Jump to content

fixated

Full members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by fixated

 1. Het is ook gewoon beter je aan te melden voor meerdere sites. Newzbin en pirates4all zijn prima gratis alternatieven. Er wordt niks van je verlangt, zolang je maar bedankt.
 2. Seze, zij zien vaak gewoon wie er via vpn verbind. Dit soort 'proxies' zijn dan geblokkeerd via een grote blacklist.
 3. Er zijn inderdaad een aantal dingen al standaard toegevoegd, ook een addon die je laat zien waar je eventueel een film zou kunnen huren. Ondertitels zitten er soms bij, soms niet. Ondertitels tonen vaak alles op één regel wat weer irri is.
 4. Er zijn inderdaad een aantal dingen al standaard toegevoegd, ook een addon die je laat zien waar je eventueel een film zou kunnen huren. Ondertitels zitten er soms bij, soms niet. Ondertitels tonen vaak alles op één regel wat weer irri is.
 5. Die doen het gewoon hoor. Stremio kan je add-ons voor installeren in stremio zelf (zooqle, rarbg, open videos, tpb, ptb,yts,) zijn allemaal add-ons die je wilt hebben, want veelal pak je het aanbod via de torrents zelf. Je kan ook een torrent link erin knallen en dan doet ie het geloof ik ook. Beetje uitzoek werk, maar wie het nog niet kon, houdt wel van ontdekken.
 6. Die doen het gewoon hoor. Stremio kan je add-ons voor installeren in stremio zelf (zooqle, rarbg, open videos, tpb, ptb,yts,) zijn allemaal add-ons die je wilt hebben, want veelal pak je het aanbod via de torrents zelf. Je kan ook een torrent link erin knallen en dan doet ie het geloof ik ook. Beetje uitzoek werk, maar wie het nog niet kon, houdt wel van ontdekken.
 7. Als je ziet wat disney+ gaat brengen dan wil je haast wel een abbo, maar goed. Ook die dienst zal zeker zijn aanbod op het net zien verschijnen, dus waarom een dienst afsluiten als je het altijd weer 'gratis' kan verkrijgen. Dit staat er o.a. op de planning voor Disney+, en ook The Mandalorian is een topper.
 8. Men zou stremio.com eens moeten proberen. Valt niet onder torrents, maar wel onder popcorn time.
 9. Men zou stremio.com eens moeten proberen. Valt niet onder torrents, maar wel onder popcorn time.
×
×
 • Create New...