Jump to content

CoboRob

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

Community Reputation

7 Support punten

About CoboRob

 • Rank
  Junior Member

Informatie

 • Download met
  SABnzbd
 • Browser
  Firefox
 • Provider
  Snel.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beste Trizomu, Uiteraard moet je als moderator doen wat je zelf goed dunkt. Waarvoor mijn oprechte waardering. Maar het kan niet zo zijn dat elk woord hier op een weegschaaltje gegooid dient te gaan worden, omdat het dan door een 'tegenpartij' als beledigend of laster gezien kan worden. Helaas zijn er al veel teveel voorbeelden van meningsuitingen in onze samenleving, die als zodanig gezien worden door een toenemend aantal 'mieren*******' in diezelfde samenleving. Vanaf nu zal ik dit forum dan ook met een heel andere bril gaan bekijken. Hopelijk zie je dit niet als een belediging maar juist als een mening van een forumlid. Met vriendelijke groet: Rob.
 2. Ik heb toevallig de manier waarop 'EnterpriseNL' de ban opgelopen heeft op NZBChronicle gevolgd. Deze is gevoerd via de chatbox en er werd totaal niet ingegaan op vragen die NZBChronicle stelde. Alleen het feit dat hij teveel vragen stelde en zich teveel met de gang van zaken in de chatbox bemoeide kreeg hij dus die ban. De voor NZBCcronicle negatieve berichten werden al snel uit de chatbox verwijderd. De intimiderende berichten en de uitspraak van de ban zijn nog een tijd zichtbaar gebleven. Nu NZBChronicle deze feiten hier aan de leden van dit forum wil voorleggen en er een soort van waarschuwing van uit wil doen gaan, is blijkbaar voor Duken.nl reden om hier voor deze arrogante club op te komen en ook alle negatieve berichten over NZBChronicle te verwijderen. Het standpunt innemen dat negatieve ervaringen ten aanzien van NZBChronicle als beledigend of laster kan worden beschouwd, gaat in dit geval helemaal niet op. Het moge duidelijk zijn dat dit de objectiviteit van Duken.nl niet ten goede komt. Met vriendelijke groet: CoboRob.
 3. https://www.nzbchronicle.net/nzbchronicle/ Was inderdaad een paar dagen gesloten gesloten wegens verbouwing. Maar sinds gisteren weer online. Dit was hard nodig want het was de dagen voor die verbouwing een bende. Maar waarom je een site twee dagen moet sluiten om hem weer in de 'oude' staat te krijgen is me een raadsel. Het blijft in mijn ogen een knullig geheel.
 4. @Wonka, Geen probleem hoor, ik had al zo'n vermoeden dat het niet goed overgekomen was. En sorry, als ik wat bot op je ben overgekomen. Maar met deze informatie in het topic waar de link van Monkie naar verwijst, moet je het helaas doen. Neem zo nu en dan eens een kijkje in dat topic, want zoals gezegd kan er veel veranderen in 'Nieuwsgroepenland' en dat gaat waar nodig daar aangepast worden. En kijk ook eens naar de reacties, daar staan ook wel enige wetenswaardigheden vermeld. Succes met je speurtocht!
 5. @Wonka, Ja, dat is fraai! Monkie geeft je een hele lijst om uit te kiezen. Jij geeft als antwoord dat je Spotnet gebruikt, die notabene niet eens in het verhaal voor komt En nog vraag je om andere ideeën? Ik neem toch aan dat je die lijst wel hebt bekeken. Die staat vol met ideeën die dagelijks aangepast worden. Helaas door het regelmatig sluiten van verschillende fora, niet in positieve zin. Mocht dit niet genoeg zijn dan kan men je hier ook niet helpen, hoor.
 6. Nog maar even een waarschuwing over: https://www.nzbchronicle.net/nzbchronicle/ Kijk alsjeblieft uit met het doneren aan die 'club'. Gisteren stond op hun site een donatietellertje. Het doel van €550 was op €15 na gehaald. Vandaag is dat doel volgens hetzelfde tellertje eindelijk gehaald. Echter hebben ze zich een ander doel voor ogen gesteld en is het doel nu €700. Nu heb ik niet veel verstand van webservers, maar het lijkt mij dat je voor dat geld een heel serverpark kan afhuren.
 7. @fixated en andere leden. Let wel even op met het installeren van de nieuwe software van Newzbin. (newzbin 2.0 Beta) Deze software is vooralsnog alleen voorbehouden aan 'Special Members', die het kunnen en mogen testen. Andere leden kunnen het wel downloaden, installeren en openen, maar hebben (nog) niet de mogelijkheid om in te loggen. Dus pas op! Als de nieuwe software de oude overschrijft (wat ik niet getest heb) kun je niet meer inloggen en moet je alsnog de oude software weer opnieuw installeren.
 8. @Richard1969 Als je ooit weer toegang krijgt (en uiteraard wil hebben) na je ban, dan moet je maar eens zoeken op de site naar die 'bedankregels'. Ja, ze staan er echt op. Maar inderdaad er zal maar een klein gedeelte van de leden deze onzin opgevallen zijn. Het is echt te hilarisch voor woorden.
 9. https://www.nzbchronicle.net/nzbchronicle/ Deze site neemt weer nieuwe leden aan. Maar bezint eer ge begint! Het inderdaad niet (zoals Madmax hierboven al concludeerde) wat een weldenkend mens onder een gesmeerd lopende nzb-gemeenschap zal verstaan. Bedankjes moeten uit minimaal vijf woorden bestaan! En deze mogen ook niet steeds hetzelfde zijn. Je dient dus een uitmuntende 'bedanker' te zijn om steeds maar weer een uniek bedankje uit je toetsenbord te toveren. Men kan de leden bij overtreding van deze bedankregels hierop aanspreken en hiervoor een waarschuwing geven. Bij 3 waarschuwingen volgt een ban. Ze hanteren ook nog eens een maximum van 10 meegenomen spots/posts per dag. Dit is op zich niet zo'n probleem, want de structuur van de site zo ongelofelijk onoverzichtelijk dat je al een dag nodig hebt om, in combinatie met die achterlijke bedankregels iets van je gading te kunnen vinden. Kortom! Links laten liggen deze kleuterklas! Aanvulling: Oh, bijna vergeten, er is ook een donatie-pagina. Het heeft er alle schijn van dat de site daarvoor in het leven geroepen is.
 10. Inderdaad: http://www.enzetbee.com is vanavond ook gesloten. En http://www.mysteryworld.life/board heeft alles van de site gehaald behalve een software gedeelte.
 11. Het lijstje kan weer aangepast worden: http://place2home.net/ is vanavond gesloten.
×
×
 • Create New...