Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En een handleiding: Private Internet Access :goed:PetjePietje

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About PetjePietje

 • Birthday 02/18/1969

Informatie

 • Geslacht
  Man
 • Download met
  Altbinz
 • Browser
  Google Chrome

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PetjePietje's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

6

Reputation

 1. Ik gebruik nu al enige tijd PIA en moet zeggen dat het me zeer goed bevalt,zeer goede snelheid,Top product dat zijn centen (voor dat stukje veiligheid) meer dan waar is .
 2. Ik gebruik nu al enige tijd PIA en moet zeggen dat het me zeer goed bevalt,zeer goede snelheid,Top product dat zijn centen (voor dat stukje veiligheid) meer dan waar is .
 3. Bedankt voor deze Udate,hier ben ik heel erg blij mee,Keep Up The Good Work.
 4. Bedankt voor deze Udate,hier ben ik heel erg blij mee,Keep Up The Good Work.
 5. Bedankt Usenet.today voor het overnemen van de overgebleven maanden zonder ergens aan vast te zitten,ik ben er snel en goed door geholpen,Top!
 6. Nou ik heb net een nieuw abbo afgesloten bij newsconnection voor 3 maanden voor 31,95,altijd prima geweest nu al een maand geen verbinding en al een mailtje of 5 naar hun gestuurd,geen reactie wat ik belachelijk vind want dit gaat hun klanten kosten. Ben er zelf helemaal klaar mee want zo ga je niet met mensen om en hun zuurverdiende geld. Wie weet een betrouwbare payserver? want het lijkt wel of er geen 1 meer te vertrouwen is.
 7. TIP: Als je met qBittorrent download pak dan het laatste Beta programma van Private internet access (PIA) hiermee ging het downloaden bij mij sneller als met het standaard programma van PIA.
 8. TIP: Als je met qBittorrent download pak dan het laatste Beta programma van Private internet access (PIA) hiermee ging het downloaden bij mij sneller als met het standaard programma van PIA.
 9. Heb op aanraden een VPN van Private internet access (PIA) VPN verbinding aangeschaft en het werkt als een tierelier en merk bijna geen snelheidsverschil met het downloaden. Gewoon de software installeren die je kunt downloaden van de PIA site en installeer die als Admin en dat gaat vanzelf en binnen enkele minuten kun je er al gebruik van maken. Iedereen bedankt die dit mogelijk heeft gemaakt,met in het bijzonder degene die al die Handleidingen heeft gemaakt,Top,Top,Top.
 10. Heb op aanraden een VPN van Private internet access (PIA) VPN verbinding aangeschaft en het werkt als een tierelier en merk bijna geen snelheidsverschil met het downloaden. Gewoon de software installeren die je kunt downloaden van de PIA site en installeer die als Admin en dat gaat vanzelf en binnen enkele minuten kun je er al gebruik van maken. Iedereen bedankt die dit mogelijk heeft gemaakt,met in het bijzonder degene die al die Handleidingen heeft gemaakt,Top,Top,Top.
 11. Ik gebruik al een tijd de gratis cleaner Wise Disc Cleaner: en deze bevalt me tot nu het beste.
×
×
 • Create New...