed uitleggen vandaar screenshots. Vragen zijn ..... Heeft de melding uTorrent Settings file found in directory of executable; using that hier mee te maken? Hoe en kan ik het programma zonder enig probleem verwijderen omdat het gekoppeld is aan D-schijf?
 2. Hallo, Heb een aantal grote bestanden via Demonoid gedownload. Op PirateBay zijn deze torrents dood. Kan ik nu de naam van de torrent gewoon aanpassen om te seeden of is dit not done?
 3. Lees net dat er nog reacties zijn binnengekomen. Dank Farid & Duken. Misschien is het inderdaad wel een goede en simpele oplossing om via een betaalsite te downloaden hoef ik mij niet te ergeren dat ik al dagen (24/7) een documentaire van 1.72GB probeer binnen te halen met een dl-snelheid van onder 5kB/s. Als ik dit anderen zou kunnen besparen zou dat mooi zijn maar zo werkt het blijkbaar niet. groet,
 4. Dank voor je reactie Farid! 1) Torrents werken volgens het peer-to-peer concept. Dit betekend kort door de bocht dat je afhankelijk hebt van de ander zijn uploadsnelheid en de aantal uploaders (seeders). Het is mogelijk dat je poorten dicht staan, in dit geval zou ik dezehandleiding doorlezen en je poorten openzetten. Volgende deze pagina staan UPC en T-Mobile erom bekend om het torrent verkeer te vertragen, of dit in de praktijk ook zo is zou ik niet kunnen bevestigen De poorten staan open (groen bolletje rechts onder) & laat ook via --> opties --> installatiehulp de instellingen
 5. Hallo, Kwam pas gisteren via google uit op Duken youtube. Geweldig goede uitleg en zeker een aanrader voor beginners en figuren waaronder ikzelf die makkelijker dingen volgen als het via een filmpje wordt getoond. Snelheid internet redelijk circa 3.9MB/s up & 5.7MB/s down Poorten zijn goed ingesteld. Mijn vragen over uTorrent: 1) hoe komt het of hoe moet ik uTorrent instellen om de verhouding dl/upload beter te reguleren. Instellen max. upload instelling helpt niet - snelheidslimiet uTP en aantal verbindingen ook niet. Ik ben nog vrolijk aan het dl terwijl anderen de torrent al binnen hebb
 6. Oké ik ga er 1 branden, kijken of dit goed gaat. Heb snelle verbinding upload is geen probleem maar hoef dit dus niet meer nu het MKV bestanden zijn geworden? uTorrent geeft nml geen melding.
 7. Hoi Jelmer, Sorry was er wel maar niet voor PC vandaar late reaktie. Nee, ikzelf kijk gewoon via PC. Voor vrienden en fam. is het wel makkelijk om te branden. Wat zou er gebeuren als ik MKV wel omzet naar AVI ? Vergroot ik de kans dat het niet meer afspeelbaar is?
 8. Hallo Jelmer, Jij was er vroeg bij vanochtend Ik had 3 MKV bestanden. Heb 1 MKV bestand willen converteren .... dit ging dus niet goed omdat de meeste bestanden (enkele er van op screenshot) omgezet waren naar MKV. Ik heb gekeken of elders de originelen nog te vinden waren zonder gewenst resultaat. 1 schrale troost ik kan alles bekijken met MPC-HC. Ik laat het oude rusten en ga verder met de volgende vraag. Is het verstandig om alle MKV bestanden te converteren naar AVI?
 9. Jelmer, Hieronder een screenshot van het geopende bestand in MKVToolnix Dit is dus het MKV bestand (kopie zoals je adviseerde) welke ik wilde omzetten. Hoor graag van je wat nu te doen. Duken ik heb ook jouw advies opgevolgd maar moet eerlijk bekennen niet te weten wat ik verder met het programma aan moet.
 10. Jelmer, Is dit de afbeelding van MKVToolnix? Het is een screenshot waar Duken om vroeg. Dit is dus maar een heel klein deel van de MKV bestanden. En welke drie films heb je per ongeluk samengevoegd? Ik zou het niet weten, heb maar 1 bestand geopend en zou daar dus alles (circa 960GB) hebben samengevoegd?
 11. Heren dank voor het meedenken! Jelmer, Ik heb (spijt is altijd achteraf) via pepermunt Any Video Converter 5 binnengehaald. Dit is wat ik heb gedaan. Heb AVC5 geopend...1 MKV bestand geopend ...en laten converteren. Heb geen andere bestanden geopend om te converteren. Duken, Zal windirstat uit proberen want wie weet valt er nog iets te redden. Voor zowel beide programma's MKVToolnix als http://windirstat.info/ moet ik even rustig voor gaan zitten. Wat mij opviel is dat niet alle downloads omgezet zijn naar MKV hoewel deze wel op eenzelfde schijf bevonden.
 12. Hallo Duken, Hmmm ja ik zal maar niet schrijven wat ik dacht maar kan (helaas) niemand anders de schuld geven dan mijzelf. Ik snap gewoon niet wat er mis is gegaan, heb nooit problemen gehad met muziek omzetten en nu is het goed fout gegaan. Tot mijn grote ergernis had ik ook een externe schijf aangesloten groot deel van die film bestanden zijn ook omgezet. Hier een afb. zoals een aantal er nu uitziet.
 13. Nu je dit zo schrijft Jelmer11 .... ja ... daar is het dus fout gegaan. Wat ik niet snap is dat alle, of de meeste bestanden zijn omgezet in MKV. Heb er nml. maar 1 ingevoerd. Ik heb er verder niet aan zitten "klooien" om erger te voorkomen, hoop dat ik het nog terug kan draaien.
×
×
 • Create New...