Jump to content

lorelly

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Support punten

About lorelly

 • Rank
  Download Newbie

Informatie

 • Geslacht
  Not Telling
 1. Beste Yanniek, Misschien helpt mijn tussen oplossing jou ook. Wat heb ik gedaan: Ik heb SABnzb apart (onder C:// Programm files (x86) ) gedownload en daarna gewoon geinstalleerd . Dit programma en handleiding vind je op deze forum onder "download". Dan heb ik de Spotnet geinstalleerd. Bij Spotnet boven op de balk, onder de knop "bewerken" druk je op"download" en vink je "NZB opslaan". Dan slaat je de vereiste NZB file op jouw PC. Je opent daarna het SABnzb programma en upload de NZB file. En voila.. Ik heb voorlopig geen andere manier om met Spotnet om te gaan. Succes ermee.
 2. Ik heb nu een foutmelding: fout tijdens het starten van SABnzbd file. Ik denk dat dit gelined us naar de e-mail daarvoor. Ik heb gezocht en ik heb alle files die hij mist staan in mijn Admin directory.
 3. Ik krijg geen foutmeldingen. Maar met het verbeteerde programma Spotnet v. 1.8.1.1. doet de download knop nog niet!
 4. -Nee. Ik kan absoluut niet downloaden. Wel krijg ik alles binnen oud en nieuw als ik 'verbinden' ga drukken. -mijn payserver is betaald -ik heb drie keren de laatste voorgestelde stappen gedaan. Wat zou ik nog kunnen doen?
 5. Ik gebruik als server xs4all en soms geeft de Spotnet geen melding (alleen kan ik niet downloaden) en soms geeft de Spotnet aan dat SABnzbd (ik gebruik versie 0.7.9) niet werkt. Ik heb de laatste SABnzbd versie geinstaleerd omdat ik NZBMagic gebruik en alles werkte perfect tot zaterdag. Dan, werkte ineens de download niet meer. Ik heb nu alweer de Spotnet helemaal verwijdert incl. SABnzbd.
 6. Ik probeerde vandaag te downloaden met de Spotnet. Het lukte niet. Ik heb 3x het programma "removed"met de remove tool en her-insteleerd: ve 1.81.versie. Hij wilt niet downloaden. Ik weet nu niet wat ik moet doen.
 7. Hetzeflde probleem als bij Jurred!!
×
×
 • Create New...