Jump to content

Actie: Probeer PIA VPN voor slechts €2,50 per maand!

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor een scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk
 • Plus 2 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

Handleiding: Private Internet Access :goed:Bachus

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Bachus last won the day on July 13 2018

Bachus had the most liked content!

Community Reputation

13 Support punten

About Bachus

 • Rank
  Junior Member

Informatie

 • Download met
  diverse
 • Browser
  FF, Opera
 • Provider
  Diverse (5)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. sorry,, schoot ff in het verkeerde keelgat.

  Ben er niet op uit om ruzies uit te vechten

  Ondertussen had ik al weer een reply getimmerd. Je mag het weg halen als je dat nog vindt.
  zoals aangegeven is het voor mij case closed

   

  gr

  Bachus

 2. wat beschermen ze dan? Als iemand van BREIN zich wil registreren doet die dat hoor Je denkt toch niet dat ze iedereen persoonlijk kennen? Iedereen persoonlijk goedkeuren is dus echt een lachwekkend verhaal.
 3. maakt niet uit, registratie is een ellende bij jullie, vervolgens zijn jullie het account/email kwijt Als jullie dus zo om gaan met de gegevens van je gebruikers mogen jullie het zelf uitzoeken. Overigens is het volkomen belachelijk dat je van je gebruikers eist dat ze hun IP vrijgeven bij de registratie. Aangezien het voor het functioneren van het forum absoluut niet nodig is, is het zelfs tegen wettelijk. Bedenk wel dat als jullie het zelfde lot zouden ondergaan als place2home dat je vrijwillig (noodgedwongen) het IP het IP adres van je uploaders en van je downloaders verstrekt aan
 4. en nu hebben ze dus helemaal geen klanten meer. maar het trieste is gewoon dat ze wel nieuwe klanten registreren en ze laten betalen. Schijnbaar hebben ze anders geen geld om de rekeningen te betalen
 5. En minimaal je klanten op de hoogte brengen, (en uitleg geven aan je gesponsorde fora)
 6. Is dat nou niet lachwekkend? ze hebben toch de email adressen van hun klanten en kunnen toch mailen, of zijn ze die kwijt? Overigens als ze zijn afgesloten zoals jij aangeeft (door wie dan ook) is er vast wel wat meer aan de hand. Ze worden echt niet "zomaar" afgesloten.
 7. Friendlyduck is een affiliate ding. Men (bedrijven etc) kan zich daar gewoon aanmelden om affiliate te worden
 8. nee hoor, lees de oorspronkelijke uitspraak maar. https://rechtennieuws.nl/54231/usenetprovider-moet-klantgegevens-afstaan-aan-brein/ XS News had een jaar daarvoor de zaak verkocht Wat er nu aan de hand is, geen idee. Het is wel heel opvallend dat ze niks van zich laten horen, de registraties open laten staan en al helemaal niet reageren op email van klanten.
 9. NC is de reseller, die neemt de dienst af van Abavia. zie http://www.ngprovider.com/current-usenet-map.php Alle providers in die grijze blokjes zijn resellers.
 10. Nee, een reseller moet in zijn contract met de newsprovider, laten opnemen dat hij gegevens kan opvragen zoals van welk IP adres en vanaf welk account.
 11. eigenlijk heel simpel. Aan de hand van de header kan Brein bij de posting host opvragen vanaf welk account iets is gepost en vanaf welk iP adres. daar ging dus die rechtzaak over, de reseller had niet voldoende gegevens om te achterhalen om welk account het ging. De ontbrekende info zat bij de posting host Ze moeten dus nu maatregelen nemen zodat ze de gewenste gegevens wel kunnen verstrekken
 12. Net even een abootje genomen bij usenet.day nog nooit zo'n makkelijke en snelle aanmelding gedaan :)
 13. Heeft denk ik niet te maken met een werkwijze maar meer met hoe iemand te woord wordt gestaan
×
×
 • Create New...