Spring naar bijdragen

rexwinkeltje

Full members
  • Aantal bijdragen

    43
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door rexwinkeltje

  1. Dank je ;). Ben weer terug van weggeweest :). Met de updates zit et bij Samsung wel goed, hoewel ik de nieuwste update nog steeds niet heb (tikje ongeduldig ;)). Zou inderdaad wel een leuke opvolger zijn : de HTC one F o.i.d. ;). Las ergens dat ze twee lijnen aan wilden houden. Top lijn en een budgetlijn. De desire (desire c en X zijn voorbeelden) als budget lijn en de one als top lijn :).

    Wil trouwens nu ik dit aan het typen ben wel even toevoegen dat het toetsenbord van HTC fijner is. Betere voorspelling en ik maak er minder fouten mee dan met de galaxy s3.

    Groetjes Dominique

  2. Je wilt dus via newsservers downloaden? Ik gebruik zelf www.nzbmatrix.com. Kan gratis maar ook vrij goedkoop met veel retentie. Nadeel is wel dat je een newsserver moet nemen of zelf maken.

    Laat maar even iets duidelijker weten wat je precies wilt/zoekt. Help ik je graag.

    Groeten Dominique

  3. Hey,

    Ik ben zelf ook op zoek naar een nieuwe printer. Heb even gezocht en bij Bol.com is een all in one printer van HP in de aanbieding voor €60. Deze ga ik halen in ieder geval ;).

    Voornaamste redenen:

    - Wifi verbinding

    - Snelle prints

    - Alles in een en toch een mooi design

    Groet,

    Dominique

  4. Hey,

    Ben een tijdje niet online geweest, dus zie de berichten nu pas allemaal voorbij komen ;). Ik wil nog even terug komen op het feit van de niet te verwijderen SD-kaart. Voor de "gemiddelde gebruiker" is dit echt geen probleem. Dit is naar mijn mening alleen een probleem wanneer je een custom rom wilt installeren (word lastiger zonder SD kaart) of wanneer je net als mij 5 SD kaartjes hebt die je tevens met usb adapter als usb-stick gebruikt. Moet zeggen dat de muziek tegenwoordig zo weer te downloaden is of via de pc over te zetten is.

    De accu is vind ik alleen een nadeel wanneer je toestel vast loopt. Dan is het vervelend om het toestel niet uit te kunnen zetten.

    Groet,

    Dominique

  5. Haha, dan ga ik er meteen even vanuit dat je internet prijzen aanhoudt ;). Tja de internetprijs van de One X zit rond de 550 euro. Ik zou zeggen, de keuze is aan jou, maar zorg wel dat je de goede maakt anders krijg je later spijt dat je niet 100 euro meer hebt uitgegeven.

    Groet,

    Dominique Rexwinkel

  6. Oke, zit je echt bij een repair centre waar winkels de toestellen naartoe sturen of bij een repair centre voor consumenten? Is een leuke afwisselende baan inderdaad ;). Kun/mag je alle reparaties zelf doen of voornamelijk softwarematig?

  7. Hoi rexwinkel,

    Welkom op duken, ik heb van de hobby smartphone mijn werk kunnen maken dus als je vragen heb horen wij die graag.

    Sent from my GT-I9100

    Hallo Erwin,

    Wat doe je voor werk dan? Als ik dit vragen mag.

    Groet,

    Dominique

  8. Dan zal ik mijn aanraders van de laatste tijd ook maar even noemen ;).

    Actie:

    - The Hunger Games (Echt een goede film, niet van te voren verwacht)

    - The Grey

    Goed verhaal:

    - 96 minutes

    Comedy:

    - 21 Jump Street (Leuke comedy, enigszins te vergelijken met Superbad)

    Daarnaast wil ik nog even 2 gouwe ouwe benadrukken:

    - Taken

    - Law abiding Citizen

    2 van mijn favorieten.

    Kan niet wachten tot dit jaar Taken 2 uitkomt en natuurlijk de nieuwe Bourne film :D.

    Groet Dominique

  9. HTC Sense 4 komt ook voor de Sensation/Sensation XE/Sensation XL. Goed nieuws dus. Wel raar is dat hij waarschijnlijk eerder op de gewone Sensation komt dan op de XE. Ik heb hem op mijn gewone Sensation namelijk al binnen.

    Groet,

    Dominique

×
×
  • Nieuwe aanmaken...