Spring naar bijdragen

essox

Members
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Support punten

Over essox

  • Rang
    Junior Member
  1. Ik krijg die vinkjes niet aan,.....................springen steeds uit als ik op verbinding druk nadat ik alles steeds opnieuw weer handmatig heb ingevoerd !@@@@@@@ Andere vraag: grabit donwload met m'n goede snelheid , weet jij misschein hoe je in steltin spotnet dattie een nzbfile in grabit opent en aldaar gaat downloaden ?
  2. Elke keer als ik opnieuw opstart staan die klote instellingen weer anders ook als ik het handmatig wijzig
  3. moeten die vinkjes bij down en upload server aan staan ? Heb alles handmatig ingevuld, pc opnieuw opgestart etc en niets !
  4. En als ik bij provider "eweka"invul ipv "anders" dan zet hij zelf dat textnews ding weer terug. pffff......wat een drama, en alles deed het zo goed met de vorige spotnet Bah !!!
  5. Staat dit dan zo goed, want het probleem is dus nog steeds niet opgelost, hij heeft nu alles opnieuw opgebouwd en hij is nog net zo traag en stopt op een gegeven moment
  6. hi heb dit even nagekeken: bij Provider staat "anders" en de rest staat op poort 443, maar ik zie nu dat de update de server heeft gewijzigd hij staat nu op Textnews.eweka.nl terwijl hij altijd op newsreader.eweka.nl staat. Ik heb dit nu weer teruggezet en spotnet staat nu alle spots bij te werken (duurt wel even) dus misschien was dit het probleem ....ik hoop het, hou je zo nog even op de hoogte
  7. Goedenavond, Vandaag een nieuwe spotnet versie geïnstalleerd, normaal gaat dit altijd foutloos echter nu na de upgrade is mijn downloadsnelheid ongeveer gereduceerd tot nul. Ziggo in combinatie met Eweka Grabit download wel via de normale snelheid Speedtest Ziggo geeft: down 206.2 Mbps Up 20,3 Mbps Downloadsnelheid via spotnet na upgrade versie : 20,8 Mbs dit geeft hij dan heel even als snelheid aan bij aanvang van een download en vervolgens verdwijnt dit en valt de hele download weg en stil Aantal verbindingen staat op 20 Ik gebruik nooit Grabit en Spotnet tegelijk om te donwloaden Kan iemand me helpen alsjeblieft, tot voor de upgrade van Spotnet nooit geen problemen gehad ........................alvast dank !
  8. Goedemiddag, ik ervaar problemen met m'n snelheid, ik krijg constant de meldingen fout 502 authentication failed, ik blijf maar aan het rommelen met het aantal verbindingen instellen. Info: Abonnement ziggo: Alles in 1 plus, snelheid 120 mb in combinatie met Eweka maximale abonnement 100 mb + 20 mb snelheid erbij (ivm Ziggo abonnee) Desktop PC: i7 / 4790 / 64bits / windows 10 Grabit: 1.7.3 met Eweka abonnement ingesteld op 4 connecties maximaal Spotnet: 2.0.0.135 ingesteld op 4 verbindingen maximaal Speedtest van Ziggo geeft aan: 122.32 Mbps Ookla speedtest geeft aan: 122.01 Mbps Mijn Eweka abonnement geeft aan dat je op 8 connecties kan instellen , wat is nou de juiste instelling van al die programma's, want ik kan zowel grabit als spotnet maar op 4 connecties maximaal zetten ? Alvast heel veel dank voor jullie reactie
  9. hi, Dank voor je reactie, die 20 mb extra is een cadeautje voor ziggo klanten in combinatie met eweka, maar het brengt bij de snelheid nog lang niet, als ik met die connecties ga klooien in grabit alswel in spotnet krijg ik constant foutmeldingen 502 authentication failed. De snelheid gaat bij meer connecties wel aanmerkelijk omhoog 115 Mbit, echter hij accepteerd zowel in grabit als in spotnet maar 5 connecties ??? Kan het nog ergens anders aan liggen of je weet ?
  10. Hallo, Allereerst dank voor jullie reactie, bijgaand nog wat extra gegevens want ik begrijp zelf helemaal niets van al die getallen en Kbs Mbps Mbits etc pfff..... Ik heb het maximale abonnement bij Eweka zijnde: 120 Mbit/s Speedtest van Ziggo geeft aan: 122.32 Mbps Ookla speedtest geeft aan: 122.01 Mbps Dan het aantal connecties: ik doe altijd maar voorzichtig daarmee want heb talloze malen fout 502 authentication faild gehad dus Grabit staat op 5 connecties Spotnet staat op 5 connecties Maar in m'n Eweka abonnement staan 8 connecties, wat is nou de juiste instelling van al die programma's ? en hoe krijg ik gewoon m'n oude snelheid weer terug, of beter gesteld wat zou mijn downloadsnelheid moeten zijn gebaseerd op al deze gegevens ? Alvast heel veel dank voor jullie reactie
  11. Ik zie zojuist dat MacAffee dat voor mij regelt, in de firewall in windows 10 staat uit. In MacAffee even gekeken: Firewall staat aan Internetverbindingen voor programma's staan zowel grabit als spotnet op AAN
  12. Firewall uitzondering .....jeetje geen idee kan ik dat instellen in windows 10 ?
  13. Goedemiddag ik ervaar problemen met m'n downloadsnelheid met ziggo sinds ik een nieuw modem van ziggo heb gekregen en een nieuwe pc heb aangeschaft. Probleem: voorheen haalde ik een snelheid van 10.000 Kbs met grabit en sinds alles vernieuwd is kom ik nog maar aan de 4800 KB/s terwijl de testen met ziggo via Speednet & Ookla 122 Mbps uitwijzen, dus ik ben bang dat het ergens in de instellingen van Grabit of Spotnet zit, heb al van alles geprobeerd maar kom er niet uit. Gegevens: Abonnement ziggo: Alles in 1 plus, snelheid 120 mb in combinatie met Eweka 20 mb snelheid erbij (ivm Ziggo abonnee) Desktop PC: i7 / 4790 / 64bits / windows 10 Grabit: 1.7.3 met Eweka abonnement ingesteld op 3 connecties maximaal Spotnet: 2.0.0.135 ingesteld op 4 verbindingen Kan iemand me helpen misschien, alvast dank.
×