Spring naar bijdragen

juleke

Members
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Support punten

Over juleke

 • Rang
  Junior Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. ben passwoord kwijt. ik krijg geen mail met nieuw paswoord. alles zal waarschijnlijk nog niet 100% goed werken
 2. nee hoor, de site bestond nog, maar zonder subs. het is pas sinds korte tijd dat ik er niet meer op geraak
 3. weet er iemand wat er met de site bierdopje.com gebeurd is. ik kan deze niet meer bereiken.
 4. Registration denied, this forum runs an active policy of not allowing spammers. Please contact us via the "Contact Us" page link if you believe this is in error nu da weer pff
 5. ik begrijp echt niet waarom er mensen zijn die kritiek hebben. het zijn allemaal vrijwilligers die iets gratis aanbieden. vind je het niet goed/leuk dan ga je er niet naar toe. wees blij dat er nog mensen zijn die dit willen doen in de huidige situatie.
 6. ik geraak niet geregistreerd. email is geverifieerd, ik vul geboorte datum in en dan krijg ik dit: HTTP 500-fout Dat is vreemd... deze pagina kan niet worden weergegeven door de website Mogelijk vindt er onderhoud aan de site plaats of is er sprake van een programmeerfout. is er iemand die me kan helpen?
 7. juleke

  sites zoals duken

  dus, zijn er nog andere sites om te leren downloaden? ik zoek geen nzb bestanden. wel links naar andere forums, zoals er hier op de site staan. ik ben ook geïnteresseerd in buitenlandse nzb forums. vroeger waren er enkele goede Duitse maar deze zijn gesloten. vroeger had je bvb abforum. daar vond je ook veel info.
 8. juleke

  sites zoals duken

  weet niet of het toegestaan is, maar zijn er nog sites zoals duken? ik bedoel vooral waar er nog gepraat wordt over NZB en Torrentz
×
×
 • Nieuwe aanmaken...