Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:Daan197611

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Support punten

About Daan197611

 • Rank
  Junior Member

Informatie

 • Download met
  Torrents
 • Browser
  Google Chrome
 • Provider
  Ziggo
 1. Wat heb je aan een forum als ze geen actievatie mail sturen! Ik wacht nu al meer als 24uur, en heb zaterdag aangemeld. Snap niet waarom zoiets altijd zo idioot lang moet duren. En stuur niet nog een keer een aanmelding, anders gooien ze je eruit omdat je een dubbel account hebt aangemaakt.
 2. Voor wie het hele verhaal willen lezen..... Beste leden, Zoals jullie hebben gemerkt zijn wij het hele weekend bijna volledig offline geweest of kon er erg slecht verbinding worden gemaakt met de site omdat een aantal grappenmakers het nodig vonden om onze site plat te leggen! Hiermee denken ze een strijd te kunnen winnen die hun alleen aan het voeren zijn, aangezien wij ons alleen met de eigen site bemoeien vinden andere het nodig om deze oorlog toch te voeren in onze naam. Wij vinden dit dan ook een zeer kwalijke zaak en niet zozeer voor ons als site of staff zijnde maar meer
 3. Die zijn inmiddels weer terug na zeer veel problemen met de site. Een lolbroek vond het leuk om de site neer te halen! Inmiddels zijn de problemen opgelost en in men op de achtergrond nog bezig om maatregelen te nemen.
 4. Tijd geleden hier aangemeld en kom er niet meer! Werd doodmoe van de dagelijkse pm's over het stemmen van een top100. En zo denderend vind ik de site niet omdat er haast niets geplaatst wordt.
 5. Moest er een keer van gaan komen. En ook de torrentsite ligt al maanden plat (p2h.org) Dus die zal nu ook niet meer terugkomen. Dat hele usenet en torrents is gewoon een aflopende zaak en er wordt steeds meer offline gehaald. Dat Spotnet komt ook nog aan de beurt!
 6. Zou het dan einderlijk!!! Volgens het usenetforum Place2home.net zou het nog 2 weken duren voordat .org weer terug zou komen. Dus als ik goed gerekend hebt moet dat morgen gaan worden. Ik ben bang dat we opnieuw blij gemaakt zijn met een dooie mus! Hier het stukje wat te zien is op het usenetforum: UPDATE 07/08/2018 Place2Home.org blijft nog minimaal 2 weken offline!!
 7. Dit gaat nog dagen duren hoor. Het is Place2home he mensen! Die zijn niet zo snel met verhuizen. En reken maar als ze ooit weer online komen dat er een hoop niks meer plaatsen en QoQ is er ook niet meer dus het wordt 1 dooie boel en een hoop ouwe troep aan films zoals op filmpaleis.
 8. De Errors vliegen je weer om de oren! Gisteren een Error 522 en nu weer een 521. Inmiddels is die kleresite alweer bijna een dag offline. Vorige week vrijdag ook al heel de dag. En wat ze aan het doen zijn??? Server verhuizing me reet! En je leden ff pm sturen wat er aan de hand is schijnt ook zeer moeilijk te zijn voor die ballentent die zich place2home noemt. Op .info werd pas vermeld dat de site er ff uit kon liggen i.v.m verhuizing. Nou sorry hoor! Maar sinds die melding heeft de site er bij elkaar al een week uitgelegen. Maar zal wel weer de enige zijn want je leest verders
 9. Dat zal dan ff geweest zijn want krijg hier nog steeds de 522 error.
 10. En idd voor de zoveelste keer weer offline! Zal wel weer uren gaan duren. Wat ze allemaal een het klooien zijn weet ik niet. Maar dit is al de 3e keer in een week tijd. Vorige weer Maandag/dinsdag - Vrijdag en vandaag weer. Gelukkig kan ik elders hetzelfde weghalen aan series die ik volgd. En zag vanmorgen toen alles nog werkte dat mijn moderator ook alweer weg was en de rest van de staf ook weer.
 11. Site is er weer ff en gewoon te benaderen met Ziggo en zonder Vpn. Ze liggen er gewoon constant uit want het aantal geplaatste torrents was ook ff een heel stuk minder.
 12. Error 522 Connection timed out. Hier dus echt offline hoor
 13. Wat zijn ze toch allemaal aan het klooien op place2home.org! Alweer offline en al een behoorlijke tijd ook.
 14. Site ligt er al weer aardig wat uurtjes uit. Dus er zal wel weer wat aan de hand zijn.
 15. Komt gewoon voledig binnen. Kan zijn dat groter files niet voledig binnen komen en die pak ik ook ff niet omdat ik het niet vertrouwd. Want ziet ook veel uploads van QoQ staan en dat snap ik ook ff niet. Want die is in het verlede al een keer eerder gepakt door brein door de vele uploads op spotnet. En als je nu weer op P2h doorgaat na de verhalen van Brein heb je volgens mij een blad voor je kop.
×
×
 • Create New...