Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:rt89+lo91

Read-only
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rt89+lo91's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

 • Best anwser
 • Reacting Well
 • First Post
 • Conversation Starter
 • 4 years

Recent Badges

3

Reputation

1

Community Answers

 1. Hallo, Vannacht van alles geprobeerd. maar niet lukte. Uiteindelijk weer een clean install gedaan. Om op die manier eens uit te vinden waar het mis gaat. Frisse Windows erop en alle updates erop gezet. Toen VPN en uiteindelijk een map gemaakt op de E schijf. Downloads map met daarin complete, incomplete en NZB map. SABnzbd geinstalleerd, en mooie verwezen naar de "van tevoren" gecreerde mappen. Opgelost! Ik denk dat er iets mis is gegaan met het bemoeierige Windows! In ieder geval bedankt voor je hulp! Rest me nog, je nog een fijn weekend te wensen!
 2. Gelukkig, ik dacht al! Is het niet meer warm; begon ik toch weer te zweten! Ik heb in mijn beide virus scanner de mappen van SABnzbd , bij de uitsluitingen gezet, Nog een keer geprobeerd, maar helaas, de foutmelding blijft hetzelfde! Jammer! Toch bedankt voor het meedenken.
 3. Nee, jammer genoeg precies hetzelfde resultaat. Trouwens, wat bedoel je met " Dan is het STUK"? Alvast bedankt!
 4. Hallo, Ik heb het helemaal gedaan volgens de handleiding, alle mappen (Complete, Incomplete en NZB) via eigenschappen alle gebruikers, administrator etc. Alle rechten gegeven. Maar het resultaat blijft ongewijzigd. SABnzbd blijft aangeven dat de nzb corrupt is en niet kan worden geladen, wederom Err no 13. Heb ook al geprobeerd de virusscanners (defender en IOBit Malware fighter) even uit te zetten maar dat bracht ook niks. Heb je misschien nog een tip? Want ik kom er niet uit. Alvast bedankt!
 5. Hartelijk dank voor je advies. Ik heb net de gedownloade SABnzdb gewist en dadelijk zal ik het nog eens doen, precies zoals de handleiding voorschrijft. Fijn weekend alvast! Hartelijk dank voor je raad! Neem het mee in de poging om SABnzbd nog een keer te installeren. Alvast een fijn weekend!
 6. Hallo, Gisteren een clean install gedaan op mijn pc. Was hard nodig, want deze werd steeds trager en trager. Nu heb ik alles weer een beetje vers erop gezet zonder problemen. Maar heb nu een heel hardnekkig probleem met SABnzbd! Bij het doorgeven van de nzb gegeven naar de map "NZB" in de folder "SABnzbd", gaat het gigantisch fout. Geen enkele download wil lukken! Krijg telkens een meldig van errno 13 - Mission denied! Bijv. "Corrupte NZB Thirteen Lives (2022) WebDl HEVC DV HDR DDP5_1 H265 NL-RetailSub.nzb wordt overgeslagen (foutmelding: [Errno 13] Permission denied: '\\\\?\\E:\\SABnzbd\\Incomplete\\Thirteen Lives (2022) WebDl HEVC DV HDR DDP5_1 H265 NL-RetailSub\\__ADMIN__\\Thirteen Lives (2022) WebDl HEVC DV HDR DDP5_1 H265 NL-RetailSub.nzb.gz')"! Wie heeft voor mij de oplossing? Ik gebruik het programma al jaren maar dit ben ik nooit tegen gekomen. Alvast heel veel dank!
 7. Hi, Waarschijnlijk een domme vraag, maar hoe kan ik dit doen? Heb wel ondertussen ontdekt dat er in de uiterste rechtse onderhoek een button ">>" is, die bij het aanklikken weer een nieuw blad laadt. Alvast bedankt voor je evt. antwoord!
 8. Dank je wel, ga het proberen! Helaas, zelfde euvel! Toch bedankt voor het meedenken!
 9. Hallo, Ik maak vaker gebruik van spotweb, maar de laatste twee dagen zie ik alleen de posts van de afgelopen 24 uur. De rest is niet te zien. Doe ik iets verkeerd of is er iets aan de hand met spotweb? Alvast bedankt! Groeten
×
×
 • Create New...