Jump to content

fixated

Full members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by fixated

 1. iceworld.online>snakeplace.me>force4fun.today ze blijven stuivertje wisselen met als enige opzet? Vult u het maar in.
 2. Beetje jammer dat hier aan censuur gedaan wordt. Nogmaals. snakeplace is een nieuw iceworld.online forum.
 3. dit is tegenwoordig big-bit...die uit de nzb keuzelijst
 4. Kijk uberhaupt uit met ieder forum die donaties open stelt met paypal. Paypal is een brein thuisfluiter. Zij dragen je gegevens onherroepelijk over want al je gegevens hangen eraan vast. Enzetbee is gevlucht met veel centen van donaties van mensen en kijk niet verbaasd als andere fora hetzelfde doen.
 5. Gelukkig is het optioneel. De webversie kan je ook gewoon gebruiken.
 6. je kunt altijd nog newzbin proberen. Hebben net een nieuwe software ontwikkeld maar ook een website. Je kan er via een bedank knop reageren of vrij met tekst. Jouw keuze.
 7. zooqle en idope.se werken ook goed, al wil idope nog vaak offline zijn.
 8. zou enzetbee bij dezelfde partij horen? Wel heel maf allemaal. Er zijn altijd andere sites/forums.
 9. de mensen zaten juist op p2h omdat ze niet op spotnet willen haha.
 10. Zo te zien is place2home.net gepakt. Er prijkt een bericht op de website van Brein. Deze site is op last van stichting brein gesloten. Op deze website zijn de afgelopen jaren duizenden (recente) films, tv-series, muziek, games en e-books ter beschikking gesteld. Het ter beschikking stellen van auteursrechtelijk beschermde werken maken inbreuk op de auteursrechten en naburige rechten van de rechthebbenden op die werken. Ook het downloaden uit ongeautoriseerde bron is verboden in Nederland, net als het ongeautoriseerd uploaden. Deze website is met brein tot een schikking gekomen. Voor aanbieders van legale content verwijzen wij u naar thecontentmap.nl en film.nl
 11. de 'val' van newsconnection is duidelijk terug te lezen in de uitspraak https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:GHSHE:2018:2824&showbutton=true&keyword=brein vooral punt 2.3.2 was en is de doodsteek van newsconnection en daarmee samenhangend QoQ die toevallig 'hun doel hebben bereikt', maar gewoonweg vanwege deze uitspraak die eerder was dan de bovenstaande link, besloten ermee te kappen, omdat deze uitspraak, de QoQ leden zou identificeren, wat dus gebeurd is. " 2.3.2.De voorzieningenrechter heeft de vorderingen 1 tot en met 3 toegewezen. Hij heeft "newsconnection" daarnaast veroordeeld een dwangsom van € 2.500,00 te betalen voor iedere dag of gedeelte daarvan dat zij niet aan de hoofdveroordeling voldoet" 1+1=2 (dit stamt nog voor uit de hannes3, qoq en bassie10 tijd)
 12. De situatie newsconnection heeft indirect en direct te maken met de ontwikkelingen van QoQ die uit het niets stopte. Zij zaten daar in verweven.
 13. Juist het bovenstaande doen ze niet, omdat ze niet weten hoe ze dit moeten verkopen aan hun klanten.
 14. Meh Meh, newsconnection heeft z'n klanten niks medegedeeld over de problemen en dat is omdat zij niet weten hoe ze het moeten brengen.
 15. op zeer betrouwbare informatie onderling. newsconnection nam zijn diensten af en xsnews heeft dit per dat newsconnection niet meer operationeel is, stil gelegd. in het kort, xsnews is de reden dat newsconnection niet meer werkt.
 16. xsnews heeft de stekker eruit getrokken van newsconnection.
 17. Vertalen is dankbaar werk, maar vergt zo enorm veel tijd. De meeste hebben ook gewoon een baan naast hun vertaal-leven. Het is onbegonnen werk, vertalingen te blijven voor een steeds groter krimpende groep. Ook voor vertalers moet het leuk blijven.
 18. Denk nergens, QoQ deed hun vertalingen voor topfilms vaak al vooraf als er een duidelijke camversie was. Dan deden ze dat op geluid en dan hadden ze het al klaar voor als de web-dl er was. Ik denk niet dat men dat kunstje naflikt in de mate waarin QoQ dat deed. Incidenteel zal er misschien eens iemand zich geroepen voelen zo'n karweitje te doen, maar dat monnikenwerk is niet voor iedereen weggelegd.
 19. Ik denk niet dat je iets nieuws hoef te verwachten. Het is al vechten om de restjes wat betreft films. Itunes, Netflix, Amazon, Hulu, retail rippers van Ziggo/HBO. De vertalers die alleen werken mogen in dat vijvertje vissen.
 20. @misterjaws, Ondertitelteams zijn er niet meer. De plukjes die rondwaaien hebben zo hun eigen series en meer ook niet. Verder word het e.e.a. gedaan door eenlingen, maar het georganiseerde is wel over.
×
×
 • Create New...