Jump to content

William

Moderators
 • Content Count

  1854
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Posts posted by William


 1. De top 10 meest gedownloade films van de periode 2 december tot 8 december. Deze week staat de film ‘Once Upon a Time … in Hollywood’ bovenaan, gevolgd door ‘Rambo: Last Blood’ en ‘Gemini Man’ maakt de top drie weer compleet.

  Week 49 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige weekOnce Upon a Time … in Hollywood is voor de derde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

  Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series.
  Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

   

  Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer
   
  1 (4) Once Upon a Time … in Hollywood 7.9 / trailer
  2 (3) Rambo: Last Blood 6.6 / trailer
  3 (1) Gemini Man 5.7 / trailer
  4 (…) The Irishman 8.4 / trailer
  5 (2) Angel Has Fallen 6.5 / trailer
  6 (6) It Chapter Two 6.8 / trailer
  7 (5) Joker (Subbed HDRip) 8.8 / trailer
  8 (…) Hustlers 6.5 / trailer
  9 (8) Ready or Not 7.0 / trailer
  10 (…) Abominable 7.0 / trailer

  Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:

  De trailer van de meest gedownloade film:

   


  Toon volledig nieuwsbericht


 2. Penoza: The Final Chapter

  In grote lijnen zou je Penoza, the Final Chapter van Diederik van Rooijen ook zonder voorkennis kunnen bekijken, omdat er een aantal klassieke patronen van het gangstergenre wordt gevolgd. De moeilijke keuze tussen de misdaadfamilie en de echte familie; het verlangen om de misdaadwereld te verlaten (en nog één klapper te maken) en de cultuur van de openstaande rekening, die in de onderwereld bloedserieus wordt genomen; het is een checklist die met respect voor het genre wordt afgewerkt.

  Het eerste deel van de film werkt, vooral omdat Hendrickx daar diep in haar rol zit, en in een troosteloze omgeving, ver van haar kinderen, langzaam wegkwijnt. In deze ouverture heb je de minste voorkennis nodig. Maar dan verschijnt Carmen weer op de radar van internationale opsporingsinstanties, als ze betrokken raakt bij een bloederige moordpartij in de diner waar ze werkt. Vanaf dat moment komt het verhaal in een stroomversnelling en loopt de film uit het spoor.

  Nu mag een genrefilm zijn eigen logica volgen, maar wat hier allemaal bij elkaar wordt verzonnen om de spanning erin te houden is op het potsierlijke af.  Dus de eerste ontmoeting van Carmen, staatsvijand nummer één, met haar familie wordt door Justitie op de middenstip van het Olympisch Stadion georganiseerd? Natuurlijk. Waarna ze kinderlijk eenvoudig ontsnapt? Die hele scène lijkt bedacht om te kunnen losgaan met een stel droneshots. Een tweede actiescène op de Amsterdamse ringweg maakt ook al een wat bijeengeraapte indruk. 

  Prima als iemand bedenkt dat we in Nederland met bescheiden middelen ook een vette genrefilm moeten maken, The Fast & The Furious: de Van A naar Beter-editie, maar daarmee raken de dilemma’s van Carmen en haar getrouwen, altijd de kwaliteit van Penoza, wel volledig op de achtergrond.

  bron: volkskrant.nl/cultuur-media/penoza-the-final-chapter-is-op-het-potsierlijke-af~b87be72b/

  Downloaden

  Als Penoza: The Final Chapter online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

  Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

  • Penoza: The Final Chapter.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

  Afbeeldingen

  1240?appId=93a17a8fd81db0de025c8abd1cca1

  Penoza: The Final Chapter downloaden via Torrent / NZB / Stream

  Directe links naar websites voor de film Penoza: The Final Chapter 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
   
  Meer informatie in onze huisregels.

 3. De top 10 meest gedownloade films van de periode 25 november tot 1 december. Deze week staat de film ‘Gemini Man’ bovenaan, gevolgd door ‘Angel Has Fallen’ en ‘Rambo: Last Blood’ maakt de top drie weer compleet.

