Spring naar bijdragen

NetNiet

Full members
 • Aantal bijdragen

  35
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Aantal dagen beste content

  1

NetNiet won de laatste keer op Maart 12

NetNiet had de meest gewaardeerde content.

Waardering in de gemeenschap

15 Support punten

Over NetNiet

 • Rang
  Full Member

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. OK dank je wel Drifter, ik ga morgen (met een helder hoofd ) je link lezen en me daar verder in verdiepen. Ik weet bijna zeker dat de TV wel NTFS kan lezen. Ik heb vandaag eens gekeken, wat de schijf origineel was, het is een WD Elements en die is NTFS. Ze konden daarmee films kijken. Maar ik ben van Windows laptop overgestapt op een MacBook en toen ik dus nieuwe films voor hun er op ging zetten, kon ik dat niet meer. Ik kon met finder, niet meer de films verplaatsen van MacBook naar de externe harde schijf. (wat dus op zich vreemd is als ik nu de informatie lees, dat dus wel zou moeten kunnen) Maar goed toen dat niet lukte, dacht ik OK ik formatteer de schijf gewoon Ik kom vast nog bij je terug met vragen, dus sorry alvast Super bedankt!
 2. Hoi Drifter, OK dat is duidelijk dan hahaha Ik ben niet zo goed er in met al die termen, heb me er de laatste tijd in verdiept omdat ik ermee bezig was, dus alles wat ik weet is van internet. ExFat lukt dus niet met de TV. NTFS heb ik net over zitten lezen, maar dat is Windows toch? (En toch ook weer wat anders als ExFat?? als ik het goed begrijp ...?) Als dat zo is, kan de TV die wel lezen, maar het probleem is dat ik daar met mijn Mac niks op kan zetten. Of ik zou dat programma wat in jouw link genoemd wordt, Tuxera moeten kopen. En die externe schijf formateren naar NTFS is denk ik ook wel een dingetje, als ik jouw linkje lees en ook om dat te doen op een Mac, maar dat zou ik anders hier bij een winkel kunnen laten doen misschien. Zou ik dan, hoe omslachtig dat dan ook is, als die externe schijf weer NTFS is, via bv Dropbox of google drive of wat dan ook, die films via deze tussen stop er op kunnen zetten?
 3. Hallo allemaal, misschien dat jullie me kunnen helpen. Mijn man werkt op zee en op de boot hebben ze een televisie. Met een externe harde schijf willen ze films kunnen kijken. Mijn laptop is een Macbook Pro / software: MacOS Mojave, de TV is van het merk Condor (gemaakt in Tunesie of Algerije en kan geen informatie vinden mbt USB aansluiten), de externe harde schijf heb ik geformatteerd: MS-DOS (FAT32) Ik had de externe schijf eerst ExFAT geformatteerd zodat ik grotere bestanden op de externe schijf kon zetten, maar dat werkte niet met de TV. Nu heb ik de externe schijf MS-DOS (FAT32) geformatteerd en dat werkt wel met de TV Het probleem is nu alleen dat je met MacOS Mojave (laptop) in combinatie met MS-DOS (FAT32) (externe harde schijf) geen bestanden kan verplaatsen die groter zijn dan 2GB en veel films zijn toch vaak groter. Iemand misschien een idee of een tip hoe ik toch films groter dan 2GB op de externe schijf kan plaatsen? En indien dit onmogelijk is, ik ga binnenkort naar Nederland, wat zou ik dan kunnen kopen wat dus met mijn MacBook en de TV zou kunnen werken?
 4. Super bedankt Popcorn, ik ben weer binnen op Iceworld, heb je super snel geregeld voor me!!! Echt super lief dat je dat gedaan hebt!!!
 5. Hallo, ik ben benieuwd of er iemand van het beheer van Iceworld hier nog op het forum actief is? Iceworld heeft me destijds geholpen om op het forum te registreren, aangezien ik in Tunesie woon en dit door jullie werd gezien als een VPN en registratie dient zonder VPN te gebeuren. Maar sinds van de week kan ik ineens niet meer inloggen op jullie forum, mijn gebruikersnaam is ineens niet meer bekend Ik had destijds ook van iemand van het beheer een email gekregen, daar had ik nu ook weer een email naar toe gestuurd, maar dat email adres is opgeheven. Dus ik hoop dat er iemand hier op het forum zit van Iceworld en mij weer zou kunnen helpen? Alvast super bedankt!
