Spring naar bijdragen

Mrblonde

Members
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

15 Support punten

Over Mrblonde

 • Rang
  Junior Member
 • Verjaardag 27-05-1988

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  rTorrent,
 • Browser
  Chrome, Firefox
 • Provider
  KPN
 • Locatie
  Server Side
 • Favoriete Films
  Teveel om op te noemen
 • Luistert graag naar
  Metal en Rock
 • Overige Intresses
  Vragen..

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Mrblonde

  Café de Download

  @ShadowMaster Al sinds het begon met sneeuwen ben ik al buiten te vinden haha. Persoonlijk, vindt ik het erg fijn om lekker buiten te lopen met dit weer en paden te nemen waar ik normaal gesproken niet loop. In ieder geval wens ik je ook veel beterschap!
 2. Mrblonde

  Café de Download

  Goedemiddag @Duken.. Lekker aan het genieten van de prachtige sneeuwbuien?
 3. Mrblonde

  Nieuw op Duken

  Heb 3 verschillende gebruikt die allemaal in een Galaxy S7 Edge en een Galaxy S8 gezeten hebben. Zelfs repair geprobeerd en custom flashing en weer terug naar stock. Heeft helaas niet geholpen, waarschijnlijk is de sim slot pinnetje verbogen of kapot.. Wordt dus een nieuw toestel.
 4. Mrblonde

  DreamPlace.biz offline

  Zelfde hier.. wordt dus maar een uitnodiging zoeken voor P2H
 5. Mrblonde

  Nieuw op Duken

  Bedankt voor de tip maar heb alle mogelijke manieren geprobeerd. Zelfs tape erop geplakt maar hij accepteert de SIM wel maar geeft vervolgens de melding: Geen SIM-Kaart - Alleen noodoproepen.
 6. Mrblonde

  Café de Download

  Ik ben van mening dat je het alsnog netjes hebt verwoord. Ondanks het feit dat je wat gedronken had of niet, is het ook voor mij een gedeelde reactie.
 7. Mrblonde

  Café de Download

  Hier het zelfde verhaal. M'n zoontje heeft me gisteren zelfs gevraagd of ik het Sinterklaas journaal van vorig jaar kan opzoeken tot zwarte piet er is. Onbewust krijgen kinderen teveel van dit soort 'discussies' mee, iets waar ze in de eerste instantie al niet mee lastig dienen te worden gevallen.
 8. Mrblonde

  Nieuw op Duken

  Als eerste, een hele goede morgen gewenst Het staat dit weekend op m'n watch-list Iets met buikgriep en een Sony Xperia Z2 die m'n SIM kaart niet pakt.. maar dit weekend is het zeker de planning om het weer te bekijken @Meh Meh
 9. Mrblonde

  Café de Download

  Ik ben zeker wel benieuwd naar seizoen twee als het uit komt. Inderdaad, of je er 'blij' mee moet zijn is beetje twijfelachtig maar het zal ongetwijfeld wel een hoop mensen hebben geholpen. Tevens heb je het uitmelkings proces met bijna alles wel. Gisteren met m'n vriendin naar de nieuwe Thor: Ragnarok geweest in de bioscoop en daar kwam toevallig een grote pop-up poster van Jumanji (2017) in beeld. Dat is nou een film die ik niet zou gaan kijken in de bioscoop omdat ze het bij de eerste hadden moeten laten.
 10. Mrblonde

  Café de Download

  De voornamelijkste serie die ik keek via Netflix, tevens ook door hun geproduceerd, was 13 Reasons Why. Die serie werd me een keer aangeraden door een vriendin die leed aan depressie. Zeker ook een echte aanrader voor mensen om ook te bekijken.
 11. In het begin werd er vooral "gedoogd", kind van 5 taal: foei, mag eigenlijk niet maar doe maar. Toen kwam de TKH.. "Ter compensatie van illegaal downloaden het het, recht hebben om letterlijk van alles een kopie te mogen maken zolang je maar beschikt over een fysiek exemplaar. Wie wilt dit handhaven en hoe? Niet.. Sinds het begin van Sproetje en THC download ik torrents en voor die tijd voornamelijk uit Private FTP's. Ondanks dat het absurd is dat er een heffing bestaat en daar bovenop nog BTW EN een downloadverbod. De meesten blijven toch downloaden en streamen zit ook in een lift maar zolang ik maanden moet wachten om legaal een film of serie te kunnen kijken hier in Nederland, blijf ik vooral downloaden. Vier computers, twee laptops en een tablet en iedereen een mobiele telefoon in het huis. Kost me al klauwen met geld en dan ook nog de Thuiskopieheffing, voor dat geld 'Unlimited download'. Mijn argument: Ik betaal er immers dan toch voor? Dan maar de gehele situatie in zwart-wit zien zolang er niets aangepast wordt.
 12. Mrblonde

  Café de Download

  M'n vriendin is gek op de science fiction genre. Behalve haar halve netflix-serie verslaving, is ze erg te spreken over Stranger Things. Zelf heb ik nog niet de tijd vrij gemaakt om er ook aan te beginnen maar waarschijnlijk in de loop van de week toch maar is een poging wagen.
 13. Mrblonde

  Nieuw op Duken

  Dat wordt vanavond is tijd om ze weer te bekijken. Is ook een erg goede film
×