Spring naar bijdragen

Pietjepuk

Members
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Support punten

Over Pietjepuk

 • Rang
  Download Newbie

Informatie

 • Download met
  Grabit
 • Browser
  Firefox
 • Provider
  Vodafone

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Pietjepuk

  Enzetbee.com offline ?

  @ Iceworld. Waarom maak je hier reclame? Dan hebben ze je zo te pakken/gevonden. En ten tweede.. Niet met VPN registreren? Laat dan maar zitten. Desalwelteplus, bedankt voor het achtergrondbeeld. Mooie ijsvlakte
 2. Pietjepuk

  Enzetbee.com offline ?

  Ja, maar daar ga ik niet meer heen. Ze reageren niet op berichten van mensen die nieuwe leden willen worden. De registratie werkt niet, de site werkt niet, en reageren op hun contacteer ons pagina doen ze niet. Als je op poster worden klikt of moderator worden klikt krijg je een melding dat je niet ingelogd bent. Duh.
 3. Pietjepuk

  Nieuw op Duken.nl

  Hallo luitjes. Mijn naam is Klaas Reinders, maar mijn gebruikersnaam is Pietje Puk. Ben bijna 50 jaar. Hobbies zijn computer en wandelen. Rare combinatie, maar toch.. Eerst stressen achter de PC en daarna ontspannen wandelen en ideeen op doen. (Videos maken met diverse programma's)(Photoshoppen). Voor de rest ben ik saai en niet belangrijk.
 4. Dat ziet er net zouit als mijn spotnet. Zelfde makers misschien?
 5. Ziet er naar uit dat ze geen nieuwe leden willen.
 6. Pietjepuk

  Enzetbee.com offline ?

  Ik snap die ophef niet helemaal. Die site is toch niet in de lucht? Ik heb de laatste 2 maanden geprobeerd om daar een member te worden, maar krijg geen email. Ik heb op de contacteer ons geklikt en 2 keer geschreven, zonder antwoord. Als ik op moderator worden klik gebeurd er niets, als ik op poster worden klik gebeurd er niks. Doneren werkt niet. Die site werkt niet lijkt mij.
×