Jump to content


roel1

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Support punten

About roel1

 • Rank
  Junior Member

Recent Profile Visitors

2466 profile views
 1. Er zitten er nu twee in van 4gb p/s. 4 slots is geen must
 2. Hiervoor had ik Mini ATX, ATX Past er ook in. Mijn maximale budget is 120 euro.
 3. Ja graag, heb echt geen flauw benul wat ik nou precies moet en het zou jammer zijn om te veel uit te geven.
 4. Hallo, Mijn moederbord is recent kapot gegaan, weet iemand welk moederbord goed zou passen in mijn pc? Intel i5 3570 Geforce 680GTX Moederbord: Asro H77 Pro4-M 8GB Intel DDR3 Heb alvast even gekeken, maar er zijn veel verschillende en wil niet de verkeerde kopen.. Heeft een moederbord daarbij ook veel invloed op je pc? Er zijn namelijk ook van die ''gaming'' moederborden, is dat wat?
 5. Helaas toch nog niet opgelost! Krijg weer het zelfde probleem als net, eerst had ik de drivers wel geïnstalleerd maar niet enabled.. Bij de oudere versie dus het zelfde probleem
 6. Ik heb een sapphire 7850hd (ontzettend onding) dus een losse kaart met 2 fans. De nieuwste drivers heb ik al geïnstalleerd maar dat verandert niks. Een van de grootste fouten die ik ooit gemaakt heb is een amd kopen..
 7. Hallo allemaal, Gistermiddag tijdens het gamen viel mijn pc ineens uit, haperend geluid en vastgelopen beeld. Vervolgens opnieuw gestart en kreeg alleen een zwart scherm te zien. In safe mode wil de pc wel booten, als ik de drivers verwijder of disable bij device manager kan mijn pc wel weer normaal booten maar dan wel zonder drivers... Zodra ik deze drivers weer installeer krijg ik weer t zelfde gezeik.. zwart scherm na t opstarten.. Iemand nog tips? Heb al de vorige drivers gewiped - had ook geen zin.
 8. Ik heb besloten de HP van 400 euro te halen, bedankt voor alle hulp!
 9. Daar ben ik net ook op gekomen! Ik zit inderdaad te twijfelen tussen een aantal laptops. Sommige laptops hebben alleen Intel HD Graphics en sommige Intel HD Graphics 4800, geen idee wat nou beter is.. De HP Laptop die eerder gepost is heeftheeft een AMD Quad core en een externe videokaart AMD Radeon R5, er is echter een duurdere HP variant voor 100 euro meer ( http://www.laptopshop.nl/product/626796/category-180889/hp-15-af022nd.html ). Maar nadat ik de videokaarten vergelijkt heb blijkt dat de goedkope variant beter is qua videokaart maar niet qua processor en geheugen. ( http://www.game-deb
 10. Bedankt voor je reactie maar na even naar de mediamarkt geweest te zijn vind ik 17 inch toch te groot. Het liefst zou ik een 15 inch willen met vergelijkbare specs maar dat heb ik bij mediamarkt niet kunnen vinden.
 11. Die laptop ziet er prima uit behalve dan de Intel graphics, is dit het qua specs het beste wat ik kan krijgen voor dit geld?
 12. Hoi, ik ben op zoek naar een laptop van max 450 eur, het liefst daaronder. Ik ben van plan om hem gewoon voor school te gebruiken maar af en toe ook een spelletje op te doen (rust of aoe3). Het liefst heb ik een aparte videokaart, ik heb rondgekeken maar vond eigenlijk alleen maar modellen die in het buitenland beschikbaar waren. Voor de rest heb ik alleen maar laptops met Intel HD graphics kaarten kunnen vinden, ik heb hier zelf geen ervaring mee en dat wil ik het liefst zo houden. Ik weet dat laptops niet gemaakt zijn voor gamen, dat is ook waarom ik een desktop heb maar gewoon voor af en t
 13. Hey, ik heb een netwerkkabel aangesloten op mijn pc en hij wordt niet gedecteerd. Ik krijg dus geen internet verbinding.. bij mijn andere pc lukt dit wel. Het lampje in de port brand ook.. De wireless adapter werkt wel gewoon. Ik had even een driverscan gedaan en toen stond er dat mijn ethernet controller niet geïnstalleerd is maar ik heb geen idee hoe ik dit vind en waar ik dit download.. kan dit het probleem zijn?
 14. Mijn computer kan watchdogs wel aan met een sapphire 7850hd en een intel i5 3570 quad core. Ik heb nog 2 gyg liggen met 1333mhz van een ander merk, kan die erbij zonder dat het slecht is voor mijn hardware?
×
×
 • Create New...