Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


Daan197611

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

Informatie

 • Download met
  Torrents
 • Browser
  Google Chrome
 • Provider
  Ziggo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Daan197611's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/16)

 • Dedicated
 • 2 year
 • 3 years
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

6

Reputation

 1. Wat heb je aan een forum als ze geen actievatie mail sturen! Ik wacht nu al meer als 24uur, en heb zaterdag aangemeld. Snap niet waarom zoiets altijd zo idioot lang moet duren. En stuur niet nog een keer een aanmelding, anders gooien ze je eruit omdat je een dubbel account hebt aangemaakt.
 2. Voor wie het hele verhaal willen lezen..... Beste leden, Zoals jullie hebben gemerkt zijn wij het hele weekend bijna volledig offline geweest of kon er erg slecht verbinding worden gemaakt met de site omdat een aantal grappenmakers het nodig vonden om onze site plat te leggen! Hiermee denken ze een strijd te kunnen winnen die hun alleen aan het voeren zijn, aangezien wij ons alleen met de eigen site bemoeien vinden andere het nodig om deze oorlog toch te voeren in onze naam. Wij vinden dit dan ook een zeer kwalijke zaak en niet zozeer voor ons als site of staff zijnde maar meer voor jullie leden, want wij zullen altijd door gaan met onze hobby en ons door niks of niemand tegen laten houden of bedreigen met nieuwe acties tegen onze site. Dus als deze kleuters het leuk vinden om onze site opnieuw plat te leggen dan gaan wij onze site zelf sluiten en nemen wij daarna ook zelf maatregelen tegen deze grappenmakers. En de enig die daarna de dupe zijn dat zijn alle staffleden en leden van deze site's. Blijkbaar vind men het nodig om zo met elkaar om te gaan en de vinger altijd naar een ander te wijzen. Wij willen alleen onze hobby uitvoeren op onze site en niet bezig zijn met andere site's of wat dank ook, maar hoe wij onze hobby uitvoeren op onze site maken wij natuurlijk zelf uit en daar zijn vele andere site's het blijkbaar niet mee eens. Dus wij als site kiezen voor onze hobby en niet voor één of andere oorlog die men graag wilt voeren. Maar als ze oorlog willen dan kunnen ze het ook krijgen en gaan niet alleen wij als site hier last van krijgen, dat is één die ik als eigenaar voor 100% kan garanderen. Hopelijk hoeft het allemaal niet zover te komen en kan iedereen gewoon zijn hobby uitvoeren. Met vriendelijke groet, Ghost [eigenaar] En nog aanvullen voor degene met VPN: Beste leden, Vanaf nu is het voorlopig niet meer mogelijk om met een vpn of proxy in te loggen op de site. Als je toch perse met een vpn zou willen inloggen gebruik dan een VPN NL, deze werkt namelijk wel. Maak je gebruik van een seedbox of server uit het buitenland, geef ons dan het ip van de seedbox of server door dan maken wij het in orde zodat je deze kan blijven gebruiken. Voorlopig is dit noodzakelijk en zodra wij alles in orde hebben zullen jullie een nieuwe pm ontvangen. Tot die tijd word er geen uitzondering gemaakt. Of je logt in met je eigen ip of je maakt gebruik van een VPN waar je een NL ip kan kiezen. Wij hopen op begrip van jullie kant en mocht het toch niet lukken stuur ons dan een pm met duidelijke uitleg en wij gaan ermee aan de slag. Met vriendelijke groet, Ultimate Force Dus voor nu ff genoeg informatie en de site draaid momenteel gewoon goed.
 3. Die zijn inmiddels weer terug na zeer veel problemen met de site. Een lolbroek vond het leuk om de site neer te halen! Inmiddels zijn de problemen opgelost en in men op de achtergrond nog bezig om maatregelen te nemen.
 4. Tijd geleden hier aangemeld en kom er niet meer! Werd doodmoe van de dagelijkse pm's over het stemmen van een top100. En zo denderend vind ik de site niet omdat er haast niets geplaatst wordt.
 5. Moest er een keer van gaan komen. En ook de torrentsite ligt al maanden plat (p2h.org) Dus die zal nu ook niet meer terugkomen. Dat hele usenet en torrents is gewoon een aflopende zaak en er wordt steeds meer offline gehaald. Dat Spotnet komt ook nog aan de beurt!
 6. Zou het dan einderlijk!!! Volgens het usenetforum Place2home.net zou het nog 2 weken duren voordat .org weer terug zou komen. Dus als ik goed gerekend hebt moet dat morgen gaan worden. Ik ben bang dat we opnieuw blij gemaakt zijn met een dooie mus! Hier het stukje wat te zien is op het usenetforum: UPDATE 07/08/2018 Place2Home.org blijft nog minimaal 2 weken offline!!
 7. Dit gaat nog dagen duren hoor. Het is Place2home he mensen! Die zijn niet zo snel met verhuizen. En reken maar als ze ooit weer online komen dat er een hoop niks meer plaatsen en QoQ is er ook niet meer dus het wordt 1 dooie boel en een hoop ouwe troep aan films zoals op filmpaleis.
 8. De Errors vliegen je weer om de oren! Gisteren een Error 522 en nu weer een 521. Inmiddels is die kleresite alweer bijna een dag offline. Vorige week vrijdag ook al heel de dag. En wat ze aan het doen zijn??? Server verhuizing me reet! En je leden ff pm sturen wat er aan de hand is schijnt ook zeer moeilijk te zijn voor die ballentent die zich place2home noemt. Op .info werd pas vermeld dat de site er ff uit kon liggen i.v.m verhuizing. Nou sorry hoor! Maar sinds die melding heeft de site er bij elkaar al een week uitgelegen. Maar zal wel weer de enige zijn want je leest verders helemaal niks meer hier. Of niemand kijkt meer omdat ze toch gemiddeld 2x per week pleite zijn. Want het aantal geplaatste torrents neemt ook flink af!
 9. Dat zal dan ff geweest zijn want krijg hier nog steeds de 522 error.
 10. En idd voor de zoveelste keer weer offline! Zal wel weer uren gaan duren. Wat ze allemaal een het klooien zijn weet ik niet. Maar dit is al de 3e keer in een week tijd. Vorige weer Maandag/dinsdag - Vrijdag en vandaag weer. Gelukkig kan ik elders hetzelfde weghalen aan series die ik volgd. En zag vanmorgen toen alles nog werkte dat mijn moderator ook alweer weg was en de rest van de staf ook weer.
 11. Site is er weer ff en gewoon te benaderen met Ziggo en zonder Vpn. Ze liggen er gewoon constant uit want het aantal geplaatste torrents was ook ff een heel stuk minder.
 12. Error 522 Connection timed out. Hier dus echt offline hoor
 13. Wat zijn ze toch allemaal aan het klooien op place2home.org! Alweer offline en al een behoorlijke tijd ook.
 14. Site ligt er al weer aardig wat uurtjes uit. Dus er zal wel weer wat aan de hand zijn.
 15. Komt gewoon voledig binnen. Kan zijn dat groter files niet voledig binnen komen en die pak ik ook ff niet omdat ik het niet vertrouwd. Want ziet ook veel uploads van QoQ staan en dat snap ik ook ff niet. Want die is in het verlede al een keer eerder gepakt door brein door de vele uploads op spotnet. En als je nu weer op P2h doorgaat na de verhalen van Brein heb je volgens mij een blad voor je kop.
×
×
 • Create New...