Spring naar bijdragen

janenco

Members
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door janenco geplaatst

  1. FilmPaleis bestaat helaas niet meer. Dus doorgeven zal niet gebeuren.
  2. Goedemiddag, Dat is heel vervelend nieuws. Voor jullie als Team en voor ons als leden van de site. Veel sterkte met het slechte nieuws.
  3. Avond, Weet iemand of Film Paleis offline is? De site wordt niet geladen.
  4. Sorry toen ik keek op profiel stond er toch echt een andere datum. Mijn excuus als ik het verkeerd gezien heb. Dacht toch even kijken, daarom kwam ik op mijn gedachte lang niet geweest. Nogmaals excuus, zeker aar Venom toe, hoop toch graag geholpen te worden. Ik heb hier op Duken.nl gekeken lol Dank je wel voor je reactie, dan wachten we nog af.
  5. Sorry toen ik keek op profiel stond er toch echt een andere datum. Mijn excuus als ik het verkeerd gezien heb. Dacht toch even kijken, daarom kwam ik op mijn gedachte lang niet geweest. Nogmaals excuus, zeker aar Venom toe, hoop toch graag geholpen te worden. Ik heb hier op Duken.nl gekeken lol
  6. Denk dat het weinig zin heeft om Vemon een bericht te sturen, als ik het goed heb is sinds 7 maart niet meer online geweest (of je moet het blind kunnen zetten). Denk dat Film-Paleis onbereikbaar gaat worden voor ons die er niet op kunnen.
  7. Goedendag, Door een probleem op me laptop kan ik ook niet inloggen bij Film-Paleis. Had van bijna alles ww uitgeprint. Op emails wordt helaas niet gereageerd. Nu twijfel over me naam daar. Dus die al beide geprobeerd. Wilt u mij misschien ook helpen, naam is Collie1 of Smorrie
×
×
  • Nieuwe aanmaken...