Spring naar bijdragen

Peerke59

Members
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  1

Peerke59 won de laatste keer op Juni 22

Peerke59 had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

4 Support punten

Over Peerke59

 • Rang
  Download Newbie

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Ik geef even wat meer informatie. Als ik de aflevering Invasion van Foyle’s War wil kijken, vindt Exodus bij Seriesfree “thevideo” (provider) deze aflevering. Als ik deze kies om af te spelen, zegt Exodus ( maar ook andere app’s zoals bv. Incursion) “no streams available”. Ga ik echter naar de website van Seriesfree, kan ik zonder account (weliswaar met reclame als ik wil pauzeren bv.) deze aflevering gewoon bekijken via “thevideo” . Blijkbaar heeft Kodi problemen met afspelen van providers als : thevideo, bitvid, aurorvid, xwatchseries, wholecloud, novamov, moveshare, nowvideo, videoweed en oa vodlock, omdat Exodus al deze wel vindt maar niet kan afspelen in Kodi.
 2. Het resultaat kan zijn dat je het kleine vakje op je scherm ziet waar de hoeveelheid van de kwaliteiten in staan vermeld (720 : 0 enz. maar dit geval dus SD : 4 en de rest 0). Dit vakje gaat dan weg en ik krijg dan de melding “no sreams available”. In andere geval zie ik na die aantal vermelding ze met de bronnen op het scherm en kun je kiezen welke je wilt openen. Als je een keuze maakt probeert Exodus ze te laden met als gevolg dook de melding “no sreams available”. Het zal wel zo zijn dat ze in principe beschikbaar zijn , maar dat Exodus ze niet kan openen. Maar dat meld ie niet
 3. Hij geeft 4 resultaten (SD) na de zoekopdracht, dus geen HD en kan ze vervolgens kennelijk niet afspelen.
 4. Heeft iemand enig idee waarom Exodus de bij een zoekopdracht gevonden SD - s niet afspeelt? De provider “ divxcrawler” heb ik uitgeschakeld omdat hierbij de zoekopdracht binnen Exodus helemaal vast liep.
 5. Wat specifiek voor mij wel problematisch is dat ik sommige Britse series niet meer kan zien. Bij de zoek opdracht vindt Exodus wel 4 SD , maar speelt die helaas niet af. Krijg dan de melding “ no sreams available “. Dit is wel een beetje vreemd omdat ik verschillende afleveringen van deze series nog geen maand terug gewoon heb kunnen bekijken via Exodus. Ik kan me niet voorstellen dat dit alleen aan de divxcrawler provider ligt. Heeft iemand enig idee waarom Exodus geen SD afspeeld?
 6. Nog meer onderzoek gepleegd en heb daarbij ontdekt dat de provider “divxcrawler” de boosdoener is. Dus bij settings in Exodus deze uitschakelen. Verder heb ik opgemerkt dat de privider “cmovies” de zoekopdracht vertraagd. Ook deze heb ik uitgeschakeld. EXODUS DOET HET WEER!!!!! HOERA!!!!
 7. Heb Exodus toch aan de gang gekregen. In addonsettings van Exodus alle Engelse providers uitgezet en de Duitse “ serienstream” . Exodus gaat dan verder met zoeken. Nadeel is wel dat je bij sommige bronnen moet pairen en dat werkt niet altijd.
 8. Ik heb Galaxy geïnstalleerd via http://theuforepo.us/repo/ met deze addon kun je wel films kijken.
 9. Heb hetzelfde probleem op een mxq pro. Zowel bij Kodi versie 16.0 als 17.6. Updaten van Exodus helpt niet. Kodi toegankelijk maken voor vreemde bronnen maakt ook niet uit. Ook bij Genesis reborn. Lijkt te maken te hebben met de bronnen, tijdens het zoeken slaat hij vast en moet ik Kodi opnieuw opstarten. Veroorzaken sommige bronnen het probleem? Moet ik Vpn aanschaffen?
×