Jump to content

Daan197611

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Support punten

About Daan197611

 • Rank
  Junior Member

Informatie

 • Download met
  Torrents
 • Browser
  Google Chrome
 • Provider
  Ziggo
 1. Tijd geleden hier aangemeld en kom er niet meer! Werd doodmoe van de dagelijkse pm's over het stemmen van een top100. En zo denderend vind ik de site niet omdat er haast niets geplaatst wordt.
 2. Moest er een keer van gaan komen. En ook de torrentsite ligt al maanden plat (p2h.org) Dus die zal nu ook niet meer terugkomen. Dat hele usenet en torrents is gewoon een aflopende zaak en er wordt steeds meer offline gehaald. Dat Spotnet komt ook nog aan de beurt!
 3. Zou het dan einderlijk!!! Volgens het usenetforum Place2home.net zou het nog 2 weken duren voordat .org weer terug zou komen. Dus als ik goed gerekend hebt moet dat morgen gaan worden. Ik ben bang dat we opnieuw blij gemaakt zijn met een dooie mus! Hier het stukje wat te zien is op het usenetforum: UPDATE 07/08/2018 Place2Home.org blijft nog minimaal 2 weken offline!!
 4. Dit gaat nog dagen duren hoor. Het is Place2home he mensen! Die zijn niet zo snel met verhuizen. En reken maar als ze ooit weer online komen dat er een hoop niks meer plaatsen en QoQ is er ook niet meer dus het wordt 1 dooie boel en een hoop ouwe troep aan films zoals op filmpaleis.
 5. De Errors vliegen je weer om de oren! Gisteren een Error 522 en nu weer een 521. Inmiddels is die kleresite alweer bijna een dag offline. Vorige week vrijdag ook al heel de dag. En wat ze aan het doen zijn??? Server verhuizing me reet! En je leden ff pm sturen wat er aan de hand is schijnt ook zeer moeilijk te zijn voor die ballentent die zich place2home noemt. Op .info werd pas vermeld dat de site er ff uit kon liggen i.v.m verhuizing. Nou sorry hoor! Maar sinds die melding heeft de site er bij elkaar al een week uitgelegen. Maar zal wel weer de enige zijn want je leest verders helemaal niks meer hier. Of niemand kijkt meer omdat ze toch gemiddeld 2x per week pleite zijn. Want het aantal geplaatste torrents neemt ook flink af!
×
×
 • Create New...