  Week 48 zijn er vier nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige weekGemini Man is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

  Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series.
  Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

   

  Plaats  Vorige wk. Film IMDb / Trailer
   
  1 (3) Gemini Man 5.7 / trailer
  2 (1) Angel Has Fallen 6.5 / trailer
  3 (…) Rambo: Last Blood 6.6 / trailer
  4 (…) Once Upon a Time … in Hollywood 7.9 / trailer
  5 (2) Joker (Subbed HDRip) 8.8 / trailer
  6 (…) It Chapter Two 6.8 / trailer
  7 (4) Dora and the Lost City of Gold 6.0 / trailer
  8 (…) Ready or Not 7.0 / trailer
  9 (5) The Lion King 7.1 / trailer
  10 (9) Lady and the Tramp 6.5 / trailer

  Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:

  De trailer van de meest gedownloade film:

   


  Toon volledig nieuwsbericht


 4. Jawel! Mega deals van Ali express met Blackfriday in de buurt! :)
   
  Het is die tijd van het jaar! We zijn verheugd om onze onlangs vrijgegeven Black Friday kortingsbonnen en promoties aan te kondigen. Dit is het grootste winkelseizoen van het jaar, dus mis deze aanbiedingen niet! De promoties van deze week bieden tot 50% korting in onze pre Black Friday-uitverkoop, evenals tot 70% korting op hete producten.

  Black Friday is coming- Save up to 50% off: 
  Ali kortings link!
  Valid Until 11/29/2019

  Black Friday- Shop by lifestyle & get up to 50% off: 
  Ali kortings link!
  Valid Until 11/29/2019

  Black Friday Bestsellers up to 50% off:  
  Ali kortings link!
  Valid Until 11/29/2019

  Warm up with Christmas deals from $1
  Ali kortings link!
  Valid Until 11/29/2019

  Hot Brands on Sale: 
  Ali kortings link!
  Valid Through 11/29/2019

  Unmissable discounts up to 70% off: 
  Ali link
  Valid 11/29/2019-12/04/2019

  Up to 90% off + fast direct shipping from USA: 
  Ali link
  Valid 11/29/2019-12/04/2019

  FINALLY BLACK FRIDAY- Up to 60% off: 
  Ali link
  Valid 11/29/2019-12/04/2019

 5. Ford v Ferrari

  James Mangold bleek met dit verhaal nog maar één kant op te kunnen: nog meer Hollywood. Neem de keuze voor twee absolute zwaargewichten in Matt Damon en Christian Bale. De rollen die zij vertolken, de blauweboord-autobouwer Carroll Shelby en de rebelse Britse coureur Ken Miles, zijn tot voorbij de werkelijkheid opgepompt. Hetzelfde geldt voor de oer-Amerikaanse bluf waarmee de twee het opnemen tegen de grote en ongenaakbare Henry Ford. Het tekent Mangolds eenrichtingsverkeer. Zelfs de originele filmtitel, die voor de Europese markt niet geschikt bevonden werd, is nog Amerikaanser dan een appeltaart van McDonald's: Ford v Ferrari.

  Het gedeelte van de film waar beide titels aan ontleend zijn, is echter ook waar de film enigszins uit de bocht vliegt. Na anderhalf uur inleidende beschietingen van Ford tegen Shelby, Shelby tegen Miles, Ford tegen Miles of Miles tegen zichzelf, zijn we uiteindelijk op het legendarische asfalt van Le Mans in 1966. Ford tegen Ferrari. De vlag valt en de coureurs sprinten naar hun bolides. Wie hier had gehoopt op een overtuigend spektakel zoals in de formule 1-film Rush komt echter bedrogen uit. De actie is tam en voorspelbaar en de wedstrijdbeelden hebben de geloofwaardigheid van een voetbalwedstrijd uit komedieklassieker All Stars.

  Tijdens dit drie kwartier durende raceverslag begint het publiek zich te herkennen in de murwgebeukte coureurs die zich een etmaal lang overleveren aan de legendarische uitputtingsslag in de Franse heuvels. De film is op dat punt namelijk al ruim twee uur lang in- en inHollywood, waardoor de uitslag van de race zich laat raden. Voor eventuele spanningsopbouw duurt het dan ook veel te lang. Als de geblokte vlag uiteindelijk gezwaaid is boven het circuit, blijkt het verhaal, zowel in het echt als op het witte doek, nog wel een prachtige epiloog in huis te hebben. En welke auto er ook als eerste over de streep komt en welke coureur er ook op de hoogste trede eindigt, uiteindelijk is het toch weer Hollywood dat wint.

  bron: filmtotaal.nl/recensie/13899

  Downloaden

  Als Ford v Ferrari online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

  Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

  • Ford v Ferrari.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

  Afbeeldingen

  Afbeeldingsresultaat voor LE MANS '66

  Ford v Ferrari downloaden via Torrent / NZB / Stream

  Directe links naar websites voor de film Ford v Ferrari 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
   
  Meer informatie in onze huisregels.

