Jump to content

Daan197611

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Support punten

About Daan197611

 • Rank
  Junior Member

Informatie

 • Download met
  Torrents
 • Browser
  Google Chrome
 • Provider
  Ziggo
 1. Wat heb je aan een forum als ze geen actievatie mail sturen! Ik wacht nu al meer als 24uur, en heb zaterdag aangemeld. Snap niet waarom zoiets altijd zo idioot lang moet duren. En stuur niet nog een keer een aanmelding, anders gooien ze je eruit omdat je een dubbel account hebt aangemaakt.
 2. Voor wie het hele verhaal willen lezen..... Beste leden, Zoals jullie hebben gemerkt zijn wij het hele weekend bijna volledig offline geweest of kon er erg slecht verbinding worden gemaakt met de site omdat een aantal grappenmakers het nodig vonden om onze site plat te leggen! Hiermee denken ze een strijd te kunnen winnen die hun alleen aan het voeren zijn, aangezien wij ons alleen met de eigen site bemoeien vinden andere het nodig om deze oorlog toch te voeren in onze naam. Wij vinden dit dan ook een zeer kwalijke zaak en niet zozeer voor ons als site of staff zijnde maar meer voor jullie leden, want wij zullen altijd door gaan met onze hobby en ons door niks of niemand tegen laten houden of bedreigen met nieuwe acties tegen onze site. Dus als deze kleuters het leuk vinden om onze site opnieuw plat te leggen dan gaan wij onze site zelf sluiten en nemen wij daarna ook zelf maatregelen tegen deze grappenmakers. En de enig die daarna de dupe zijn dat zijn alle staffleden en leden van deze site's. Blijkbaar vind men het nodig om zo met elkaar om te gaan en de vinger altijd naar een ander te wijzen. Wij willen alleen onze hobby uitvoeren op onze site en niet bezig zijn met andere site's of wat dank ook, maar hoe wij onze hobby uitvoeren op onze site maken wij natuurlijk zelf uit en daar zijn vele andere site's het blijkbaar niet mee eens. Dus wij als site kiezen voor onze hobby en niet voor één of andere oorlog die men graag wilt voeren. Maar als ze oorlog willen dan kunnen ze het ook krijgen en gaan niet alleen wij als site hier last van krijgen, dat is één die ik als eigenaar voor 100% kan garanderen. Hopelijk hoeft het allemaal niet zover te komen en kan iedereen gewoon zijn hobby uitvoeren. Met vriendelijke groet, Ghost [eigenaar] En nog aanvullen voor degene met VPN: Beste leden, Vanaf nu is het voorlopig niet meer mogelijk om met een vpn of proxy in te loggen op de site. Als je toch perse met een vpn zou willen inloggen gebruik dan een VPN NL, deze werkt namelijk wel. Maak je gebruik van een seedbox of server uit het buitenland, geef ons dan het ip van de seedbox of server door dan maken wij het in orde zodat je deze kan blijven gebruiken. Voorlopig is dit noodzakelijk en zodra wij alles in orde hebben zullen jullie een nieuwe pm ontvangen. Tot die tijd word er geen uitzondering gemaakt. Of je logt in met je eigen ip of je maakt gebruik van een VPN waar je een NL ip kan kiezen. Wij hopen op begrip van jullie kant en mocht het toch niet lukken stuur ons dan een pm met duidelijke uitleg en wij gaan ermee aan de slag. Met vriendelijke groet, Ultimate Force Dus voor nu ff genoeg informatie en de site draaid momenteel gewoon goed.
 3. Die zijn inmiddels weer terug na zeer veel problemen met de site. Een lolbroek vond het leuk om de site neer te halen! Inmiddels zijn de problemen opgelost en in men op de achtergrond nog bezig om maatregelen te nemen.
×
×
 • Create New...