Jump to content

cookiesmonster

Full members
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by cookiesmonster

 1. Yes Eindelijk verder met GOT!!!
 2. Ik dacht altijd dat in videobestanden niets verborgen kan worden. Wat is de remedie vanaf Synology en kan de malware my alsnog exposen vanaf een vpn?
 3. Met andere woorden, had die persoon een VPN gebruikt had hij veiliger geweest. Eerst hier lezen en dan doen. Had een dure les kunnen zijn.
 4. Ben niet zo bekend met de titels en termen. Robin Hood is neem ik aan een film maar hoe werkt dit?
 5. Ik vind dat toch altijd wel belangrijke informatie bij zo'n artikel. Eigenlijk had er bij moeten staan " omdat de downloader geen gebruik heeft gemaakt van een VPN is hij achterhaald"
 6. Hoe komt DFW aan de IP adressen?
 7. VPN PIA is standaard aan bij mij dus dat gaat goed. Dat gerechtelijk bevel was ik al bang voor vooral bij de USA
 8. Hoi, Net zoals iedereen probeer ik ook zo anoniem mogelijk te downloaden van torrent en usenet. Ik vraag mij af of het zinvol is om mijn usenet server abonnement bij Eweka op te zeggen en over te stappen naar een buitenlandse usenet server. Als dit zinvol is dan is een 2e vraag welke provider? Graag jullie mening, advies Dankbaar!
 9. Hoop dat ik in het juiste (sub) forum zit Ik heb een synology gekocht via marktplaats om mijn tools op te draaien en een VPN abonnement aangeschaft bij PIA. Nou staat mij bij dat ik een keer gelezen heb dat zodra de VPN op je synology doos actief is hij alleen nog maar te bereiken is via het VPN IP adres. Ik weet ook niet zeker of dit alleen geld voor vanaf je LAN of ook vanaf het internet. Hoop dat hier iemand is die weet wat ik bedoel en een verhelderend antwoord kan geven. Kan via GOOGLE alleen maar dingen vinden over installatie en configuratie maar niet over de bereikbaarheid achteraf.
 10. Hmm, heb PIA gisterenavond afgesloten alleen misschien niet zo handig met een email adres met mijn naam en betaald met paypayl....
 11. Ik ben het met je eens hoor. Ben gewoon wat aan het vergelijken en bekijken en ben verbaasd hoe ver het gaat.
 12. https://www.privacytools.io/#ukusa PIA zit wel in de Five Eyes
 13. Hoi, Als ik alles wil doen vanaf VPN. Welke VPN provider adviseren jullie als ik alle tools vanaf synology draai? Dank voor de reacties op deze koude vrijdag :)
 14. Ik wou dit toch even delen. Ben alleen benieuwd of er ook zo'n site is voor usenet als denk ik niet dat er verschil in zit. https://www.best-bittorrent-vpn.com/-safest-countries-to-download-torrents.html#
 15. Zeer vervelend wat er allemaal gebeurt. Ik ging graag naar P2H om series of films op te halen met NL subs. Waar moet ik nu heen? Ik ga binnenkort maar eens kijken naar een usenet provider buiten nederland. Volgens mij heeft BREIN daar nog geen grip op. Suggestie zijn welkom!
 16. Gezamenlijk projectje maken?
 17. Oplossingen die je voorhanden hebt toevallig?
 18. maar dan zonder killswitch neem ik aan?
 19. Hi, Heb nog steeds het plan op spotweb, sickbeard, radarr, sonarr, coujchpotato en dat soort tools op een server 2016 te gaan laten draaien. Maar daar moet natuurlijk wel VPN bij. Mijn voorkeur gaat uit naar PIA maar hoe kan ik al het internet verkeer door de VPN laten gaan als er geen enkele gebruiker is ingelogd? De KillSwitch is voor mij een must Dank voor de reacties
 20. Wat is het toch lastig. Couchpotato is voor mij een prima tool om te zoeken naar films. Er gaan alleen 2 dingen mis. Als er een betere resolutie (720/1080/2160) uitkomt pakt hij deze niet op. Het is me nog niet gelukt om CP te koppelen aan een IMDB list. Radarr heb ik nog niet gebruikt maar ik heb begrepen dat het een afgeleide is van Sonarr. Sonarr werkt bij mij prima en haalt keurig de betere versies op als deze komen of als er bv NL subs bij zitten. Ik ben benieuwd of iemand ervaring heeft met beide of 1 van de 2. Alvast bedankt
×
×
 • Create New...