Jump to content

NetNiet

Full members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

NetNiet last won the day on March 12

NetNiet had the most liked content!

Community Reputation

18 Support punten

About NetNiet

 • Rank
  Full Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nathalie, als je in Nederland bent, kan je misschien ook anders even op de wifi als je bij iemand thuis bent?
 2. hahaha Meh Meh ik ben een digibeet en ik was super blij dat het voor mij gedaan werd door de verkoper! Ik hoop trouwens niet dat dit bericht gaat over mijn verkoper, hij was echt super aardig en zeer behulpzaam! Duken, ik denk niet dat dat de verkoper standaard de software installeert, er zijn namelijk ook verschillende soorten abonnementen, dus het is maar net welke keuze abonnement de klant neemt. Ik had nu laatst een abonnement wat bv niet hier in Tunesie werkte. De aardige verkoper heeft me toen geholpen en kreeg ik een ander abonnement waarmee ik blijkbaar ook programma's kan opnemen (deze digibeet weet nog steeds niet hoe hahaha) en hij vertelde dat dat niet in het oorspronkelijke abonnement zat. Je voert ergens in het menu een code in van je abonnement. Hier in Tunesie kan je de abonnementen ook overal kopen, maar heel gek, alle kanalen werken goed, behalve de Nederlandse zenders.
 3. Bij Pure Usenet https://www.pureusenet.nl/en kreeg ik een email van een speciale aanbieding, weet niet of dat alleen is als je al klant bent, maar ik kan de email doorsturen als iemand het wil, aangezien je voor de aanbieding echt moet klikken op de link. Je moet ingelogd zijn. Misschien als je eerst een account aanmaakt en dan op de link klikt, lukt het ook ....? €2,99 60% Lifetime Discount Unlimited Speeds Unlimited Downloads 12 Connections 3000 Days Retention FREE SSL Encrypted Downloads
 4. OK weer wat geleerd, de volgende keer zal ik niet zo'n bangerik zijn
 5. hahaha had dus gewoon nog even geduldiger moeten zijn, nu doet hij het weer Drifter ik gebruik Safari Kan het normaal gesproken kwaad om toch een website te bezoeken als je deze melding krijgt? En dan bedoel ik een website die je al kent en vaak bent? Zo'n verlopen certificaat is dat erg bij een vertrouwde website om daar dan toch heen te gaan? Super bedankt weer allemaal!!!
 6. Hallo, sinds gisteren krijg ik bij nzbserver.com de melding dat deze verbinding niet prive is en dat deze website zich mogelijk voordoet als nzbderver.com om persoonlijke en/of financiële gegevens te krijgen. Ik vind het echt vreemd, gebruik die website al jaren en nog nooit meldingen gehad op die site. Maar geen idee of anderen dit ook hebben of dat ik gewoon toch door kan gaan, dan moet ik op mijn laptop toestemming geven dat ik toch die site wil bezoeken, ik heb geen idee of ik daardoor risico's neem? Weet iemand van jullie dit? Hebben jullie dezelfde melding op die site? Alvast bedankt!
 7. OK dank je wel Drifter, ik ga morgen (met een helder hoofd ) je link lezen en me daar verder in verdiepen. Ik weet bijna zeker dat de TV wel NTFS kan lezen. Ik heb vandaag eens gekeken, wat de schijf origineel was, het is een WD Elements en die is NTFS. Ze konden daarmee films kijken. Maar ik ben van Windows laptop overgestapt op een MacBook en toen ik dus nieuwe films voor hun er op ging zetten, kon ik dat niet meer. Ik kon met finder, niet meer de films verplaatsen van MacBook naar de externe harde schijf. (wat dus op zich vreemd is als ik nu de informatie lees, dat dus wel zou moeten kunnen) Maar goed toen dat niet lukte, dacht ik OK ik formatteer de schijf gewoon Ik kom vast nog bij je terug met vragen, dus sorry alvast Super bedankt!
