Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:Beauf

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Beauf

 1. Ik denk dat mijn Router Netgear Night Hawk 7000 gehackt is, Ik kom niet meer in mijn router instellingen, en herkend mijn wachtwoord niet meer, en kan mijn wachtwoord ook niet wijzigen. Google gaf melding dat mijn wachtwoord gehackt was. krijg bij reboot de melding of ik het programma Windows Command Processor toestemming geef om wijziging aante brengen op deze computer. wie kan mij helpen.
 2. Dank je ik heb split-tunneling geactiveerd,probleem opgelost.
 3. Goedemorgen,ik heb al een tijdje PIA VPN ik heb problemen met verzenden van email dan moet ik mijn vpn uitzetten. Ik gebruik windows 10 inkomende mail geen probleem, wie kan mij helpen.
 4. Kan iemand mij vertellen waar ik de Add-on voor Zigo kan vinden?
 5. Is opgelost bedankt
 6. Bedankt ik heb toestemming tot LAN verkeer ingeschakeld zal kijken of het opgelost is.
 7. Bedankt ik heb toestemming tot LAN verkeer ingeschakeld zal kijken of het opgelost is.
 8. Outlook 2016 en HP 6520
 9. Goedemorgen ik heb ook PIA Maar printen en e.mail ontvangen lukt niet dan moet ik hem uitzetten. iemand daar ook last van.
 10. Goedemorgen ik heb ook PIA Maar printen en e.mail ontvangen lukt niet dan moet ik hem uitzetten. iemand daar ook last van.
 11. Kan geen back-up meer maken foutcode 0x80070005
 12. Wie kan mij helpen.na Windows 10 update Kan ik geen back-ups meer maken van mijn systeem en bestanden krijg foutcode 0x80070005.

 13. Goede middag ik heb een bestand van het Logboek gemaakt misschien kan jij er naar kijken ik kom er niet uit. 6.pdf 5.pdf 4.pdf 3.pdf 2.pdf 1.pdf
 14. Het is geen laptop maar een All in wan Computer van MSI met windows 10 Maar ik heb alles in energiebeheer al geprobeerd.
 15. Goede middag ik heb sinds een paar dagen problemen om de computer uit de slaapstand te halen als ik hem in de slaapstand wil zetten sluit de computer af Ik draai op windows 10 en heb een MSI Computer.hier voor geen probleem gehad ik heb wel Driver Booster pro geinstalleerd. Heb systeem herstel geprobeerd maar dit maakt ook niets uit. Wie kan mij helpen.
 16. Had ik al gedaan maar ik ben er al uit heb gewoon verkenner opnieuw opgestart toen deed die het weer. Bedankt voor de moeite en nog een prettige dag. Beauf
 17. Begrijp ik niet waar kom ik bij en waar moet ik een vinkje zetten sorry ik ben maar een Leek.
 18. Goede middag wie kan mij helpen Taakbalk verbergen werkt niet meer in Windows 10
×
×
 • Create New...