 6. Frozen 2

  Het meest rigoureuze dat we nu te zien krijgen lijkt Elsa die haar haar losgooit. Tot overmaat van ramp wordt er ook nog eens leentjebuur gespeeld van onder meer The Lord of the Rings en een productie uit eigen stal: Pocahontas. Zo vaart Elsa's intuïtie, of noem het instinct, op de vlagen van de wind en heeft het volk waarmee ze uiteindelijk oog in oog komen te staan nog het meeste weg van een indianenstam. Als er dan toch een thema moet worden aangewezen dan is het wel dat we allemaal een bijzondere kracht bezitten, zelfs als deze voor de buitenwereld niet aanschouwelijk gemaakt kan worden.

  Ondanks het hele magere verhaaltje valt er op visueel vlak weer een boel te beleven. De animatie is weer een tandje perfecter geworden, waarbij het vooral opvalt dat in de vele scènes die zich in boomrijke omgevingen afspelen werkelijk elk blaadje afzonderlijk beweegt en door zon en schaduw verkleurt. Aandacht voor het visuele detail is er dus ruimschoots. Daar waar het voorgaande deel veel witte tinten door de sneeuw liet zien, domineren hier heldere primaire kleuren als rood en groen. Frozen II bedient zich van een geheel eigen kleurenpalet en op de prachtige plaatjes valt dan ook niets af te dingen.

  Toch kun je je niet aan de indruk onttrekken dat dit vervolgavontuur als mosterd na de maaltijd voelt. Van de grappig bedoelde bijfiguurtjes (naast Olaf dit keer een ondeugend hagedisje) tot de pogingen om de wereld van Arendelle te verbreden: het voelt allemaal aan als slim formulewerk dat tot op de laatste sneeuwvlok wordt uitgewrongen. Frozen II lijkt dan ook vooral opgetrokken om meer geld binnen te harken. Een tweede Let It Go kunnen we ook wel vergeten. Dit keer heet de knaller van Elsa Into the Unknown, maar dat blèrt toch net wat minder lekker mee.

  bron: filmtotaal.nl/recensie/13919

  Downloaden

  Als Frozen 2 online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

  Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

  • Frozen 2.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

  Afbeeldingen

  Afbeeldingsresultaat voor frozen 2 review

  Frozen 2 downloaden via Torrent / NZB / Stream

  Directe links naar websites voor de film Frozen 2 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
   
  Meer informatie in onze huisregels.

 7. Disney+ is nu in drie landen beschikbaar. Nederland is daar een van. Maar doordat de dienst nog maar zo weinig beschikbaar is, groeit het illegaal kijken van de exclusieve content die daarop te zien is enorm. Dat melden diverse media vandaag.

  Comparitech zocht uit hoe vaak de serie The Mandalorian gedeeld wordt op torrentsites. Dat blijkt nog best veel te zijn. Sterker nog, de tweede aflevering was al illegaal te downloaden, nog voordat de serie verder ging op Disney+. Iemand intern heeft dus ook toegang tot de show en hem online gezet.

  Piraten buiten de VS

  Momenteel is Disney+ beschikbaar in Nederland, Canada en de Verenigde Staten. Dat heeft er al toe geleid dat de serie The Mandalorian flink gedownload wordt. Zoveel zelfs, dat de serie al honderdduizenden keren gedownload is. Het zou zelfs kunnen dat de serie straks vaker gedownload is dan de huidige nummer één: Game of Thrones.

  "Content op Disney+ wordt veel gedeeld, vooral omdat het bedrijf bewust langzaam uitrolt. Veel jonge Star Wars-fan die nooit eerder illegaal gedownload hebben, zullen zich onder de nieuwelingen bevinden die het illegaal delen van bestanden uitproberen. Zo krijgen ze toch toegang tot content die nu niet beschikbaar is in hun regio."


