Jump to content


Kopje

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Support punten

About Kopje

 • Rank
  Junior Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wat leuk!!!!! Dat is fijn nieuws op de vrijdag Dank jullie wel, ik ga ermee hardlopen. Ik zal er een leuke foto van maken.
 2. Goedemorgen, het is gelukkig ook al een stukje via qbitorrent gelukt. Maar sommige Nederlandse kinderfilms kan ik niet vinden of zijn in het Engels. Ik heb geen Windows 10 op mijn laptop. Ben nog heel erg blij met Windows 7. Die werkt nog fijn voor mijn programma's. Maar heel erg bedankt.
 3. Ja zo vreemd. Maar ja nu qbittorrent aan het lezen. En anders maar vragen aan de familie voor kinder films op een SD kaartje
 4. Wat jammer, ik heb een laptop met Windows 10. Daar kan het dus niet mee. De netflix site kan het niet en de app dus wel. Dan maar weer terugvallen op torrents voor de kinderen.
 5. Dat is zo vreemd, ik kan op mijn laptop nergens een download knop vinden van Netflix. Ik open netflix.com en kan daar nergens downloaden. Of ligt dit aan mijn account?
 6. Mijn kinderen zijn gek op Netflix. Wij gaan bijna op vakantie met de auto en willen in de auto ook Netflix kijken. We hebben geen internet in de auto. Netflix kijken we op een laptop. Kan je de Netflix afleveringen ergens downloaden op een laptop?
 7. Wat jammer.... We wachten het af. Bedankt voor de uitleg.
 8. Ik heb veel plezier gehad met mijn Wii U en een SD kaartje waar mijn spellen op stonden. Via een simpele truck kon ik deze spelen op de Wiiu (open van een internet website) nu werkt dat niet meer. Mijn wii u is geupdate naar een versie met de naam 5.5.2 . hoe kan ik op deze versie de spellen spelen die op mijn sd kaart staan? De website werkt niet meer. Of moet ik weer de dvds uit de la trekken. Ik ben dan alleen de savegames kwijt. Of kunnen die nog over?
×
×
 • Create New...