Jump to content

Nieuwjaarsactie: PIA VPN voor slechts €1,79 per maand & 3 maanden gratis

 • Hoog gebruiksgemak en snelle VPN
 • Goede kwaliteit voor de scherpste prijs
 • Torrents, Usenet en Netflix mogelijk!
 • Plus 3 maanden gratis en 30 dagen niet goed geld terug

En de handleiding: Private Internet Access :goed:

 • Sign Up


PBM

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by PBM

 1. Voor de liefhebbers van een goed boek: https://paradise4every1.com Een nieuw forum met een paar bekende mensen. Ziet er allemaal goed uit, doe er je voordeel mee.
 2. MysticGirl is inderdaad THE BEST.... Die heeft echt altijd wat moois voor iedereen en nog heel sympathiek in acties en commentaren ook. Groot respect.... Sowieso een prima forum daar bij Spikesplace.
 3. Dit is het bericht van het jaar. Dit is de beste en snelste poster van boeken. Hier kunnen anderen alleen maar bij in de schaduw staan (en daar ben ik al zo blij mee). Helemaal top dat je terug bent. Mijn mening en mijn overtuiging.......
 4. https://www.zombienation.live Een forum waar ik toevallig vandaag tegenaan liep. Doe er je voordeel mee.
 5. Wat mij betreft zijn de Pirates en Newzbin de toppers. Maar ik zoek vooral boeken. Gewoon overal rondneuzen maar. Is nog leuk ook. ennuhhhh, vergeet inderdaad je VPN niet.
 6. Het lijkt er op dat Force4fun uit de lucht gegaan is. Er verschijnt nu alleen nog een pagina van de hosting provider. Ze zullen vast wel onder een andere naam een dezer dagen weer opduiken. Iemand andere ervaringen?
 7. Ben inmiddels binnen, registratie ging super snel. Het forum is nog wat leeg en ze lijken echt nog maar 1 of 2 dagen geleden begonnen. Maar het ziet er in beginsel echt tof uit. Kan echt wat worden als er meer mensen komen. Buiten dat....ik ben blij met elk forum dat opduikt. Toch weer mensen die er tijd in steken. Ik vind het top.
 8. Ben inmiddels binnen, registratie ging super snel. Het forum is nog wat leeg en ze lijken echt nog maar 1 of 2 dagen geleden begonnen. Maar het ziet er in beginsel echt tof uit. Kan echt wat worden als er meer mensen komen. Buiten dat....ik ben blij met elk forum dat opduikt. Toch weer mensen die er tijd in steken. Ik vind het top.
 9. Ziet er inderdaad gewoon leuk uit. Hoop dat ze met wat nieuw materiaal gaan komen.
 10. Ziet er inderdaad gewoon leuk uit. Hoop dat ze met wat nieuw materiaal gaan komen.
 11. Volgens mij een nieuwe NZB-site: snakeplace.me Of het een voortzetting is of een hele nieuwe site weet ik niet, maar proberen en inschrijven kan altijd. Doe er je voordeel mee......
 12. Volgens mij een nieuwe NZB-site: snakeplace.me Of het een voortzetting is of een hele nieuwe site weet ik niet, maar proberen en inschrijven kan altijd. Doe er je voordeel mee......
 13. Klopt helemaal, het aanbod is heel redelijk op dit moment. Het verdwijnen van MysticGirl van een van deze communities is echter wel een grote aderlating. Hoop dat die weer snel ergens op gaat duiken.
 14. Helaas, helaas. Proberen waard, maar helaas dus.
 15. Ik vind het een mooi forum met heel veel moois. Top gasten daar.
×
×
 • Create New...