Spring naar bijdragen

barrybianca

Members
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door barrybianca

  1. Ik snap geen ruk van al die berichten ik bezoek de site weekelijks en nu net 5 minuten geleden nog een download aangezet en alles werkt gewoon en is nooit offline op de tijden dat ik hem bezoek dus snap niet veel van al deze berichten waarom hij bij jullie uit de lucht is.

     

    Edit : ben ff gaan kijken hij draait gewoon prima en zie dat er net een bericht in mijn mail vak zat op de site over nieuwe admins die mail gooi je er volgens mij niet uit als je gaat stoppen.

  2. Toen ik inlogde met een vpn kreeg ik een melding vpn uit te zetten bij inloggen daarna kon je hem weer aanzetten.

    Voor vpn krijg je dus geen ban of dergelijks.

    Wel zie ik bans voor mensen die geen normaal bedankje posten of kopie paste gebruiken of alleen 1 smiley.

    Verder krijg je niet zo maar een ban je krijgt altijd eerst een waarschuwing kijk eens bij je oude mailtjes of je ergens een berichtje hebt gehad.

    Verder zou ik het ook niet weten wil je inloggen even vpn uit daarna weer aan en het zou moeten werken.

  3. Op 7-11-2017 om 22:23 zei reneetje1969:

    Premium versies met activatie tooltjes zijn overal wel te vinden maar blijft altijd de vraag hoe lang de activatie stand houdt. Omdat het programma regelmatig contact heeft met de server van de fabrikant om de malware definities te updaten, is het voor de fabrikant ook een kleine moeite om te controleren of je een legitieme versie hebt. Voor je het weet heb je een 'update' te pakken die de activatie om zeep helpt. Daar heb je bij de free versie dus geen last van.

    Ik draai nu bijna anderhalf jaar op deze Windows en deze Malware bytes en alles werkt gewoon nog prima. Maar ik snap je punt sommige progjes willen na een aantal maanden niet meer werken omdat ze idd updaten en dan niet meer werken maar met deze geen last van nog steeds.

    • Leuk 1
  4. Ik heb idd ook een mailtje in mijn ongewenst gevonden met de text :

    Beste leden,

    Door persoonlijke omstandigheden heeft de vorige beheerder de site per direct moeten sluiten. Er is echter een nieuwe beheerder opgestaan die de site graag onder een andere naam door wil starten. We hopen iedereen weer van dienst te kunnen zijn, waar jullie zoals vanouds weer van alles kunnen vinden. Onze nieuwe inlog = www.mysteryworld.life/board . We zullen nu enige tijd nodig hebben om alles weer up to date te krijgen. Boven in het tabblad van je browser zie je voorlopig nog kingsplace staan dit is op moment niet te verhelpen. We wensen jullie veel plezier.

    Mysteryworld

     

    Ik ben naar deze site gegaan en wilde opnieuw registreren maar mijn naam bleek al in gebruik  geprobeerd in te loggen en dat lukte gewoon met de inlog gegevens van kingsplace.rocks

    Hoop dat dit wat duidelijkheid geeft en dat jullie acc ook gewoon meegenomen zijn.

    • Haha 1
    • Bedankt 1
×
×
  • Nieuwe aanmaken...