  Toon volledig nieuwsbericht


 8. De top 10 meest gedownloade films van de periode 18 november tot 24 november. Deze week staat de film ‘Angel Has Fallen’ bovenaan, gevolgd door ‘Joker’ en ‘Gemini Man’ maakt de top drie weer compleet.

  Week 47 zijn er vier nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige weekAngel Has Fallen is voor de eerste keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

  Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series.
  Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

   

  Plaats Vorige wk. Film IMDb  / Trailer
   
  1 (…) Angel Has Fallen 6.5 / trailer
  2 (2) Joker (Subbed HDRip) 8.8 / trailer
  3 (…) Gemini Man 5.7 / trailer
  4 (1) Dora and the Lost City of Gold 6.0 / trailer
  5 (5) The Lion King 7.1 / trailer
  6 (…) Klaus 8.5 / trailer
  7 (3) Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 6.7 / trailer
  8 (7) Toy Story 4 8.1 / trailer
  9 (…) Lady and the Tramp 6.5 / trailer
  10 (8) Spider-Man: Far from Home 7.8 / trailer

  Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:

  De trailer van de meest gedownloade film:

   

   


  Toon volledig nieuwsbericht


 9. Op 16-11-2019 om 17:47 zei Monkie:

  Daarom bij Ali eens zo'n eat slow bowl besteld. :)

  Heb je daar een linkje van? Ben best benieuwd naar zo een bakje :)

  Ik zoek ook een zorgverzekering met 100% tandarts vergoeding tot 250 euro. Ik kom bij ditzo uit met Independer. 

  Happy monday!

  grumpy cat monday GIF by Nebraska Humane Society


 10. Charlie's Angels

  Begin twee decennia na de eerste Charlie's Angels-film - en 40 jaar na het tv-programma met de grote haren uit de jaren 70 - keert de franchise terug in een nieuwe vorm. Charlie's Angels in 2019 volgt nog steeds drie "lady spionnen" die een kwaadaardig plot ontrafelen met een kogelvrij gevoel van plezier, alleen deze keer met minder gratis foto's van Cameron Diaz's kont en een meer openlijke versterking van de kracht van zusterschap.

  Dit komt deels omdat Charlie's Angels 2019 volledig gericht is op tienermeisjes en zijn eigen Barracuda-volkslied opstelt in de vorm van een moderne, geremixte versie van Bad Girls. Hoewel het weinig doet om te ontsnappen aan de ingewikkelde plotwendingen van de vorige films en gedenkwaardige actiestukken mist, geeft het onconventionele vrouwelijke ensemble een heldere en poppy empowerende energie.

  Een achtervolging wordt opgefleurd door de charmante angst van Elena om dood te gaan, maar over het algemeen gaan de engelen over van schietpartijen naar hand-tot-hand gevechtsreeksen zonder dezelfde flair te gebruiken als eerdere versies. Er is niets dat te vergelijken is met de handen-gebonden strijd van Drew Barrymore in Charlie's Angels uit 2000, waarin ze de volgorde beschrijft waarin ze haar tegengestelde misdadigers zal uitschakelen voordat ze triomfantelijk uit de scène verdwijnt.

  Een paar brutale death jar met de algehele blitse spion-filmtoon, maar Banks tekent de chemie tussen de leads, net toen ze een groep capella-zangers samenbracht in Pitch Perfect 2, haar vorige film en regiedebuut.

  Met Ariana Grande die de soundtrack produceert, To All the Boys I Loved Before's Noah Centineo die een liefdesbelang speelt en andere passende cameeën, heeft Banks Charlie's Angels 2019 uitgerust met voldoende haken voor het jonge volwassen publiek, waardoor de tijdige berichten worden afgestemd op de franchise's immer opbeurende voorstelling van vrouwelijk partnerschap

  bron: x

  Downloaden

  Als Charlie's Angels online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

  Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

  • Charlie's Angels.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

  Afbeeldingen

  Afbeeldingsresultaat voor Charlie's Angels review

  Charlie's Angels downloaden via Torrent / NZB / Stream

  Directe links naar websites voor de film Charlie's Angels 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
   
  Meer informatie in onze huisregels.

