Jump to content

Kicr

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Support punten

About Kicr

 • Rank
  Download Newbie

Informatie

 • Download met
  -
 • Browser
  -
 • Provider
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey! Hebben meerdere hier last van? De applicatie kan geen verbinding meer maken met de server en de site krijgt een Error 523. Niet heel standaard voor een site die 'offline' gaat, dus het lijken gewoon data-center issues te zijn (bij de host). Maar toch, deze dagen kijk je nergens meer vanop als ineens iets offline gaat. Iemand meer info?
 2. Ik heb geen VPN (althans, nog niet, nadat ik me net ingelezen heb...). Maar dacht dat SSL aanzetten via usenet al voldoende was, althans, dat denk ik nog steeds. Het is het IP-adres van m'n provider, dus m'n internet IP. Nu heb ik gelezen dat die zo nu en dan kan veranderen als de lease verloopt van de DHCP vanuit Ziggo. Maar dat is dan precies toevallig net gebeurd lijkt het. Tevens kan je uitgaande IP veranderen als de provider de service herstart. Toch ziet het er vreemd uit, volgens die site heb ik afgelopen week drie films gedownload via torrents, terwijl ik al een jaar lang geen enkele torrent aangeraakt heb of iets wat daarmee te maken heeft. Dat m'n buren m'n wifi gebruiken lijkt me sterk, maar zal eens nakijken of ik mogelijk Ziggo Hotspot nog aan heb staan. ======================== Wifi spots staan uit, zie geen rare apparaten op dit moment verbonden. Heb wel m'n WAN-IP even gereset. Op dit moment heb ik een ander IP gekregen en als ik dan kijk op de site om te zien of ik torrents heb gedownload, staat er niets met dit IP.
 3. Via een bepaalde site op deze site terecht gekomen, nadat ik las dat P2H helaas offline is gehaald. Oud gediende van Just4Fun en QoQ-vertaal team. Waar ik ondertussen al een aantal jaar mee gestopt ben wegens tijd te kort. Nog uit de tijd van FTD en draai dus al wat jaren in de Usenet wereld. Wel heb ik direct een vraag, hopelijk dat iemand mij hierbij kan helpen, want begrijp er werkelijk niets van: - ik gebruik al heel lang geen torrents meer... en via deze site kwam ik ook op "iknowwhatyoudownload.com" en dacht, eens zien wat er staat. Tot m'n verbazing staan er drie dingen die ik via dat IP-adres schijnbaar kort geleden gedownload heb... Drie titels die ik niet eens op mn PC heb staan en al helemaal niet via torrents heb gedownload (want dat doe ik niet...) Enig idee hoe dat kan? 23, 27 en 28 augustus... 100% zeker dat ik dit niet ben geweest en dat er toen niemand was die dat mogelijk met zijn/haar pc op mijn netwerk heeft kunnen downloaden
×
×
 • Create New...