Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:selman23

Full members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Support punten

About selman23

 • Rank
  Duken Pro
 1. Hallo, ik heb een paar vraagjes over mijn xbox 360 en gta 5 erop draaien. De xbox 360 heb ik 3 jaar geleden gehaald dus heeft oudere firmware (fable 3 deed het nog wel) dus zou ik er gta 5 op kunnen draaien (legitieme DVD) zonder iets te updaten? En als ik gta 5 gratis zou willen spelen hoe brand ik deze dan op een dual layer? Want meestal zijn de bestanden groter dan 8,5 gyg.
 2. MSI doet niet aan reparatie in Nederland Iik zou hem dan door moeten sturen naar de VS, in de VS kan ik hem van een webshop voor 40% van de prijs krijgen, daarom. Wat er kapot is heb ik geen idee van maar het lag niet aan de CPU en ook niet aan de RAM of videokaart, alles was aangesloten. Dus dat laat een ding over dat is t moederbord. De voeding was ook al gecheckt.
 3. Heb er gister even met een vriend van me naar gekeken die er meer verstand van had, het moederbord is kapot en terugsturen naar de VS gaat een beetje lastig. Weten jullie een ander moederbord dat goed met een i5 3570 past (socket 1155) en niet al te duur?
 4. Heb even extra gekeken ik zag hier het probleem van iemand anders: http://forum-en.msi.com/index.php?topic=161153.0 Met dezelfde processor, dit zou ook bij mij het geval kunnen zijn neem ik aan?
 5. Ja ik denk dat ik een corsair 1600mhz 4gb ga bestellen die zou compatibel met het moederbord moeten zijn. Ik heb alleen geen idee welke want er zijn veel verschillende.
 6. De RAM sticks werken nog prima bij mijn andere computer. Ik heb alle slots geprobeerd.
 7. Het zou waarschijnlijk aan t ram kunnen liggen, ik heb er namelijk 2 schijfjes ingedaan van 1333 mhz die werkte niet ,daarna 2 van 1000mhz. Misschien zijn de schijfjes incompatibel met t moederbord. Welke bevelen jullie aan die niet al te duur is?
 8. Nu is er nog een probleem zodra ik de pc opstart hoor ik 3 piepjes. De memory sticks zitten er gewoon goed in en werken nog.
 9. Yes dat was hem. Hij startte nu wel op. Moet hem nu even opnieuw installeren en hopelijk werkt hij dan goed. Bedankt
 10. http://postimg.org/image/k43u6jtjb/ http://postimg.org/image/y5dh9oqpd/ Dat zou jammer zijn hij is pas net nieuw >.<.
 11. Ja hoor prima, Dit zat er eerst in: AMD Phenom II x4 3,2ghz Sapphire 7850HD ASUS m4a78t-e 8GB DDR3 ram, 2 verschillende frequenties dus er werkte maar 4GB Nu zit erin: Intel i5 3570K MSI Z77A-G45 Sapphire 7850HD 4GB ram, heb de andere eruit gehaald
 12. Nee het is gewoon een seconde dat je iets hoort gebeuren in die pc en daarna niks meer.
 13. Gewoon minder dan een seconde blijft de fan controller branden, hoe bedoel je met gaat in een loop?
×
×
 • Create New...