 8. Hoi Drifter, OK dat is duidelijk dan hahaha Ik ben niet zo goed er in met al die termen, heb me er de laatste tijd in verdiept omdat ik ermee bezig was, dus alles wat ik weet is van internet. ExFat lukt dus niet met de TV. NTFS heb ik net over zitten lezen, maar dat is Windows toch? (En toch ook weer wat anders als ExFat?? als ik het goed begrijp ...?) Als dat zo is, kan de TV die wel lezen, maar het probleem is dat ik daar met mijn Mac niks op kan zetten. Of ik zou dat programma wat in jouw link genoemd wordt, Tuxera moeten kopen. En die externe schijf formateren naar NTFS is denk ik ook wel een dingetje, als ik jouw linkje lees en ook om dat te doen op een Mac, maar dat zou ik anders hier bij een winkel kunnen laten doen misschien. Zou ik dan, hoe omslachtig dat dan ook is, als die externe schijf weer NTFS is, via bv Dropbox of google drive of wat dan ook, die films via deze tussen stop er op kunnen zetten?
 9. Hallo allemaal, misschien dat jullie me kunnen helpen. Mijn man werkt op zee en op de boot hebben ze een televisie. Met een externe harde schijf willen ze films kunnen kijken. Mijn laptop is een Macbook Pro / software: MacOS Mojave, de TV is van het merk Condor (gemaakt in Tunesie of Algerije en kan geen informatie vinden mbt USB aansluiten), de externe harde schijf heb ik geformatteerd: MS-DOS (FAT32) Ik had de externe schijf eerst ExFAT geformatteerd zodat ik grotere bestanden op de externe schijf kon zetten, maar dat werkte niet met de TV. Nu heb ik de externe schijf MS-DOS (FAT32) geformatteerd en dat werkt wel met de TV Het probleem is nu alleen dat je met MacOS Mojave (laptop) in combinatie met MS-DOS (FAT32) (externe harde schijf) geen bestanden kan verplaatsen die groter zijn dan 2GB en veel films zijn toch vaak groter. Iemand misschien een idee of een tip hoe ik toch films groter dan 2GB op de externe schijf kan plaatsen? En indien dit onmogelijk is, ik ga binnenkort naar Nederland, wat zou ik dan kunnen kopen wat dus met mijn MacBook en de TV zou kunnen werken?
 10. Super bedankt Popcorn, ik ben weer binnen op Iceworld, heb je super snel geregeld voor me!!! Echt super lief dat je dat gedaan hebt!!!
 11. Hallo, ik ben benieuwd of er iemand van het beheer van Iceworld hier nog op het forum actief is? Iceworld heeft me destijds geholpen om op het forum te registreren, aangezien ik in Tunesie woon en dit door jullie werd gezien als een VPN en registratie dient zonder VPN te gebeuren. Maar sinds van de week kan ik ineens niet meer inloggen op jullie forum, mijn gebruikersnaam is ineens niet meer bekend Ik had destijds ook van iemand van het beheer een email gekregen, daar had ik nu ook weer een email naar toe gestuurd, maar dat email adres is opgeheven. Dus ik hoop dat er iemand hier op het forum zit van Iceworld en mij weer zou kunnen helpen? Alvast super bedankt!
 12. Wat een super forum is dit, kreeg een heel lief berichtje van iemand die me wel wilde helpen op een site te registreren en het is gelukt! Echt super bedankt!!!!
 13. Hookie het is precies wat Drifter zegt, buitenlandse IP adressen worden vermoedelijk als VPN gezien. En dat ze niet reageren op emails, tja ik baal er ook van, maar aan de andere kant wel begrijpelijk, denk dat ze alleen daar al een dagtaak aan zouden hebben, dus wat dat betreft begrijp ik hun heel goed! Ik woon ook al lang hier in Tunesie, ga 2 keer per jaar naar Nederland en ik neem aan dat jij ook wel eens gaat, misschien niet vaak, maar toch Dus zoals Drifter al zegt, gewoon even een lijstje aan maken voor als je in Nederland bent, om je dan aan te melden, doe ik ook altijd. En tot die tijd zijn er ook een aantal opties, waar je je niet hoeft te registreren, die info kan je hier allemaal op het forum vinden in het informatie topic. Iceworld heeft mij destijds ook inderdaad via dit forum geholpen, ben het dus helemaal met je eens dat dat super service is en daarbij nog een goede site ook, dus daar kan je genoeg afhalen tot je weer een keer naar Nederland gaat
×
×
 • Create New...