Jump to content

Daan197611

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Support punten

About Daan197611

 • Rank
  Junior Member

Informatie

 • Download met
  Torrents
 • Browser
  Google Chrome
 • Provider
  Ziggo
 1. Tijd geleden hier aangemeld en kom er niet meer! Werd doodmoe van de dagelijkse pm's over het stemmen van een top100. En zo denderend vind ik de site niet omdat er haast niets geplaatst wordt.
 2. Moest er een keer van gaan komen. En ook de torrentsite ligt al maanden plat (p2h.org) Dus die zal nu ook niet meer terugkomen. Dat hele usenet en torrents is gewoon een aflopende zaak en er wordt steeds meer offline gehaald. Dat Spotnet komt ook nog aan de beurt!
 3. Zou het dan einderlijk!!! Volgens het usenetforum Place2home.net zou het nog 2 weken duren voordat .org weer terug zou komen. Dus als ik goed gerekend hebt moet dat morgen gaan worden. Ik ben bang dat we opnieuw blij gemaakt zijn met een dooie mus! Hier het stukje wat te zien is op het usenetforum: UPDATE 07/08/2018 Place2Home.org blijft nog minimaal 2 weken offline!!
 4. Dit gaat nog dagen duren hoor. Het is Place2home he mensen! Die zijn niet zo snel met verhuizen. En reken maar als ze ooit weer online komen dat er een hoop niks meer plaatsen en QoQ is er ook niet meer dus het wordt 1 dooie boel en een hoop ouwe troep aan films zoals op filmpaleis.
 5. De Errors vliegen je weer om de oren! Gisteren een Error 522 en nu weer een 521. Inmiddels is die kleresite alweer bijna een dag offline. Vorige week vrijdag ook al heel de dag. En wat ze aan het doen zijn??? Server verhuizing me reet! En je leden ff pm sturen wat er aan de hand is schijnt ook zeer moeilijk te zijn voor die ballentent die zich place2home noemt. Op .info werd pas vermeld dat de site er ff uit kon liggen i.v.m verhuizing. Nou sorry hoor! Maar sinds die melding heeft de site er bij elkaar al een week uitgelegen. Maar zal wel weer de enige zijn want je leest verders helemaal niks meer hier. Of niemand kijkt meer omdat ze toch gemiddeld 2x per week pleite zijn. Want het aantal geplaatste torrents neemt ook flink af!
 6. Dat zal dan ff geweest zijn want krijg hier nog steeds de 522 error.
 7. En idd voor de zoveelste keer weer offline! Zal wel weer uren gaan duren. Wat ze allemaal een het klooien zijn weet ik niet. Maar dit is al de 3e keer in een week tijd. Vorige weer Maandag/dinsdag - Vrijdag en vandaag weer. Gelukkig kan ik elders hetzelfde weghalen aan series die ik volgd. En zag vanmorgen toen alles nog werkte dat mijn moderator ook alweer weg was en de rest van de staf ook weer.
 8. Site is er weer ff en gewoon te benaderen met Ziggo en zonder Vpn. Ze liggen er gewoon constant uit want het aantal geplaatste torrents was ook ff een heel stuk minder.
 9. Error 522 Connection timed out. Hier dus echt offline hoor
 10. Wat zijn ze toch allemaal aan het klooien op place2home.org! Alweer offline en al een behoorlijke tijd ook.
 11. Site ligt er al weer aardig wat uurtjes uit. Dus er zal wel weer wat aan de hand zijn.
 12. Komt gewoon voledig binnen. Kan zijn dat groter files niet voledig binnen komen en die pak ik ook ff niet omdat ik het niet vertrouwd. Want ziet ook veel uploads van QoQ staan en dat snap ik ook ff niet. Want die is in het verlede al een keer eerder gepakt door brein door de vele uploads op spotnet. En als je nu weer op P2h doorgaat na de verhalen van Brein heb je volgens mij een blad voor je kop.
 13. Wat een Discussie hier zeg hahahaha. Maar daar is een forum ook voor. Ziet dat er aardig wat geplaatst is en laat me eigen niet bang maken en zeker niet gek maken. Net tipparade week 20 ff binnen gehaald en loopt gewoon goed binnen. Als Brein dit doet zijn ze echt verkeerd bezig en is dit uitlokking en dat mag volgens mijn niet! Zal vast wel al vermeld zijn maar gaat niet alles teruglezen. Want mijn 1e bericht was pagina1 en er zijn er nu inmiddels al 6.
 14. Die kans is wel groot omdat de ene na de andere torrentsite nu zuur is! Maar laten we maar hopen dat die nog lang blijven bestaan. Anders is er straks niets meer! Want QoQ (Quality Over Quality) zal nu ook elders zijn werk moeten plaatsen. Dat was een grote op p2h met films en series. En deze persoon is ook al een keer gepakt en heeft toen zijn activiteiten direct gestopt op spotnet (wat nu ook een open riool is!).
 15. Mooie boel weer en weer een torrentsite offline! Is de laaste tijd wel heel vaak raak. Was er heel lang lid en volgens mij hadden ze p2h al een hele tijd op de korrel. Las laatst ergens wat dat ze bepaalde gebruikers al in de gaten hadden. Voor alternatief kan je ook naar Ultimate-Force.biz gaan die (nog) online is.
×
×
 • Create New...