 11. Midway

  Midway is in zekere zin het moment waarop de Verenigde Staten de oorlog begonnen te winnen. De openingstekst van Midway maakt al melding van een bepalende dag in de strijd om Stille Oceaan, maar het duurt nog een flinke tijd voor die aanvangt. Sterker nog, zelfs het eiland Midway komt pas halverwege voor het eerst in beeld. Daarmee doet de film nogal denken aan Pearl Harbor, waarin het ook nogal lang wachten was op het oorlogsspektakel waarvoor juist iedereen zijn kaartje had gekocht. Midway maakt het zich qua tempo sowieso niet makkelijk door in de openingsfase nog even snel de Pearl Harbor-aanval af te draaien, terwijl de film prima had kunnen beginnen met de nasleep daarvan. Het heeft er sowieso alle schijn van dat het budget weinig ruimte bood voor deze scène, aangezien de CGI nogal ondermaats is. Dat lijkt weinig goeds te beloven voor de latere oorlogsactie.

  Die uitgebreide cast biedt gelukkig her en der wel wat ruimte voor situaties die je minder snel ziet in oorlogsfilms. Zo is er opvallend veel aandacht voor een inlichtingenofficier wiens werk cruciaal blijkt voor de Midway-slag. Vertolkt door de altijd betrouwbare Patrick Wilson is dit personage een baken van rust in een verder nogal chaotische film. Niet een belachelijk stoere soldaat, maar gewoon een slimme doch vrij nuchtere vent die de oorlog op een andere manier probeert te winnen dan via traditioneel wapengekletter. Maar voor je denkt dat Midway het van genuanceerd acteerwerk moet hebben: Dennis Quaid lijkt voor zijn rol van viceadmiraal het advies te hebben gekregen een combinatie van John Wayne en Clint Eastwood neer te zetten, resulterend in een tamelijk lachwekkende hybride.

  bron: filmtotaal.nl/recensie/13869

  Downloaden

  Als Midway online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

  Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

  • Midway.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

  Afbeeldingen

  Afbeeldingsresultaat voor Midway review

  Midway downloaden via Torrent / NZB / Stream

  Directe links naar websites voor de film Midway 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
   
  Meer informatie in onze huisregels.

 12. Last Christmas

  Als één genre het lekker doet met de feestdagen dan is het de romantische komedie. Een goede mix van een lach en een traan, prettige misverstanden, fijne acteurs en heerlijk voorspelbare verhaallijnen: bij de romkom ben je al snel wat milder gestemd. Toch is er ondanks de vaste ingrediënten wel degelijk een onderscheid te maken tussen een romkom die je tijd verspilt en een romkom die je je vrienden aan kunt raden.

  Het indringende gesprek blijkt een keerpunt in Last Christmas, dat zoals de titel al doet vermoeden doordrenkt is met de muziek van George Michael van wie Kate een groot fan is. Wat volgt is een net iets te rigoureuze omslag van Kates persoonlijkheid, maar dat boeit weinig omdat je inmiddels al om het personage bent gaan geven. Zelfs de dramatische plotwending aan het eind gaat erin als koek. Je hebt je zo verloren in de ontmoetingen tussen Kate en Tom dat de voorspelbaarheid je even ontgaan is.

  Natuurlijk bevat Last Christmas een flinke serie clichés, maar er gaat een heerlijk relativerende echtheid achter schuil, waardoor je gemoed wordt gesust en je niet geïrriteerd raakt door flauwigheden zoals een dubbelzinnig gesprek over een notenkraker. Thompson blijft met beide voeten op de grond staan en de liefde die ze ons hier voorschotelt is verre van perfect. Juist dat maakt het zo invoelbaar. Is Last Christmas een tweede Love, Actually? Niet helemaal, maar hij heeft wel de juiste balans van drama, feelgood, humor en menselijkheid om de decembermaanden door te komen.

  bron: filmtotaal.nl/recensie/13867

  Downloaden

  Als Last Christmas online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

  Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de film te streamen via Pathe Thuis.

