Jump to content

fixated

Full members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by fixated

 1. Seze, zij zien vaak gewoon wie er via vpn verbind. Dit soort 'proxies' zijn dan geblokkeerd via een grote blacklist.
 2. Er zijn inderdaad een aantal dingen al standaard toegevoegd, ook een addon die je laat zien waar je eventueel een film zou kunnen huren. Ondertitels zitten er soms bij, soms niet. Ondertitels tonen vaak alles op één regel wat weer irri is.
 3. Die doen het gewoon hoor. Stremio kan je add-ons voor installeren in stremio zelf (zooqle, rarbg, open videos, tpb, ptb,yts,) zijn allemaal add-ons die je wilt hebben, want veelal pak je het aanbod via de torrents zelf. Je kan ook een torrent link erin knallen en dan doet ie het geloof ik ook. Beetje uitzoek werk, maar wie het nog niet kon, houdt wel van ontdekken.
 4. Als je ziet wat disney+ gaat brengen dan wil je haast wel een abbo, maar goed. Ook die dienst zal zeker zijn aanbod op het net zien verschijnen, dus waarom een dienst afsluiten als je het altijd weer 'gratis' kan verkrijgen. Dit staat er o.a. op de planning voor Disney+, en ook The Mandalorian is een topper.
 5. Men zou stremio.com eens moeten proberen. Valt niet onder torrents, maar wel onder popcorn time.
 6. iceworld.online>snakeplace.me>force4fun.today ze blijven stuivertje wisselen met als enige opzet? Vult u het maar in.
 7. Beetje jammer dat hier aan censuur gedaan wordt. Nogmaals. snakeplace is een nieuw iceworld.online forum.
 8. dit is tegenwoordig big-bit...die uit de nzb keuzelijst
×
×
 • Create New...