Jump to content

Actie: Probeer CyberGhost VPN voor slechts €2,75 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 6 maanden gratis en 45 dagen niet goed geld terug

Bezoek CyberGhost :goed:

misterjaws

Full members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

misterjaws last won the day on July 11 2018

misterjaws had the most liked content!

Community Reputation

13 Support punten

About misterjaws

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nee, ik zal dan enkele topics moeten weren op die voetbalsite: ' Iedere club heeft wel eens spelers waarvan de ene zegt 'geweldig' en de ander het helemaal niets vind. Als je dan de pech hebt dat zo'n beheerder zelf schijnbaar ook een fanatiek supporter is en iets tegen je hebt omdat nu juist hij wel speler x een geweldenaar vind en zich hier niet boven kan zetten dan ben je vroeg of laat het sjakie als je te lang blijft door gaan om uit te zetten waarom zo'n speler in mijn ogen althans het niet gaat maken bij je club'. Ik zal dus bepaalde topics moeten overslaan, dan zal mijn stijl van schrijven niet meer zo opvallen bij betreffende. Zo'n beheerder snapt echt niet dat zo'n club je elke dag aan het hart gaat en graag met gelijk gestemde hier over wilt discussiëren over het wel en wee van je clubje; hij neemt je zodoende wel een stukje plezier weg!
 2. Nee, heb helaas geen internet op mijn telefoon. Ik ben nog van de pre paid stempel waar er nog maar weinige van zijn.😔 en doe feitelijk alles met mijn pc'tje
 3. Ik ben gebanned om feitelijk niets. Het betreft een voetbalsite van een bepaalde club waar ik een hartstochtelijke supporter van ben. Echter je hebt altijd wel een beheerder die zich aan bepaalde personen ergert . Deze beheerder staat er ook om bekend dat hij nogal snel met bannes strooit en zelfs de eigenaar van de site is het met me eens (ik zat er al meer dan 6 jaar op), echter wil hij niet tussen beide komen omdat voor die site de betreffende beheerder er veel tijd in steekt en niet zomaar iemand te vinden is die dat wil overnemen. Als iemand me kan helpen zou dat geweldig zijn gezien die club toch een stuk van mijn plezier is.
 4. Bij NZBsites staat bij de registratie al vermeld dat VPN aanmeldingen niet worden geaccepteerd, hier lees ik niets over bij dit voetbalforum en gezien velen tegenwoordig achter een VPN zitten is dat dan moeilijk te achterhalen waar het probleem ligt. Inschrijven lukt ook wel, maar krijg geen bevestiging link toegestuurd. Als het daadwerkelijk zo zal zijn, is dus de enigste manier om nog bij iemand anders even te registreren op dat voetbalforum. Vraag me eigenlijk dan af als men toch tegenwoordig weet dat je achter een VPN verbinding zit wat je dan aan al die honderden servers hebt waar je gebruik van kunt maken?
 5. Ik ben op een voetbalforum gebanned door een beheerder die kennelijk iets niet op prijs stelde. Nu heb ik VPN, dus dacht niets aan het handje; even op een andere server gaan zitten, ander wacht- en gebruikersnaam samen met een nieuw mailadres aanmaken en opnieuw registreren. Echter, hoewel ik wel een nieuw wacht en gebruikersnaam op die voetbalsite kan aanmaken krijg ik geen bevestiging link toe gemaild. Eerst dacht ik dat wellicht bepaalde mailaccounts niet pakte, dus bovenstaande stappen steeds gedaan bij nieuwe gmail, yahoo, outlook acounts maar het lukt me maar niet. Schijnbaar, kan dat voetbalforum bij het registreren toch op een of andere manier zien dat ze moeten blocken want ik zie er met regelmaat nieuwe leden. Kan het dat ze toch ergens mijn ip zien, want waarom lukt het me maar niet om me opnieuw te registreren!?
×
×
 • Create New...