Jump to content

snowboardsissy

Full members
 • Content Count

  280
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Everything posted by snowboardsissy

 1. net de processor specs zitten kijken, ik denk dat @Meh Meh gelijk heeft, al weet ik niet wat je gekocht hebt. afhankelijk van het moederboard kan je de hardeschijfruimte uit kunnen breiden voor je opslag met een extra harde schijf(sata ssd voor snelheid of anders een mechanische of een exterene). verder zou windows 10 gewoon moeten kunnen draaien. zoek op google ff voor de gratis upgrade van windows 7 naar windows 10, in januari was dat nog mogelijk. scheelt toch weeer wat geld.
 2. dit vind ik vreemd,zit er een geheugenkaart los? Dit kan weleens voorkomen als de pc wordt vervoerd, meestal een kwestie van terugklikken. kijk hier ook eens. https://www.howtogeek.com/266072/you-can-still-get-windows-10-for-free-with-a-windows-7-8-or-8.1-key/
 3. ik heb nog niets geraden, ik stel alleen maar een vraag met een evt verdere hint zodat anderen ook mee kunnen raden.
 4. de verre voorloper van cobra kai ik bedoelde inderdaad de eerste hellraiser
 5. leuk om de eerste aflevering te kijken, maar nou moet ik een hele week wachten op deel 2
 6. dit is mijn tekstverwerker, geen virussen, onopgeslagen/gewiste bestanden. altijd een hardcopy van je werk. alleen het lint droogt snel uit. en als je hiermee slaat weet je zeker dat ze niet meer opstaan
 7. nee dat is hem niet. de film is ouder. als je hem goed raadt 'sla je de spijker op zijn kop'
 8. een wat oudere film met een vreemd soort rubiks kubus.
 9. dat was ook alleen maar omdat je steeds omver werd gereden door je team genoot, of je hoorde weer niet waar er vandaan geschoten werd.
 10. die zal ergens uit '85 zijn, die had ik vroeger ook
 11. dat is hem inderdaad. jou beurt @Duken
 12. van de dezelfde maker als onder andere jackass
 13. ik zou haast zeggen dat ik de review van een ander soort film lees
 14. hij staat toch al op netflix? wacht, netflix amerika dan denk ik.
 15. nee die is het niet, hij is nieuwer.
 16. Heb deze film gezien en ben het niet helemaal eens met de review. Ja, als je van de nieuwste snelste films bent met veel special effects en een simpel verhaalijntje dan moet je deze niet kijken maar om het nou gelijk af te doen als een stoffige texaanse weg en niet intrigerend. Een deel van het verhaal gaat ook over de heldenstatus die bonny en clyde kregen als een soort moderne robin hoods ten tijde van financiele crisis en de rangers die ze achtervolgen als de moordenaars die het zijn. tempo ligt wat lager dan een actie film maar is niet traag. ik zou deze film in ieder geval aanraden.
×
×
 • Create New...