  • Last Christmas.mkv (Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen of te downloaden)

  Afbeeldingen

  Afbeeldingsresultaat voor Last Christmas (2019) REVIEW

  Last Christmas downloaden via Torrent / NZB / Stream

  Directe links naar websites voor de film Last Christmas 2019 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, overleggen en tips over het (online) kijken zijn wel toegestaan. 
   
  Meer informatie in onze huisregels.
  • Thanks 1

 13. We are excited to announce our newly released coupons and promotions! This week's deals feature up to 50% discounts off lifestyle items and more.We have also extended the 11.11 Single's Day deals through this week as wel

  11.11 Bestsellers Encore Sale: 
  aliexpress link
  Valid Until 11/17/2019

  Up to 70% off AUDSOM brand audio: 
  aliexpress link
  Valid Until 11/17/2019

  Items shipped within 24 hours:  
  aliexpress link
  Valid Until 11/17/2019

  Snag up to 30% off makeup, nail art & more
  aliexpress link
  Valid Until 11/17/2019

  Up to 50% off lifestyle items: 
  aliexpress link
  Valid Through 11/17/2019

  Smart living deals for Christmas- Up to 40% off: 
  aliexpress link aliexpress link
  Valid Through 11/17/2019

  Up to 30% off items for kids and new parents: 
  aliexpress link
  ValidThrough 11/17/2019

  Stay toasty with 40% off + free shipping: 
  aliexpress link
  Valid Through 11/17/2019

 14. Zojuist doorgevoerd, upgrade naar 4.4.8

  IPS Community Suite 4.4.8

  Released 11/12/2019


  Key Changes

  Version 4.4.7 is a maintenance update to fix critical issues reported since 4.4.7.

  Additional Information

  Core

  • Upgraded CodeMirror to 5.49.0.
  • Upgraded CKEditor to 4.13.
  • Increased the amount of text that can be stored within an announcement.
  • Fixed merging members creating duplicate follow records.
  • Fixed an issue where accounts banned as a result of the spam service may be deleted automatically if email validation is enabled, allowing the user to register again.
  • Fixed an issue embedding Twitch clips in some cases.
  • Fixed a performance issue with Elasticsearch and posting in large topics.
  • Fixed an issue where content items would stop showing in streams when deleting the last comment on that content item and using Elasticsearch.
  • Fixed a CSRF error paginating through clubs after changing your view preference.
  • Fixed floated images inside spoilers breaking out of the spoiler box.
  • Fixed an issue with club breadcrumbs on mobile devices when the "Overview" tab is not the default tab for the club.
  • Fixed an issue confirming guests have not reviewed an item when they have used the "post before registering" feature.
  • Fixed an issue where the submit button on the account validation screen could be clicked multiple times, resulting in more than one confirmation email being sent.
  • Fixed possible issue downloading the member list export on larger sites.
  • Fixed a styling issue viewing the list of members who were not initially included in a member export.
  • Fixed an issue where club nodes weren't shown in the node selector while creating custom streams in the ACP.
  • Fixed a possible error in the menu manager where editing a deleted menu item would throw an exception.
  • Fixed an issue where email addresses weren't saved for accounts created via non-default login methods when allowed domains were defined.
  • Fixed a bug where certain email notifications triggered by guests may show incorrect verbiage in the email content.
  • Fixed two issues where replying to Status Posts or hiding/unhiding them could fail when Elastic Search is being used.
  • Fixed an issue saving custom chart views in the AdminCP when a lot of nodes were stored.
  • Fixed an issue updating date ranges for custom chart views in the AdminCP in some cases.
  • Fixed a styling issue for widgets not set to show on all devices in some cases.
  • Fixed an issue where cancelling editing a post with a spoiler results in the spoiler no longer working.
  • Fixed an issue where spotify links wouldn't embed.
  • Fixed some missing friendly URLs.
  • Fixed a niche error where a wrong message can be displayed if there is a network failure whilst browsing status updates.
  • Fixed an issue where multiple New User Awaiting Validation notifications can be sent when using User then Admin Validation.

  Forums

  • Fixed an issue where multipage topics that have been read can be marked as unread when visiting a page other than the last.
  • Fixed a styling issue in QA forums when no rows are shown.
  • Fixed an issue where an incorrect meta description tag may persist when navigating through the forums.

