Jump to content

cacho

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Support punten

About cacho

 • Rank
  Download Newbie

Informatie

 • Download met
  newsleecher
 • Browser
  Chrome, Int.Exp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Och, ieder heeeft zo z'n eigen expertise. Pirates4all en Spikesplace timmeren ook aardig aan de weg.
 2. Met dat laatste ben ik het aantoonbaar niet eens maar deze site is niet bedoeld om daarover polemieken te voeren. Mochten ze niet terugkeren onder dezelfde of andere naam dan is dat inderdaad een verlies.
 3. Ben het volkomen eens met je. Evenzo ben ik van mening dat het melden van vermeende ruzietjes tussen bepaalde sites niet op dit forum van Duken thuishoren. Wat mij betreft mogen dat soort nutteloze posten direct verwijderd worden. Laten we daarentegen spotters c.q. posters van interessant materiaal dankbaar zijn voor de tijd en moeite die men hieraan besteed.
 4. Na wat opstart "ongemakjes" hebben we met the NewGeneration een zeer aantrekkelijke site met prima inhoud erbij. Degenen die dit in de lucht hebben gebracht verdienen een uiterst welgemeend "dank-je-wel". Wat ik wel bijzonder irritant vind is het feit dat "unattendeds" van the newgeneration ook op een andere, nog actieve site worden aangeboden maar men de naam van de maker van deze unattendeds eruit heeft gesloopt. Ook wordt nagelaten een referentie naar de maker te vermelden. Ik vind dit eerlijk gezegd nogal minnetjes.
 5. Beste Den Spike en Cptzeromaniac , jullie weten als geen ander dat Nederlandse bevolking voor een groot gedeelte bestaat uit ....... die nog lopen te blaten voor iets moois wat ze gratis en voor niets krijgen. Trek het je niet aan want er zijn ook landgenoten die oprecht dankbaar zijn voor wat ze krijgen aangeboden op jullie site. Keep up the good work!!!P.S. Ik weet dat het verhuizen en opzetten van een nieuw forum geen sinecure is en best wel eventjes kan duren als je niet 24 uur beschikbaar bent. Dus haast je langzaam. We zien het allemaal tegemoet en die paar schoonheidsfoutjes horen erbij en zullen ongetwijfeld opgelost worden.
×
×
 • Create New...