Spring naar bijdragen

09128387

Full members
  • Aantal bijdragen

    32
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door 09128387

  1. 34 minuten geleden zei extreme:

    Pasop ik ga geen sarcastische trekjes tonen, lijkt soms raar dat een andere site eigenaar reageert op een topic van een andere torrent site.

    Wat ik al jaren brul is dat er meer samenwerking moet komen betreft brein, leden kiezen zelf wel waar ze heen willen gaan.

    Iedereen steekt de kop in het zand omdat ze bang zijn voor concurrentie, die extreme is een rotte appel die moet offline dat zeggen er velen.

    Nu ben ik wel één van de ouds gediende in de torrent wereld en heb ik het nodige gezien betreft brein, ook betreft nlexperience.com.

    De oud eigenaar heb ik later nog gesproken en die zei, als ik het geld had ging ik een zaak beginnen tegen brein want wat hun doen klopt niet.

    Ook word er gezegd waarom word extreme niet gepakt,  1 foutje en ik ga net zo hard alleen kijk ik wel terug van 12 jaar is het mij gelukt.

    Het is echt voor mij niet beter hoor als een torrent site als p2h plat gaat, geeft alleen maar onrust bij de mensen.

    In het verleden heb ik veel contact gehad met starfighter en als je hem kent vraag maar eens wat ik ooit voor hem heb gedaan, iets wat mijn eigen graf leek

     

    Dat ik reageerde was gewoon omdat er iets niet klopte betreft klote brein en p2h en ja het klopt niet maar niet om nu p2h onderuit te halen of wat dan ook.

    Samenwerking moet er komen en niet hopen dat je buurman gaat omdat het gras groener is.

    helemaal mee eens maar dat geval speelt ook in usenetwereld mekaar niks meer gunnen,en brein lacht zich kapot

    34 minuten geleden zei extreme:

     

     

     

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...