  Gallery

  • Fixed an issue which made it impossible to move images into albums set to allow submissions from the public, specific members, specific groups, and club members.
  • Fixed promote button not showing on non-lightbox Gallery image view fallback page.

  Commerce

  • Fixed potential double charges if using Stripe.
  • Fixed customer name showing as random characters in Stripe when a guest purchases something and opts to save their card on file.
  • Fixed Hosting Error ACP Notifications causing an error when viewing the notifications page.
  • Fixed an issue when a guest makes a donation.
  • Fixed the missing overlay title while creating & editing an invoice note.
  • Fixed possible timeout error when generating invoices manually in the AdminCP.
  • Fixed an issue where purchases which wouldn't require a billing address couldn't be marked as paid.
  • Fixed an issue where club joining fees may be shown without tax.

  Pages

  • Fixed an issue previewing feed blocks in the AdminCP when restricting the feed by author.
  • Fixed an issue where "Records" would be shown in database notification emails if categories were not being used for the database.

  Calendar

  • Fixed manual iCalendar uploads requiring a venue to be specified if venues are enabled.
  • Fixed an error importing ics files in the AdminCP if a venue is specified.

  Converters

  • Added support for vBulletin 5.5.3+ conversions.
  • Added support for XenForo 2.1.x conversions.
  • Fixed issues with running conversions on MySQL 8.0.17 or newer.
  • Fixed an issue converting from MyBB where PMs would not reflect the correct conversation starter.
  • Fixed an issue where members may not be correctly assigned to groups that were added during the conversion.
  • Fixed a bad log reference when converting from Gallery if the image is invalid.
  • Fixed an issue where an error may be triggered when installing a new application and attempting to start a new conversion.
  • Fixed an issue converting WordPress post thumbnails to Pages record image.

  Third-Party / Developer / Designer Mode

  • Centralized the breadcrumb generation method for club nodes to reduce code duplication and ensure breadcrumb consistency.
  • Changed `\IPS\Http\Url::ips()` to be declared as `final`, so hooks cannot override it.
  • Fixed an issue using custom table helpers without quicksearch where the result and page counts may inadvertently get reset.
  • Fixed an issue where cached unapproved/hidden review counts when merging content items were not adjusted properly. **You may wish to rebuild these counts in an upgrade routine within third party applications that support reviews and merging of content items.**
  • Fixed an issue where the hidden status when creating a new review may not be set properly during creation when calling `\IPS\Content\Review::create()`.
  • Minor code clarification where curly braces were omitted (while unnecessary, some found the code confusing to read).

   


 15. De top 10 meest gedownloade films van de periode 11 november tot 17 november. Deze week staat de film ‘Dora and the Lost City of Gold’ bovenaan, gevolgd door ‘Joker’ en ‘Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw’ maakt de top drie weer compleet.

  Week 46 zijn er drie nieuwkomer(s) in ons overzicht ten opzichte van vorige weekDora and the Lost City of Gold is voor de derde keer de meest gedownloade film. Alle films in de lijst zijn Web-DL Webrip HDRip BDrip of DVDrip tenzij anders vermeld. Op deze pagina vindt u alle uitleg over de type releases die uitgebracht worden.

  Het bekijken van films kan via op verschillende manieren, bekijk daarvoor de sectie Downloaden onder handleidingen. Vergeet je VPN verbinding niet bij het downloaden van films en series.
  Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handig om de films te streamen via Pathe Thuis.

   

  Plaats Vorige wk. Film IMDb / Trailer
   
  1 (…) Dora and the Lost City of Gold 6.0 / trailer
  2 (10) Joker (Subbed HDRip) 8.8 / trailer
  3 (1) Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw 6.7 / trailer
  4 (…) Primal 4.8 / trailer
  5 (2) The Lion King 7.1 / trailer
  6 (3) The King 7.4 / trailer
  7 (5) Toy Story 4 8.1 / trailer
  8 (4) Spider-Man: Far from Home 7.8 / trailer
  9 (8) The Peanut Butter Falcon 7.9 / trailer
  10 (…) Danger Close 7.4 / trailer

  Het informatie topic van de meest gedownloade film vinden we hier:

  De trailer van de meest gedownloade film:

   

   


  Toon volledig nieuwsbericht

×
×
 • Create New...