Jump to content

Actie: PIA VPN voor slechts €1,99 per maand & 2 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:Peerke59

Read-only
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Peerke59 last won the day on June 22 2018

Peerke59 had the most liked content!

Informatie

 • Download met
  spotnet
 • Browser
  chrome
 • Provider
  zeelandnet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Peerke59's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • 4 years
 • Week One Done

Recent Badges

12

Reputation

 1. Wederom bedankt Skeletor voor jouw uitleg. Fijn dat je toch altijd die moeite neemt🙏🏾
 2. Beste Skeletor, ik was ( waarschijnlijk een beetje dom ) in de veronderstelling dat ik op Spotnet kon downloaden via de Delta provider met gebruikmaking van VPN. In ieder geval kan ik nu wel, hoop ik, veilig via torrents downloaden(?) De reden voor PIA gebruik is dat ik me zorgen begin te maken over mijn privacy. Ik ben me er echter niet bewust van dat er iets via mijn persoonlijke ip adres is meegekomen. Waarschijnlijk wat naïef, maar ik ben een leek en jullie zijn hier de kenners. Ik heb ook geen idee wat de risico’s zijn en hoe het nog opgelost kan worden. Misschien wil iemand me wat uitleg hierover geven? Ik voel me nu wel ontzettend dom en een beetje afhankelijk😥. Ik ben natuurlijk wel klant van Delta en betaal voor de internetdienst waaronder het gebruik van usenet en neem daarbij aan dat zij mij een redelijke mate van bescherming bieden, of is het bekent dat Delta daar niet aan voldoet?
 3. Ik gebruik Spotnet en heb zojuist VPN PIA geïnstalleerd. Als ik nu Spotnet open krijg ik ( waarschijnlijk omdat ik klant van Delta ben ) de volgende melding: Header Server: 502 Alleen toegang vanaf IP adressen van Delta Fiber Nederland. Ik heb begrepen dat Zeelandnet ( dat onderdeel van Delta is ) onder de Header server highwinds.zeelandnet.nl geen onbekende IP adressen toelaat. 1. Is er een mogelijkheid dat ik wel downloaden van Spotnet als ik VPN gebruik via Zeelandnet? 2. Is er een andere manier om bestanden die op Spotnet staan te downloaden en is er een stap voor stap instructie hiervoor? 3. Zijn er gevallen bekend dat downloaders via Spotnet problemen hebben gekregen? 4.Is er een andere gratis provider voor usenet beschikbaar waar ik via Spotnet kan downloaden? 5.Heeft iemand nog een tip behalve de Torrents download?
 4. Op 29 Aug. is de 3 jaar + 3 mnd aanbieding voor €70,= nog steeds geldig.
 5. Meneer Nixon, de stick kwamen allemaal van de Aldi en waren waarschijnlijk allemaal van Medion. Zowel Skeletor als u maakte een opmerking over de USB poort en ik heb dit nog eens van dichtbij bekeken, het zal ongetwijfeld daar aan liggen. Ik zal een foto meesturen van mijn Dell laptop. Ik gebruikte de poort eSata nog al eens om dingen van de ene stick op de andere te zetten. Het symbool van USB staat ook op de poort, dus vandaar dat ik deze ook voor mijn sticks heb gebruikt. Overigens lukte dat kopiëren gewoon en het afspelen van bv. films voor de synchronisatie van de ondertitels ed. Ook u bedankt dat u mij nog eens er op hebt gewezen. Ik denk dat ik er maar een stickertje voor plak.
 6. Dank allemaal voor jullie bijdrage. Het had niet met de grote van de bestanden te maken extreme. Ook dank voor de Linux tip fafke. Ik denk dat ik de conclusie kan trekken dat men altijd in W10 het veilig uitwerpen moet kiezen. Ik ga nu ook altijd de rechtermuistoets in de verkenner toepassen. Ik heb ivm die usb troubles een externe Hd gekocht door de tip van Consult ga ik dat bij deze ook doen. Fijn dat jullie de moeite hebben genomen om me te helpen.👌🏽👍🏽🙏🏽
 7. Dank je voor jullie reacties. Het veilig verwijderen is me nu duidelijk en wellicht dat het hiermee te maken heeft. Ik kan dit echter niet meer nagaan of het hierdoor komt. Alle punten en het inleidende verhaal die Skeletor behalve de 1t/m 5 had ik al gedaan. Op basis van uw tips heb de optie veilig verwijderen nu ingeschakeld en het icoontje is nu zicht op de taakbalk. Ik hoop dat tot een goed resultaat leidt. Zijn er anderen die USB sticks hebben kunnen weggooien doordat ze het veilig verwijderen niet hadden ingeschakeld of niet in de verkenner op uitwerpen hadden geklikt? Maw moet men persé op uitwerpen klikken voordat men die dingen uit de computer haalt?
 8. De laatste tijd komt het vaak voor dat mijn USB memory sticks onbruikbaar worden. Ik gebruik deze vrijwel alleen voor het opslaan van gedownloade films van Spotnet. Een enkele keer download ik iets via torrents. Het is zo dat ik de stick vooraf niet formatteer naar NTSF of ander formaat. Als ik de films elders heb opgeslagen dan wel heb bekeken via de stick zelf en ze daarna verwijder kan ik er niets meer op opslaan en krijg ik de melding dat het bestand dat ik er op wil zetten te groot is, terwijl dat niet zo is. Zelfs het formatteren lukt dan niet meer. Ik heb niet het idee dat ik de stick uit de USB aansluiting van de computer haal voordat de films zijn bekeken dan wel dat het kopiëren is gestopt, maar weet eigenlijk niet hoe ik de processen van de stick moet stoppen in W10. Ik heb sterk het idee dat via het downloaden er iets bij wordt gevoegd wat dit bewerkstelligd en/of dat deze problemen zijn begonnen na de installatie van Windows 10. Ik gebruik geen VPN of iets dergelijks. Jaren heb ik dit niet gehad, maar de laatste tijd heb ik al 5 sticks kunnen weggooien. Allerlei Regitid tips en CMD tips heb ik al opgevolgd, maar deze helpen ook niet. 1. Is het zo dat andere mensen hier dezelfde problemen ondervinden? 2. Heeft iemand een idee waaraan het kan liggen? 3. Hoe kan ik de processen van de USB stick in Windows 10 afsluiten? 4. Kunnen dezelfde probleem ontstaan bij andere opslagmedia ( SSD schijf of kaart of Harde schijven ( evt. externe of mediaplayers) ?
×
×
 • Create New...