Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:revdpoel

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Support punten

About revdpoel

 • Rank
  Junior Member
 1. Dank je Duken. Kijken hoe lang hij het blijft doen
 2. De melding verschijnt dat mijn exemplaar van WIndows 7 Home Premium, build 7601, niet legitiem is. Hoe kom ik van deze melding af? groet PS na eerdere problemen met de OEM versie staat er nu inderdaad een illegale op.
 3. Hmmm vreemd. Nu doet ie het wel en geeft watismijnip.nl twee verschillende waarden. Ik gebruik trouwens Windows 7
 4. Hai, ik gebruik al een tijd Private Internet Access, de laatste versie. Gisteren bleef mijn PC hangen bij een Windows Update. Uiteindelijk een oude back-up er op moeten zetten. PIA opnieuw geïnstalleerd. Echter, ik loop nu tegen het probleem aan dat als ik PIA aanzet, er een tweede netwerk wordt gecreëerd, internet wordt verbroken en PIA sowieso geen ander IP-adres utgeeft. Zie bijlage Wat gaat er fout? Maakt het veel verschil of ik mijn eigen netwerk (Netwerk2) als thuisnetwerk of openbaar netwerk definieer? Of heeft dat alleen maar te maken met strengere beveiliging en het e
 5. Ik overweeg om Pia te gebruiken. Kan ik dit ook gebruiken via mijn telefoon i.v.m. streaming? Of alleen op laptop/desktop?
 6. Ik overweeg om Pia te gebruiken. Kan ik dit ook gebruiken via mijn telefoon i.v.m. streaming? Of alleen op laptop/desktop?
 7. Is het installeren van zo'n VPN service ingewikkeld?
 8. Hallo ben van plan mijn tweaknews account te update naar Ultimate + VPN. Tweaknews heeft een eigen VPN. Is dat moeilijk te installerren of fluitje van een cent? En kan je zo'n VPN service makkelijk aan en uitzetten (als je dat al zou willen)? Heb nog niet zoveel kaas gegeten van VPN. Dank
 9. Wat is een goeie usenet provider (volgens mij zijn er betere dan Tweaknews)? Of is er een goeie die beide in zich heeft, die dus zowel VPN als usenet 'provide'?
 10. Ok , dank je. In Tweaknews staat bij mij SSL aan. Ik download alleen met gebruik van Spotnet en Grabit. PIA is een goeie VPN provider. Wat is een goeie usenet provider (volgens mij zijn er betere dan Tweaknews)? Of is er een goeie die beide in zich heeft, die dus zowel VPS als usenet 'provide'?
 11. Hai ik zit bij Ziggo, maar heb voor gebruik Spotnet en Grabit betaald abonnement bij Tweaknews. Nu wilde ik Tweaknews opzeggen, PIA (VPN) aanvragen en i.p.v. Tweaknews wil ik dan PIA gebruiken voor zowel Grabit als Spotnet. Werkt dat eigenijk wel zo? Ik neem aan dat ik bij gebruik Tweaknews de nieuwsgroepen van Tweaknews benader. Als ik PIA installer, welke nieuwsgroepen gebruik ik dan? groet Ron
×
×
 • Create New...