 6. Wat een super forum is dit, kreeg een heel lief berichtje van iemand die me wel wilde helpen op een site te registreren en het is gelukt! Echt super bedankt!!!!
 7. Hookie het is precies wat Drifter zegt, buitenlandse IP adressen worden vermoedelijk als VPN gezien. En dat ze niet reageren op emails, tja ik baal er ook van, maar aan de andere kant wel begrijpelijk, denk dat ze alleen daar al een dagtaak aan zouden hebben, dus wat dat betreft begrijp ik hun heel goed! Ik woon ook al lang hier in Tunesie, ga 2 keer per jaar naar Nederland en ik neem aan dat jij ook wel eens gaat, misschien niet vaak, maar toch Dus zoals Drifter al zegt, gewoon even een lijstje aan maken voor als je in Nederland bent, om je dan aan te melden, doe ik ook altijd. En tot die tijd zijn er ook een aantal opties, waar je je niet hoeft te registreren, die info kan je hier allemaal op het forum vinden in het informatie topic. Iceworld heeft mij destijds ook inderdaad via dit forum geholpen, ben het dus helemaal met je eens dat dat super service is en daarbij nog een goede site ook, dus daar kan je genoeg afhalen tot je weer een keer naar Nederland gaat
 8. Ik woon in Tunesie en heb er ook last van met het registreren op een website. Vaak stuur ik er gelijk een berichtje achteraan om het uit te leggen, maar helaas het lukt zelden. Ik had destijds geluk dat er Admins van bepaalde sites hier actief waren, die heb ik het uit kunnen leggen hier en daardoor zit ik nu gelukkig op 2 sites. Maar zowel met mijn VPN aan of uit, berichtje sturen naar de website ..... helaas is het mij nooit gelukt! Drifter, het is dus niet dat ik en ik neem aan Hooky ook, niet op de sites zelf kunnen komen, dat lukt wel, dus van een Geo blokkade hebben we geen last. Het is denk ik omdat ze dan een vreemd IP adres zien bij de registratie uit Spanje en Tunesie. Hooky bij pirates4all is het mij ook niet gelukt, vaak geprobeerd maar helaas ..... wie weet zit er een Admin of een Mod van hun hier ook die ons kan helpen? :-) Army of strangers ken ik niet.
 9. En de beste stuurlui staan aan wal ...... Sorry maar begrijp echt niet altijd dat negatieve gedoe, wees blij dat in deze tijd er nog mensen de moeite nemen om hun vrije tijd in dit soort dingen steken, zodat jij straks je films, series en boeken kan downloaden .......
 10. Jammer inderdaad die negatieve reacties, dat verdienen jullie niet! Ik vond het een fijne site en hoop dat jullie snel zelf ook een beetje kunnen gaan relaxen na al het harde werk en genieten van een site die hopelijk groot wordt Kan niet wachten tot jullie weer open gaan, succes!
 11. owww echt is dat verplicht daar? Nou ja dat zien we dan wel weer. Wat ik wel erg merk is dat nu op alle sites, alles hetzelfde is een. beetje. Ik heb het wel met name over ebooken. Echt voorheen had je nog een beetje gevarieerd aanbod, maar nu zie je overal een beetje het zelfde verschijnen voor het grootste deel.
 12. hahaha bovenstaande post heeft blijkbaar geholpen, ik mag lid worden, thanks!
 13. Na aanmelding was ik verwijderd, ik een mailtje sturen en uitgelegd dat ik vermoed dat het is omdat mijn IP zei dat ik in Tunesie zit en uitgelegd dat ik daar woon. Kreeg een reactie terug dat dat inderdaad de reden was, waarom ik verwijderd was. Vervolgens gevraagd of ik me toch mag aanmelden, geen reactie meer, nog via de site weer opnieuw aangemeld, maar niks .......
 14. hahah was het maar een paar maandjes ..... 4 september
×
×
 • Nieuwe aanmaken...