Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


cookiesmonster

Full members
 • Posts

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by cookiesmonster

 1. Als ik de posts lees vanaf 2020 dan heeft PIA nog steeds de voorkeur icm Synology voor downloads (usenet/torrent). NordVPN en Cyber geen optie
 2. Iemand een nieuwsbericht gezien over omgwtfnzb.me Website is down
 3. Goedendag, Dank voor het artikel op facebook over VPN split tunnel. Als ik op de link klik herkent mallwarebytes het echter als trojan. Enig idee waarom? Komt dit door facebook?
 4. Hoi, Op mijn Synology DS214 v6.2.2-24922 update 4 draai ik Spotweb Ik heb de Spotweb gedownload uit het snelrennen forum omdat er in de handleiding op hun website staat dat de installatie uit de repository niet goed werkt. Er staat nu wel een update klaar naar 20180518-1 in het package center. Ik heb de volgende vragen Waar kan ik een logfile verbinden over de posts die hij ophaalt? Ik heb met WinSCP gezocht vanaf root naar spot*.log en ik krijg alleen de log file van het package. Ik heb het ophalen gestart middels de knop op de website. Nu ik dit schrijf krijg ik het vermoeden dat hij alleen iets logt als ik het zelf start via retrieve.php Is het verstandig om SSL te gebruiken bij het ophalen van de nieuwsserver? Ik haal mijn articles op bij Sunnynet en download bij Eweka. Ik heb 2 accounts genomen zodat de downloads elkaar niet in de weg zitten. Ik moet mijn VPN nog instellen. Bedankt voor de reacties.
 5. Yes Eindelijk verder met GOT!!!
 6. Ik dacht altijd dat in videobestanden niets verborgen kan worden. Wat is de remedie vanaf Synology en kan de malware my alsnog exposen vanaf een vpn?
 7. Ik dacht altijd dat in videobestanden niets verborgen kan worden. Wat is de remedie vanaf Synology en kan de malware my alsnog exposen vanaf een vpn?
 8. Met andere woorden, had die persoon een VPN gebruikt had hij veiliger geweest. Eerst hier lezen en dan doen. Had een dure les kunnen zijn.
 9. Met andere woorden, had die persoon een VPN gebruikt had hij veiliger geweest. Eerst hier lezen en dan doen. Had een dure les kunnen zijn.
 10. Ben niet zo bekend met de titels en termen. Robin Hood is neem ik aan een film maar hoe werkt dit?
 11. Ben niet zo bekend met de titels en termen. Robin Hood is neem ik aan een film maar hoe werkt dit?
 12. Ik vind dat toch altijd wel belangrijke informatie bij zo'n artikel. Eigenlijk had er bij moeten staan " omdat de downloader geen gebruik heeft gemaakt van een VPN is hij achterhaald"
 13. Ik vind dat toch altijd wel belangrijke informatie bij zo'n artikel. Eigenlijk had er bij moeten staan " omdat de downloader geen gebruik heeft gemaakt van een VPN is hij achterhaald"
 14. Hoe komt DFW aan de IP adressen?
 15. Hoe komt DFW aan de IP adressen?
 16. VPN PIA is standaard aan bij mij dus dat gaat goed. Dat gerechtelijk bevel was ik al bang voor vooral bij de USA
 17. Hoi, Net zoals iedereen probeer ik ook zo anoniem mogelijk te downloaden van torrent en usenet. Ik vraag mij af of het zinvol is om mijn usenet server abonnement bij Eweka op te zeggen en over te stappen naar een buitenlandse usenet server. Als dit zinvol is dan is een 2e vraag welke provider? Graag jullie mening, advies Dankbaar!
 18. Hoop dat ik in het juiste (sub) forum zit Ik heb een synology gekocht via marktplaats om mijn tools op te draaien en een VPN abonnement aangeschaft bij PIA. Nou staat mij bij dat ik een keer gelezen heb dat zodra de VPN op je synology doos actief is hij alleen nog maar te bereiken is via het VPN IP adres. Ik weet ook niet zeker of dit alleen geld voor vanaf je LAN of ook vanaf het internet. Hoop dat hier iemand is die weet wat ik bedoel en een verhelderend antwoord kan geven. Kan via GOOGLE alleen maar dingen vinden over installatie en configuratie maar niet over de bereikbaarheid achteraf.
 19. Hmm, heb PIA gisterenavond afgesloten alleen misschien niet zo handig met een email adres met mijn naam en betaald met paypayl....
 20. Ik ben het met je eens hoor. Ben gewoon wat aan het vergelijken en bekijken en ben verbaasd hoe ver het gaat.
×
×
 • Create New...