Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:poeloe666

Read-only
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by poeloe666

 1. 9 uur geleden zei muttie:

  weet ook wel wie de schuld gaat krijgen ongeacht of ze het gedaan hebben. Ultimate Force had paar dagen terug een mass-dm gestuurd met de naam van een persoon van wie ze meer info zoeken want die verdenken ze al. Dat zal na vanavond niet minder worden.

  Geloof nooit dat diegene die hiervan beschuldigd gaat worden er ook daadwerkelijk iets mee te maken heeft. Deze heeft voor zover ik weet, in het verleden genoeg pogingen gedaan om met sites samen te werken i.p.v. tegen te werken.  En nu is het ook niet zon ramp dat Ultimate uit de lucht is, die eisen toch enkel maar knaaken. Film-paleis daarin tegen is wel zwaar vertieft 

 2. 11 uur geleden zei extreme:

  Ben hier om alvast een vraag die komen gaat te beantwoorden.

  Zoals een ieder ziet is alleenrtail weer offline. Gisteren kreeg ik bericht van Polarbear dat hij ermee ging stoppen. Een tijdje terug is alleenretail een langere tijd offline geweest, dit is eigenlijk de genade klap geweest, site kwam niet meer tot leven.  Daarnaast kwamen er steeds abuse meldingen bij de host. Alleenretail bestond sinds 2008,  Verschillende keren is er een samen werking geweest en later hebben twee uploaders samen gewerkt wat ik een mooi voorbeeld vind voor de torrent wereld.

  Dus helaas is het nu echt afgelopen.

  En maandag had tie alles nog overgezet op een andere server, zodat het toch door kon?

  • Like 1
 3. Soms heb ik serie's of films met losse ondertiteling(srt)

  Meestal werkt het, maar soms loopt tie net een paar seconden voor of achter en dat kijkt niet grappig.

  Zonder ondertiteling kan ook wel, maar soms kijkt dat net iets fijner.

  Nu heb ik al meerdere malen geprobeerd om dit in de player aan te passen, met alle gepruts  en uiteidelijk  alles maar richting kliko , snap het niet helemaal. 

  Iemand misschien ff een goeie uitleg hoe ik dit aan moet pakken?

  Yip en Yanneke taal, hoeft niet, maar moet niet al te ingewikkeld zijn.

  Voel me soms zo'n dummy, LOL

 4. Hey Mi2can,

   

  Begin eerst eens met een gratis versie van Utorrent te installeren, bv deze,

  µTorrent (uTorrent) Classic | De originele torrent-client

  Wel ff je virusscanner uitschakelen als je deze download en installeert, net zelf ff uitgeprobeerd, gebruik norton en die begon te zeuren. 

  Mocht dat gelukt zijn, kijk je hier even voor de juiste instellingen,

  instellingen utorrent 1.6 (helpmij.nl)

  Als dat gelukt ik kun je hier, 

  Torrenttop100 - Home

  Verschillende sites vinden om je torrents binnen te halen.

  Let wel dat het ook verstandig is om achter een VPN te gaan zitten, deze b.v 

  http://nordvpn.com/

  Succes ermee en er zullen zeker nog meer tips komen hoe of wat je het beste kunt doen.

   

  • Like 2
 5. 2 uur geleden zei Skeletor:

  Sommige personen in die shout zijn al langere tijd bezig met het opsommen van wat Superman kennelijk niet correct deed als Uploader. Deze shout laat je maar tot een bepaalde datum teruglezen, maar de negatieve berichten over Superman zijn al van wat langer geleden. Er is verteld dat Superman zoveel uploads deed, dat hij/zij bepaalde dingen kon afdwingen bij de eigenaren, onder dreiging van het anders verwijderen of stopzetten van seeden van de uploads. Dat zou ook het geval geweest zijn bij Movieparadijs.

  Nu ben ik er al langere tijd uit, maar een eigenaar ergens om dwingen, omdat je als upper je torrents er  dan af haalt!! Geloof niet dat ik daar toen mee aan moest komen

  Als upper en zeker nieuwe site starter, wil je toch enkel iets aanbieden ipv de boel platgooien, of snap ik heel het verhaaltje nu niet? 

  • Like 1
 6. Nou, ben zelf geruime tijd als upper/admin aanwezig geweest op verschillende site's en heb eigenlijk nooit een kwaad woord van enig  admin, beheerder of oprichter gehad.

  In hoeverre is dit weer een storm, in een glas water, begreep dat tie van movieparadijs afkwam en dat is nu toch niet echt 1 van de grotere, of zit ik nu helemaal mis?

  • Like 1
 7. 2 uur geleden zei Skeletor:

  Ik ben voor de lol eens gaan kijken wat er via Google voor informatie te vinden is over alleenretail.org en alleen van Duken.nl zijn er ongeveer 188 resultaten die binnen 0.34 sec. gevonden zijn. Als je dat ziet wil je toch geen 5 seconden meer een account hebben op een dergelijke torrent website.

  Hey Skeletor, voel ik hier een vorm van afgunst?

  Naar mijn idee is of was het toch samen met extreme en filmpaleis , 1 van de betere  torrent-site's

  Zou jammer zijn als ze niet meer terug komen 

  • Confused 1
 8. Klopt xsnews altijd dik rond de 170,180 mb, maar met vpn zak ik naar de70, 80. met utorrent is het nog gekker, normaal gesproken haal ik met genoeg delers 180/170, met vpn haal ik net de 10 soms 20 maar dan houdt het ver op dus daar wordt je helemaal niet vrolijk van en dr zal wel geen bal aan te doen zijn, of wel ?

×
×
 • Create New...